Stroke Rehabilitációs Intézmények

November 22, 2020, 8:30 am
Forma 1 montreal időmérő

Üdvözöljük oldalunkon! Ha Önnek vagy hozzátartozójának diagnózistól függetlenül rehabilitációra van szüksége, jó helyen jár. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!  Kiknek tudunk segíteni? Stroke-on, agyvérzésen átesett páciensek Parkinson, Guillain-Barré szindrómában szenvedők Sclerosis Multiplex-szel élők Egyéb neurodegeneratív, illetve perifériás bántalmakban, izomsorvadásos és traumás állapotokban szenvedők Traumatológiai esetek, ortopédiai és reumatológiai kórképek, valamint kardiológiai és pulmonológiai állapotok Pszichológiai szakrendelést igénylők R Hogyan tudunk segíteni? TMS terápiával Neurológiai szakrendeléssel Pszichológiai szakrendeléssel, kognitív állapotfelméréssel és követéssel Fizioterápiával - Gyógytornával, kinezio tape kezeléssel, gyógymasszázzsal Több napon átívelő terápia esetén: szálláshellyel  TMS terápia A TMS, azaz a Transzkraniális Mágneses Stimuláció, egy olyan (beavatkozással nem járó) eljárás, mely során ingerlés érhető el a koponya, csontokkal borított területén is.

A szélütött betegek 80 százalékának állapotán javíthatna a megfelelő rehabilitáció | Paraméter

Mindkét szinten önálló tornaterem található, amelyek felszerelése a szponzorok segítségének köszönhetően egyre színvonalasabb. Céljaink megvalósításában különösen sokat segített a Csepeli Önkormányzat, mivel olyan, a rehabilitációban alapvető fontosságú tornáztató készülékeket ajándékozott az osztálynak, amely felgyorsítja a fájós, kopott, sérült ízületek bemozgatását, ezáltal a sérült, vagy operált, műízület-beültetésen átesett betegek rehabilitációjának idejét jelentősen megrövidíti. A dél-pesti régióban az idős, kopott ízületek kezelésére kevés lehetőség van. A Központi Rehabilitációs Osztályon egy jól felszerelt elektroterápiás részleg, a masszázs, a gyógytorna sokat segíthet az időskori mozgásszervi betegségek ellátásában. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet stroke centrumként is működik, így nagyon sok – hétköznapi megfogalmazás szerint – szélütéses, agyvérzéses beteg kerül ide. Ennek természetes következménye, hogy a stroke-os, koponya-agysérült betegek rehabilitációjára is fel kellett készülni.

Stroke rehabilitációs intézmények magyarul

A készülékhez egy réztekercs tartozik, mellyel mágneses teret hozunk létre. Az agy megfelelő (betegségenként eltérő) területe fölött alkalmazva elektromos áramot keltünk, pozitív irányba befolyásolva az idegsejtek működését. Különböző állapotok kezelésére más-más protokollt alkalmazunk. wtfdivi014-url4 Neurológiai szakrendelés wtfdivi014-url1 Fizioterápia- Gyógytorna wtfdivi014-url3 Pszichológiai szakrendelés Küldetésünk Központunk missziója az önállóbb életvitelre való képesség újra-kialakítása pácienseink számára. Célunk a páciensek motoros illetve kognitív rehabilitációjának elősegítése, ezáltal életminőségük javítása, életük könnyebbé, boldogabbá tétele. Megközelítés Szakképzett és barátságos munkatársakkal, a legmodernebb berendezésekkel és ami a legfontosabb, emberközpontú hozzáállással fogadjuk fejlődni vágyó látogatóinkat, így a gyógyulás közös siker lesz. Környezet Központunk kialakítása, belső terei és modern, nyugodt hangulata mind hozzájárul ahhoz, hogy látogatóink számára az itt töltött idő nem csak a hatékony rehabilitációt, hanem a lelki nyugalmat is jelentse.

  • Stroke rehabilitációs intézetek
  • Schleich pick up lószállító store
  • Hbo go sorozat 2019