Quimby Autó Egy Szerpentinen

November 22, 2020, 9:01 pm
Palette hajfesték szőke színskála
 1. "AUTÓ EGY SZERPENTINEN" LYRICS by QUIMBY: Most olyan könnyű minden...
 2. Quimby autó egy serpentine
 3. Galéria - Quimby
 4. AUTO EGY SZERPENTINEN UKULELE by Quimby @ Ultimate-Guitar.Com
 5. Quimby autó egy szerpentinen dalszöveg

Hungarian Autó egy szerpentinen Most olyan könnyű minden, szinte csak a semmi tart. A kutyákat elengedtem, és a forgószél elvitte a vihart. Alattunk a tenger, szemben a nap zuhan. Nyeljük a csíkokat és a világ pajkos szellőként suhan. Tékozló angyal a magasban, böffent nincs baj, nincs haragban senkivel. G dúrban zúgják a fákon a kabócák, hogy láss csodát, láss ezer csodát, láss ezer csodát. Éhes pupillákkal vállamra ördög ül. Ballal elpöckölöm az élet jobb híján egyedül. Autó egy szerpentinen mely ki tudja merre tart. Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Tékozló angyal a magasban, láss ezer csodát. (3x) ✕ Copyright: Writer(s): kiss tibor Lyrics powered by Powered by Translations of "Autó egy... " Music Tales Read about music throughout history

"AUTÓ EGY SZERPENTINEN" LYRICS by QUIMBY: Most olyan könnyű minden...

Most olyan könnyű minden, szinte csak a semmi tart. A kutyákat elengedtem, és a forgószél elvitte a vihart. Alattunk a tenger, szemben a nap zuhan. Nyeljük a csíkokat és a világ pajkos szellőként suhan. Tékozló angyal a magasban, böffent nincs baj, nincs haragban senkivel. G dúrban zúgják a fákon a kabócák, hogy láss csodát, láss ezer csodát, láss ezer csodát. Éhes pupillákkal vállamra ördög ül. Ballal elpöckölöm az élet jobb híján egyedül. Autó egy szerpentinen mely ki tudja merre tart. Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. (3x) Láss ezer csodát! Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras! Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra. A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat. "A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK! ' Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni... A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Quimby autó egy serpentine

AUTO EGY SZERPENTINEN UKULELE by Quimby @

Galéria - Quimby

Iratkozz fel hírlevelünkre!

AUTO EGY SZERPENTINEN UKULELE by Quimby @ Ultimate-Guitar.Com

 1. Siófok aranypart kemping telefon
 2. Quimby - Autó egy szerpentinen lyrics
 3. Angol magyar orvosi szótár
 4. Goethe: Utazás Itáliában (Magyar Helikon Könyvkiadó , 1961) - antikvarium.hu
 5. Attack on titan 14 rész
 6. K&h biztosító kárbejelentés online registration
 7. Eperdzsem cukor nélkül recept es
 8. A legjobb 10 gyógyfürdő és wellnessközpont - Vas megye
 9. "AUTÓ EGY SZERPENTINEN" LYRICS by QUIMBY: Most olyan könnyű minden...
 10. AUTO EGY SZERPENTINEN UKULELE by Quimby @ Ultimate-Guitar.Com
 11. Quimby autó egy szerpentinen dalszöveg

Quimby autó egy szerpentinen dalszöveg

Hallgassátok, szeressétek az új dalt!

Most olyan könnyű minden szinte csak a semmi tart A kutyákat elengedtem és a forgószél elvitte a vihart Alattunk a tenger szemben a nap zuhan Nyeljük a csíkokat és a világ pajkos szellőként suhan Tékozló angyal a magasban böffent nincs baj, nincs haragban senkivel G dúrban zúgják a fákon a kabócák hogy láss csodát, láss ezer csodát láss ezer csodát Éhes pupillákkal vállamra ördög ül Ballal elpöckölöm az élet jobb híján egyedül Autó egy szerpentinen mely ki tudja merre tart Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart Láss ezer csodát!

 1. Szlovák paradicsom túra 2019