Boruto 30 Rész

November 22, 2020, 2:32 pm
Palette hajfesték szőke színskála
  1. Pokémon 1 évad 5 rész
  2. Inuyasha 115 rész magyar szinkronnal
  3. Inuyasha rész magyar

1031 Feliratkozom OldAndNew04 3961 videó 6379 Loop készítése Tetszik 1 11 0 2017. okt. 25. Boruto - Naruto Next Generations, 30. rész 0 0 0 Méret: px px Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. Hozzászólások Követés emailben Szólj hozzá! A hozzászóláshoz jelentkezz be!

Pokémon 1 évad 5 rész

Az invázió után Naruto őt is hősnek nevezte. Érdekességek Szerkesztés Ő tanulta meg a legfiatalabban használni a rasengant.

Miután eléri a Jonin rangot, saját genin csapatának a vezetője lesz. Arra törekszik, hogy egy nap Hogakévá váljon. Háttér Szerkesztés Konohamaru a Sarutobi klán tagja. Nevét nagyapjától kapta, aki Konoha után nevezte el. Gyermekkorában sokat küzdött az ellen, hogy ne csak azért tiszteljék, mert ő a Harmadik Hokage unokája, hanem saját képességei és személye miatt. Mindenki csak "Tiszteletreméltó unokának" hívta, amivel az őrületbe lehetett kergetni. Céljának tűzte ki azt, hogy elnyerje Hiruzen elismerését, és ő legyen majd a következő Hokage. Személyisége Szerkesztés A nagyapja legyőzésére irányuló sikertelen próbálkozás után, Konohamaru lelkiekben már felkészült a büntetésre, azonban ahogy mindig, akkor is megkímélték a büntetésektől. Azonban amikor találkozik Naruto-val meglepődve tapasztalja, hogy az ifjú ninját teljesen hidegen hagyja, hogy ő a Harmadik Hokage unokája. Lenyűgözte Konohamarut, és kijelenti, hogy Naruto egyben riválisa és példaképe is. Gyakran hívja "Főnöknek" valamint "Nagy testvérnek".

Inuyasha 115 rész magyar szinkronnal

Megértéseteket köszönjük és akik szintén ebben a "cipőben" járnak azoknak kitartást és sok szerencsét kívánunk! SZERKESZTVE: Ahogy kiderült, meg ti is mondtátok, az anime sugárzása határozatlan ideig szünetel a jelenleg is fennálló helyzet miatt. Ettől függetlenül mi ugyanúgy fogunk életjelet adni magunkról, valamint a weboldalunk fejlesztése továbbra is teljes gőzzel fog folytatódni, így arról is lesznek friss híreink. Ne haragudjatok az anime stúdió nevében se, amint túljutunk ezen a helyzeten folytatjuk is tovább Boruto történetét ott, ahol abbahagytuk! See More Hi, everyone! We are sorry to inform you that today's Boruto part may be late for next week's exam period, but don't be discouraged, this will be made up in any way! Thank you for your understanding and those who are also in this "shoes" we wish you perseverance and good luck! EDITED: As it turned out, you also said, the radiation of the anime will be suspended for an unlimited time due to the current situation. Nevertheless, we will give life signs of ourselves the same way and the development of our website will continue with full steam, so we will have news about it.

Inuyasha rész magyar

Konohamaru óriási érzelmi tragédiákon ment át, már egészen kis korában. Nagyapja és nagybátyja, Sarutobi Asuma halála is viszonylag rövid időn belül történt. Személyiségének ez az aspektusa nagyon hasonló Naruto fiatal korára, akinek szintén óriási veszteségekkel és depresszióval kellett megbirkóznia, azonban így is képes volt optimista maradni, és túlélni a rossz napokat. Mikor Boruto megkérte, hogy tanítsa meg neki a Rasengan -t, nagyon belelkesült, mivel örömmel adta át azt a tudást amit Naruto-tól kapott. Nagyon szeretik és tisztelik egymást unokatestvérével, Sarutobi Mirai -val. Megjelenése Szerkesztés Konohamaru-nak rövid, tüskés barna haja és kék szeme van. Gyermekkorában egy szürke sisakot viselt aminek a tetején egy lyuk volt, ahol kikandikált a haja. Később, a sisakot eldobva, Naruto-hoz hasonlóan egy zöld védőszemüveget viselt a homlokán. Mindig egy hosszú kék sálat hord ami a védjegyévé vált. Az I. részben a ruhája egy szürke nadrágból és egy sárga pólóból áll, amit egy piros Konoha szimbólum díszített.

  • Alkonyat hajnalhasadás 2 rész
  • Bajai halászlé fesztivál 2019
  • Boruto 30.rész magyarul
  • Rész
  • Boruto 30 rész magyarul