Rozsdamentes Hullámrács Árak

November 22, 2020, 5:14 pm
Férj nélkül tökéletes turay ida színház

Webáruházunk Cégünk, a Luinox Kft. 1997-ben alakult és rozsdamentes anyagok kereskedelmével és gyártásával foglalkozik. Termékeink 50%-ban az élelmiszeriparban, borászatban, söriparban kerülnek felhasználásra, ezért is állunk kapcsolatban helyi és országos szinten tejiparokkal, konzervgyárakkal, húsüzemekkel, pékségekkel. Vásárlói körünk kiterjed az építőiparra is, ezen belül leginkább a belső építészetre. Egyedi igény alapján gyártunk le például korlátokat. Továbbá nagyon sok kis- és nagyvállalkozó (pl. lakatos, bádogos, késes) is meglátogat bennünket. A felhasználói kör elég széles, mivel magánszemélyek is sűrűn megkeresnek különböző igényeikkel.

Árak

A készletünket meghaladó igény esetén, kérjen ajánlatot, a Kérek ajánlatot gomb megnyomásával. Amennyiben rendszeresen és nagy tételben szeretne tőlünk vásárolni, mint Viszonteladó Partner, kérjük, regisztráljon honlapunkon, hogy a cégére szabott nagykereskedelmi árlistánkat érje el. A honlapunkon feltüntetett méretek mellett van lehetőség az ezektől eltérő méretekre is ajánlatot kérni. Az egyedi ár tekintetében, kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül vagy keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken.

A rozsdamentes anyagok megmunkálásához tartunk vágókorongokat, csiszolóanyagokat, hegesztő-anyagokat ( elektródák, awi hegesztő pálcát, wolfram elektródát), cobaltos fúrószárakat, polírozó-, felülettisztító korongokat. Megrendelőinknek a kivitelezést is fel tudjuk ajánlani, mivel társcégünk a Lukács Kft. gyártást, technológiai szerelést, rozsdamentes anyagok megmunkálását végzi. Így vállalkozásunk több tevékenységet is végez párhuzamosan. Vásárlóinknak lehetőséget tudunk biztosítani a termékeink házhoz szállítására is. Szálanyagok kiszállítását vállaljuk maximum 6 méter hosszban és 3. 5 tonnáig! Debrecen belterületére a kiszállítási költség 3000 HUF + áfa. Vidéki kiszállítással kapcsolatban kérjük érdeklődjön üzletkötőinknél. Vidéki vásárlóink részére lehetőséget tudunk biztosítani a termékeink házhoz szállítására is. A raktáron lévő termékeket 24 órán belül házhoz küldjük. Szálanyagokat (cső, zártszelvény,... ) max. 3 méter hosszban tudunk postázni szerződött futárcégünkkel a Trans'O Flex-el!!!

Jurotissu Perforáltlemez-, Fémszövet- és Rácstechnikai Kft. Perforált lemezek, fémszövetek, expandált lemezek, rostélyrácsok és további fémáruk széles választékban

Mandolin árak

Milyen kedvezményt kaphatok, ha teljes köteget vásárolok? Az általunk forgalmazott acéltermékek, mint betonacél, síkháló, zártszelvény, csövek, rúd- és idomacélok árai honlapunkon a megadott egységre vonatkoznak. Természetesen amennyiben az Ön projektje nagyobb mennyiségeket igényel, ebben is tudunk segíteni. A több az olcsóbb elvből kiindulva, teljes kötegek vásárlása esetén kötegárakat biztosítunk. *Ennek az acélterméknek az értékesítése a fordított adózásról szóló törvény hatálya alá tartozik ezért FAD Nyilatkozat kitöltése szükséges, amennyiben Ön nem magánszemélyként vásárol. Részletes tájékoztatást talál a FAD Nyilatkozat menüben, illetve kérdezze kollégáinkat. Az listában szereplő kötegárak a készlet erejéig érvényesek és nem tartalmazzák a kiszállítás költségét. Árainkat feltüntettük úgy nettó, mint bruttó értékben. Számlázáskor a megvásárolni kívánt termék függvényében (lásd FAD Nyilatkozat menü) és a vásárló státuszának (magánszemély vagy céges vásárló) megfelelően kerül a termék kiszámlázásra bruttó vagy nettó értéken.

 • Rozsdamentes hullámrács arab world
 • Achilles ín szakadás műtét
 • Hidegtál árak
 • Fémszövetek - Jurotissu Kft.
 • Flipper gép
 • Irodaszer, iskolaszer, Samsonite, dekoráció Papiron Kft.
 • Elveszítette babájukat, ezért hagyta el menyasszonyát Paul McCartney - Az énekes ma 74 éves | Femcafe
 • Fa bútorok
 • Lámpa győr

Hullámrácsok Alaptábla: 1000 × 2000 mm Ebben a táblaméretben minden típus szállítható. Ettől eltérő táblaméretek – egyeztetés és eseti megrendelés alapján – a legtöbb típusból, rövid átfutási határidővel szállíthatók. Méretmegadás (példa): 50 × 50 / Ø 4 * 1250 × 2500 mm (nyílás / huzalátmérő * táblaméret) A hullámrácsok nagy szilárdságú, merev, nehezen vágható acélhuzalból készülnek.

Várjuk régi és új partereinket a Böszörményi úti telephelyünkön!

Plexi árak

A hullámrácsok felhasználási területe széles körű: kerítések és térelválasztók, munkavédelmi burkolatok. Dekoratív megjelenésének köszönhetően használják továbbá lakberendezési tárgyak, kirakatok, polcrendszerek stb. területén. Nagy szilárdságú hullámos fonat, a hosszanti és keresztirányú szálakközött több félhullám található. Hullámrács alapanyag: - jól hegeszthető kemény acélhuzal- sima Hullámrács méretek: 1000x2000;1250x2500 és 1500x3000-es táblákban, vagy maximum 2 m széles tekercsekben. Szükség esetén egyedi táblaméretekben is rendelhető. Hullámrács lyukméretek: MW 8 mm - 60 mm Szállítható mind négyzetes alakú, mind téglalap alakú szem esetén Hullámrács drótvastagságok: 1, 6 mm - 6, 3 mm Szélességek:max. 2500 mm A feltüntetett árak darabárak. Név Kapcsolódó szolgáltatások Házhozszállítás A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre, adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Részletekért keresse kollégáinkat. Bővebben

Rozsdamentes acél (1. 4301 / 1. 4310) hullámrácsok 2 18 × 18 5, 8 5, 3 Egyeztetés alapján a fentiektől eltérő táblaméretek is szállíthatók.

Hullámrács C formájú (Haidekker háló) A TERMÉK LAP NYOMTATÁSA Különleges anyagok - rozsdamentes >> Hullámrácsok

 1. 2019 filmek videa magyarul
 2. Lakás eladó
 3. Metrovas betonacélfeldolgozó és kereskedelmi kit graphique
 4. Mercedes irányjelző kapcsoló