Villeroy & Boch Magyarország Kft

November 22, 2020, 7:10 pm
Gluténmentes kifli zsemle
 1. Villeroy & Boch Magyarország Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő Weboldal: // Kapcsolat: Villeroly&Boch Magyarország Kft. Cím:6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7. Tel. : + 36 (62) 888 530, Fax: + 36 (62) 888 571 e-mail:,

Villeroy & Boch Magyarország Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

A privatizáció kb. 50 millió márkás beruházást jelentett, amelynek a felét fejlesztésre fordította a Villeroy&Boch AG. Ennek keretében jelentősen megnövelték gyártókapacitást egyes folyamatok gépesítése, új kemencék és gyártórészlegek építése révén. 1997-ben a kapacitás az újabb, 5 millió márkás fejlesztéssel felépített kemencékkel közel 1. 5 millió darabra nőtt. Eközben a fejlődés minőségi értelemben is töretlen volt: a környezetkímélő magatartás a gyár valamennyi tevékenységére jellemző. Cégünk ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 szabvány alapján kombinált menedzsment rendszerű tanusítvánnyal rendelkezik. Az Alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 2007. november 1-je óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét.

A cég ezért nagy hangsúlyt fektet az oktatásra is. A termékösszetétel miatt egyre több öntőre van szükség, de mivel a cég egyedül van Magyarországon a szaniter iparágban, ilyen típusú szakmunkásképzés nincs a hazai iskolarendszerben. Az elmúlt években nagyon jó együttműködés alakult ki a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központtal. A társaság közös tanrend alapján egy erre a célra kialakított üzemben évente 20-40 diákot fogad, akik ösztöndíjat és egyéb támogatásokat kaphatnak. A fiatal kerámiaipari szakmunkások 50-60%-a a Villeroy & Boch Magyarország Kft-nél vállal munkát a tanulmányai végeztével, ami nagyon jó arány.

Cégdokumentum típusok az e-cégjegyzékben Az elektronikus dokumentumok letölthetők, és e-mailben is kézbesítjük. A papír alapú közhiteles dokumentumokat futárral, vagy postán szállítjuk. Nézze meg a típusok jellemzőit az alábbi súgókban.

Villeroy & Boch Magyarország Kft. Témakörök: Témaköri oldalak sorbarendezése az ABC vagy a látogatottság szerint: Csaptelep, szaniter szerelvény Fürdőkád, sarokkád Fürdőszoba berendezés, -felszerelés Szaniter Zuhanykabinok, zuhanytálcák Partnereink menüpont alatti oldalak: Partnereink/teljes lista A látogatottsága: 2 Tevékenységi kör: A Villeroy & Boch Magyarország Kft. a több mint 260 éves Villeroy & Boch csoport tagja, fürdőszobai berendezések (szaniterek, bútorok, csaptelepek és wellness termékek) gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a Villeroy & Boch és az Alföldi márka képviseletét látja el hazánkban.

Április 10-től előreláthatólag két hétre leállítják a termelést a Villeroy & Boch Magyarország Kft. hódmezővásárhelyi gyárában a járványhelyzetre tekintettel - tájékoztatta a cég kedden az MTI-t. A Villeroy Boch AG március 20-án elrendelte mind a fürdőszoba és wellness, mind az asztali kultúra üzletágában a németországi és a franciaországi gyáraiban a termelés leállítását első körben április végéig. A cég az eseményeket folyamatosan figyelemmel kísérve dönthet a leállás további meghosszabbításáról. Magyarországon az anyavállalat döntése alapján - részben a nyári szünet előrehozásával - április 10-től fokozatosan leállítják a termelést a Villeroy & Boch Magyarország Kft. hódmezővásárhelyi gyárában is. A termelési szünet előreláthatólag két hétig tart, az üzem, amely a cégcsoport fürdőszoba és wellness üzletágának egyik legfontosabb gyártóbázisa - az aktuális járványügyi helyzet függvényében - április 27-én indulhat újra. A dolgozók a leállás alatt szabadságukat töltik. Az intézkedést a vállalatcsoport elsősorban munkatársai védelmében hozta meg, ugyanakkor ahhoz is hozzá kíván járulni, hogy a fertőzés láncainak megszakításával a járvány további terjedését megakadályozza.

 • Villeroy & boch magyarország kit 50
 • Villeroy & Boch Magyarország Kft állás (2 db állásajánlat)
 • Telekom domino egyenleg lekérdezés
 • Villeroy & boch magyarország kft china
 • Népi iparművészeti múzeum
 • Villeroy & boch magyarország kit kat
 • Villeroy & boch magyarország kft en
 • CIB Bank website | Eladó és kiadó ingatlanok
 • Tulajdoni lap lekérése
 • Hódmezővásárhely villeroy & boch magyarország kft. erzsébeti út
 • Pincérlány - Édesen is csípős (2007) teljes film magyarul online - Mozicsillag

Napok óta a Hódmezővásárhelyi Önkormányzat egyik határozata "borzolja" a kedélyeket, és a média által is felkarolt téma határozza meg a közbeszédet. Az történt, hogy a Villeroy&Boch Magyarország KFT, a többi, városban működő céghez hasonló feltételek szerint kell, hogy megfizesse az építményadót. Aggódó feltételezések láttak napvilágot, melyek szerint a megnövekedő adóteher veszélyezteti a dolgozók munkahelyét, vagy a bérfejlesztésre negatív hatással lesz. A Dolgozók érdekét messzemenőkig szem előtt tartva, megvizsgáltuk a híreszteléseket. Megállapítottuk, hogy a Társaság egy rég óta jelentős nyereséget termelő konszern tagja. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Dolgozók mellett, a Társaság vezetése is elkötelezett híve a hosszú távú, és kiegyensúlyozott munkakapcsolat fenntartásának, amelynek részét képezi az MCDSz-szel való megegyezés útján egy olyan juttatási rendszer közös kialakítása, ami biztosítja a Dolgozók kiszámítható bérfejlesztésének lehetőségét. A Munkáltató tájékoztatása alapján a megnövekedett adóteher nem veszélyezteti sem a dolgozók munkahelyét, sem a béremelés lehetőségét és mértékét.

Villeroy & Boch Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság / 1991 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7. Adószám: 10635830-2-44 Cégjegyzékszám: 01 10 045746 Átalakulás miatt jogutóddal megszűnt

Útvonaltervezés ide Alfö Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7. Telefon: (+ 36 62) 888 530 E-mail:, Weblap: A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország néven folytatja tevékenységét