Windows 7 Felesleges Szolgáltatások

November 22, 2020, 1:18 pm
Favorit motel és étterem szántód

TCP/IP NetBIOS támogató Ez szintén egy behatolási lehetőség hackerek számára, ha nincs helyi hálózatunk, tiltsuk le, de ellenkező esetben hagyjuk úgy, ahogy volt! Telnet Távoli telnet bejelentkezés másoknak, hogy irányítani tudják számítógépünket! Még egy szolgáltatás, amivel tálcán kínálhatjuk a gépet a hackereknek! Sürgősen tiltsuk le! Témák Ha nem szeretnénk "bőrözni", szépíteni a Windows-t, letilthatjuk! Terminálszolgáltatások Otthoni PC-n nyugodtan letilthatjuk, hacsak nem akarunk otthoni terminált üzemeltetni! Útválasztás és távelérés Ez csakis nagykiterjedésű hálózatoknál szükséges, tehát nyugodtan tiltsuk le! Üzenetkezelő Ez csak a hálózati riasztásokat kezeli, tehát egy PC esetén letilthatjuk! Vágókönyv Lehetővé teszi, hogy a hálózatról mások is elérjék a vágólap tartalmát. Otthon alapesetben erre nincs szükség. WebClient Lehetővé teszi, hogy programok interneten hozhassanak létre fájlokat, itt nem saját file le/feltöltésre kell gondolni, tehát ezt is nyugodtan letilthatjuk! Windows idő/Windows Time Ha nem szeretnénk szinkronban tartani egy hálózat összes gépén az időt és a dátumot, vagy ha nincs is hálózatunk, tiltsuk le!

Windows 7 felesleges szolgáltatások windows

 1. A bombák földjén online.fr
 2. Windows 7 felesleges szolgáltatások 1
 3. Windows 7 felesleges szolgáltatások 64
 4. Windows 10 gyorsítása lépésről lépésre 1. rész - Officetools.hu
 5. Windows 7 felesleges szolgáltatások key
 6. Windows 7 felesleges szolgáltatások release
 7. 1067 budapest teréz krt 23
 8. Windows 7 felesleges szolgáltatások torrent
 9. Windows 7 felesleges szolgáltatások free
 10. Redőny javítás Hosszúpályi
 11. A Bayern és a Juventus a BL-ben, míg a Veszprém a SEHA Ligában lép pályára

Tehát ez a szolgáltatás teljesen felesleges! Nyomtatásisor-kezelő/Nyomtatási várólista Ha nem rendelkezünk nyomtatóval, akkor lőjük ki! Rendszeresemény jelzése Ha nem szeretnénk, hogy Windowsunk állandóan nyomon kövesse, mit csinálunk rajta, tiltsuk le! Egyáltalán nincs értelme ennek a szolgáltatásnak, ugyanis a rendszeresemények nyomon követése az egész Windows-t lelassítja, elég ha mi magunk tudjuk, mit csinálunk a Windows rendszerben! ☺ Rendszerhéj hardverfigyelése/Felület hardverfigyelése Ha az automatikus lejátszásról nem szeretnénk értesítést kapni, tiltsuk le! Rendszer-helyreállítás Ha a Windows használatakor mindig helyesen cselekszünk, nem telepítgetünk, nem törölgetünk ész nélkül, és nem szükséges visszaállítani a rendszert működőképes állapotba, akkor tiltsuk le ezt a szolgáltatást, ugyanis, ha feleslegesen hagyjuk engedélyezve, akkor rengeteg szabad lemezterületet is felfalhat előlünk! Riasztás Ez a szolgáltatás értesíti a kiválasztott felhasználókat és számítógépeket a felügyeleti riasztásokról.

Windows 7 felesleges szolgáltatások free

Az egyik kevesen valóban dolgozni. Stardock Tweak7 SI egy kereskedelmi program, amely egy all-in-one megoldás a Windows 7 optimalizálására. A funkciók közé tartozik azok, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatások, eszközök kezelését és a számítógép energiatakarékossági beállításainak optimalizálását. A program díjköteles, de 30 napos ingyenes próba verzióban. Sajnos csak angolul. Wise Registry Cleaner Az egyik legjobb pul registry tisztító ingyenes. Szintén miatt gondozott UI olasz, könnyen használható mindenki számára, és ellentétben sok hasonló megoldás, tájékoztatja a felhasználót, amit a rendszer bejegyzéseket, hogy el lehet hagyni gond nélkül. A program is rendelkezésre áll egy verzióban nem telepíthető, amely a telepítés nélkül működik. A Windows 7 (32 és 64 bites) támogatása 100% -os garantált. Letöltés innen.

Windows Image Acquisition (WIA) Ha nem szoktunk digitális fényképezőgépeket csatlakoztatni a számítógépünkre, nyugodtan letilthatjuk! Windows Installer Ha nem futtatunk telepítőcsomagokat, tiltsuk le, ellenkező esetben hagyjuk bekapcsolva! A fent felsorolt 41 szolgáltatásból minimum ha csak kb. ötöt is letiltunk, már úgy is jelentős gyorsulást tapasztalhatunk, de minél többet tiltunk le, annál stabilabban fog a Windows működni, valamint, ha sok felesleges szolgáltatást tiltottunk le, és ezután megnézzük a Feladatkezelőben a folyamatokat, biztosan meglepődünk majd, hogy mennyi felesleges futó folyamattól szabadítottuk meg a rendszert!

Windows 7 felesleges szolgáltatások review

Kattints a Start gombra, majd lépj be a Gépházba Kattints az Adatvédelem ikonra Majd kattints a bal oldali menüsorban a Háttérben futó alkalmazások menüpontra Ezt követően megjelenik a Háttérben futó programok listája, ahol kikapcsolhatod a feleslegesen futó elemeket. Innentől nem fognak adatokat fogadni és küldeni, amikor nincsenek használatban és nem fárasztják a rendszered. 4. Töröld a nem használt programokat A leginkább azok a szoftverek lassítják le a Windowst, melyeket nem is használsz. Kattints jobb gombbal a Start menüre Válaszd ki az Alkalmazások és szolgáltatások menüpontot Itt kilistázza az összes telepített programot és frissítést Kattints a nem használt programokra és válaszd az " Eltávolítás " opciót 5. Effektek és animációk kikapcsolása Főleg a gyengébb gépek esetében visszafoghatja a Windows teljesítményét a megjelenítés minősége, vagyis az effektek és animációk használata. Nyilván az újabb gépeken már nem igazán észrevehető ennek hatása. Azonban ha régi géped van, érdemes ezeket lekapcsolni.

Hálózati DDE és Hálózati DDE DSDM Ha csak egy darab számítógépet használunk, tiltsuk le! Hibajelentési szolgáltatás Ha a Windows hibákat észlel, hibajelentést készít, és elküldi interneten a Microsoft-nak. Erre a szolgáltatásra azonban az égvilágon semmi szükség, tehát letilthatjuk, sőt, tiltsuk is le! Hordozható lejátszó sorozatszáma szolgáltatás Ha nem szeretnénk, hogy Windowsunk beolvassa a számítógépünkhöz/laptopunkhoz csatlakoztatott bármilyen médialejátszó sorozatszámát, és nem szeretnénk védett tartalmat a lejátszókra letölteni, ezt a szolgáltatást is tiltsuk le! IMAPI CD-égető COM-szolgáltatás Ha nem akarjuk használni az alap Windows CD/DVD-író programot, nyugodtan letilthatjuk, mivel a külső CD/DVD-író programokat ezen szolgáltatás letiltása nem befolyásolja! Ha viszont az alap Windows CD/DVD-író programot szeretnénk használni, inkább hagyjuk az eredeti állapotában a szolgáltatást! Indexelő szolgáltatás Ez a szolgáltatás NTFS fájlrendszernél drasztikusan lelassítja a fájlok betöltődését, tehát mindenképp le kell tiltani!

Windows 7 felesleges szolgáltatások 7

Ez felesleges, tehát letilthatjuk nyugodtan! SSDP keresőszolgáltatás/SSDP kereső Ha nem rendelkezünk UPnP-vel az otthoni hálózaton, akkor tilthatjuk! Súgó és támogatás/Súgó Ha soha nem használjuk a Súgót, egész nyugodtan tiltsuk le! Számítógép-tallózó Ha csak egy darab gépet, vagy laptopot használunk (nincs helyi hálózat! ), akkor teljesen felesleges a szolgáltatás, tiltsuk le! Szünetmentes tápegység Ha számítógépünket nem használjuk szünetmentes tápegységgel, akkor mindenképp tiltsuk le! Tárcsázó Ha nem használunk internet-alapú telefont (VoIP), tiltsuk le! Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelője Ha nem tartunk igényt a távsegítségre, nyugodtan kilőhetjük! Távoli rendszerleíró adatbázis/Távoli beállításjegyzék Ezt a szolgáltatást semmiképp ne hagyjuk bekapcsolva! Ellenkező esetben távoli hozzáférést biztosítunk a Windows rendszerleíró adatbázisához, amivel, ha jelszó nélkül használjuk a Windows-t, könnyen sebezhetővé tehetjük a számítógépet a hackerekkel szemben! SÜRGŐSEN tiltsuk le!!!

Ez a "Hogyan tegyük gyorssá a Windows-t" sorozat 3. része! Ebben a részben azt fogom megmutatni, hogy mely Windows-szolgáltatások letiltásával tehetjük még gyorsabbá és stabilabbá Windowsunkat! Ha letiltjuk azon szolgáltatásokat, amelyekre nincs szükségünk, máris gyorsabbá tehetjük a Windows-t! Írjuk be a Futtatás... -ba a parancsot, vagy válasszuk a Vezérlőpult ban a Felügyeleti eszközök menüt, majd azon belül válasszuk a Szolgáltatások lehetőséget! FONTOS: Ha valamelyik szolgáltatásról nem tudjuk, mire való, NE tiltsuk le! Amelyik szolgáltatásra nincs szükségünk, kattintsunk rá jobb egérgombbal, majd a felugró listán válasszuk a Tulajdonságok elemet, majd a felbukkanó ablakban az indítás típusát állítsuk Automatikus ról Kézi re, vagy ha van rá mód akkor válasszuk a Letiltva lehetőséget! Nézzük is meg, melyek azok a szolgáltatások, melyek valószínűleg teljesen szükségtelenek! Automatikus frissítések Ha egyáltalán nem töltünk le Windows-frissítéseket, nyugodtan kapcsoljuk ki! Ellenkező esetben nem ajánlott a szolgáltatás letiltása!

Biztonsági központ (Windows XP-nél! ) Amennyiben rendelkezünk külön vírusirtóval, és nem tartunk igényt ezen szolgáltatásra, nyugodtan tiltsuk le. Ha nincs vírusirtó telepítve a számítógépünkre, inkább hagyjuk bekapcsolva a szolgáltatást! COM+ eseményrendszer A Rendszeresemény jelzése (alább olvasható róla információ! ) nevű szolgáltatáshoz hasonlóan ez is azt figyelgeti, éppen mit csinálunk a Windows-ban. Tiltsuk le, mert drasztikusan lelassítja az egész rendszert! DHCP-ügyfél Csak akkor van szükségünk erre a szolgáltatásra, ha ADSL internet-előfizetéssel rendelkezünk! Amennyiben nem így van, nyugodtan Kézi re állíthatjuk! DNS-ügyfél Amennyiben csak otthonról internetezünk, és soha nem fog szándékunkba állni egy speciális DNS szerverre csatlakozni, akkor abban az esetben nem lesz szükségünk erre a szolgáltatásra, ugyanis ez akkor kell, ha speciális DNS szerverre csatlakozunk, és ez nagyon ritka! Elosztott hivatkozáskövető ügyfél Ha nem csatlakozunk Windows 2000 hálózathoz, letilthatjuk!

 1. Péntek enikő dvd letöltés ingyen
 2. Megvolt egybe vagy kupon rabatowy
 3. Kennedy család tagjai