Apáthy Kollégium Szeged

November 22, 2020, 8:12 am
Debreceni református kollégium
 1. Cora szeged
 2. Cazare szeged

Képgaléria Még januárban jelent meg a hír, hogy jelentős összegeket kap a Szeged-Csanád Egyházmegye, többek között oktatási célokra. Az információk szerint ebből az összegből jutna a Dóm téren található Apáthy kollégium elbontására is, hogy helyébe egy másik kollégium épüljön. Mi is hírt adtunk róla, nemcsak futballstadiont, ifjúsági központot és szállodát, de új egyházi iskolát is épít a püspökség a volt Napfény kemping helyén a Dorozsmai úton, valamint lebontja a 34 éve épült Apáthy-kollégiumot, aminek a helyére újat emel. A focistadionra és a többi létesítményre 10 milliárd forintot, az új katolikus iskolára 20 milliárd forintot kapott a püspökség a központi költségvetésből az államtól. Az Apáthy kollégium a 80-as években épült, 234 férőhelyes. Sokan nem igazán értik, miért is kellene elbontani az épületet, hiszen jó állapotban van. Megkerestük az egyházmegye és az egyetem illetékeseit, mi is lesz az épület sorsa. Kérdéseinkre a Szeged-Csanád Egyházmegyétől a következő választ kaptuk: "A Szeged-Csanádi Egyházmegye nem vásárolta meg az 1980-as években épült Apáthy István Kollégiumot.

Cora szeged

Igaz, azóta kaptunk, vagy húsz e-mailt a sajtóosztálytól, különféle témákban, de erre az egyszerű négy kérdésre nem tudtak nekünk választ adni. Szóval nem lettünk sokkal okosabbak. Ami kiderült: a kollégium még az egyetem tulajdonában van, az egyházmegye nem akarja megvásárolni. Azonban ha kiürítik, akkor a püspök szerint – akinek nincs köze az épülethez – lebonthatják, és helyére egy új kollégium épülhet. Most itt tartunk! * * * – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

 1. Erste Bank Bankautomata Debrecen Darabos utca 9-11. - Hitelmindenkinek
 2. Szkafander és pillangó
 3. Ingatlan com balatonfenyves
 4. Szeged motel
 5. Szeged szálloda
 6. Szeged.hu - Nem tudni, mi lesz az Apáthy kollégiummal
 7. Szeged programok

2012. 04. 15. Az SZTE ÁOK Apáthy István kollégiumban kiépítésre került a wifi hálózat mely APWY néven érhető el! Jelenleg B, G, N-es szabványú eszközöket kezel, maximális átviteli sebessége 150 Mbit/s. Regisztrálni rá a koli honlapján a hálózati info menüpontban leírtaknak megfelelően kell. A wifi szabályzatot mely szintén ott van, nem árt elolvasni! Szevasztok! 2012. 15. The Wi-Fi network has been built in the College of the SzTE ÁOK ÁOK, which is available as APWY! Currently handling B, G, N standard devices, maximum transmission speed is 150 Mbit / s. Register for it on the website of Koli as described in the network info menu. The wifi rules, which is also there, is not bad to read! Hi there! Translated

Cazare szeged

Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Apáthy István Kollégium Cím: 6720 Szeged, Apáthy u. 4. Sikeresen lezárult a Vital Management Kft., THIS IS IT Kft. és Szegedi Tudományegyetem közös projektje, melyben forenzikus célú emberi szagdetektor és nanotechnológiai alapú szagmaradvány rögzítő eszközöket fejlesztettek 566 millió forint állami és európai uniós támogatás segítségével. 2020. július 1-jén, a Semmelweis Nap alkalmából a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi szervezeti egységében munkaszüneti napra vonatkozó munkarend szerint történik a betegellátás. Rendezvénynaptár július 6. 08:00 - 11. 08:00 A Szegedi Nyári Akadémia az SZTE BBMK hagyományos nyári mesterkurzusa, melynek keretében a résztvevők a Kar oktatói által vezetett különböző hangszeres és énekes kurzusokon gazdagíthatják szakmai tudásukat, emellett zenei ismeretterjesztő előadásokon és tanári hangversenyeken vehetnek részt. július 7. 08:00 - 18. 08:00 Az SZTE TTIK Informatikai Intézet szervezésében július 8.

A tervek szerint az angol nyelvet kiemelt szinten oktatják majd. Az új iskolába határon túli diákokat is várnak, és nem csak magyarokat. Mindemellett a megyei lap beszámolója szerint az egyházmegye tulajdonában álló, évtizedek óta pusztuló Tóth Péter-palotába költözik az SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnázium, valamint lebontják a Dóm téren 1984-ben épült Apáthy kollégiumot, és új diákszállást építenek a helyére. Megkérdeztük a Szegedi Tudományegyetem sajtóosztályát, hogy hol helyezi el az egyetem addig a mintegy 270 orvostanhallgatót, akik jelenleg az Apáthy kollégiumban laknak, amíg nem épül meg az új, modernebb kollégium, de még nem kaptunk választ. Amint válaszolnak, közzétesszük. * * * – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

09:00 - 10. 18:00 Nemzetközi konferencia az SZTE TTIK Növénybiológiai Tanszék szervezésében

 1. Egyes meghatározott juttatások fogalma
 2. Stud finder magyarul
 3. Magic mesh szúnyogháló
 4. Prága nemzeti múzeum belépő
 5. Nélküli