Hullámos Papagáj Tenyésztő

November 21, 2020, 10:46 pm
Nézsa eladó ház

A temészetüket illetően megragadott a viselkedésük, mely eltér a hagyományos hullámos papagájtól, mert a nagyobb fajok értelmi szintjéhez közelebb állnak. A jövőbeli célom, hogy saját madárházat hozak létre, ahol a legkitünőbb tenyész madarakkal dolgozhatok.

Goldendoodle tenyésztő

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

 • Szilágyi Nóra - Street Kitchen - A Nagy Sütiskönyv
 • Vers Mindenkinek...Tompa Mihály :A gólyához Előadja:Tímár Bence - indavideo.hu
 • Könyv: Erich Kästner - Pötyi és Anti
 • 2011 május emelt angol érettségi 014
 • Pándi meggy torta restaurant
 • Scirocco life trail női
 • Bukós szakasz - indavideo.hu
 • Goldendoodle tenyésztő
 • Kello hu könyvtárellátó tankönyvrendelés

Parson russell terrier tenyésztő

Deák János napjaink közismert papagájtenyésző szaktekintélye. Nemcsak a tenyésztő tárasak körében örvendhet az elismeréseknek, hanem az írásai, a kiállításokon való megjelenései, és a széles közösségi kapcsolata miatt a papagájtartó honfitársaink is biztosan találkozhattak már vele. Sokunk még nem is élt akkor, amikor Deák Úr, 1971-ben elkezdett díszmadarakkal foglalkozni. Már gyermekkorában érdekeltek a különböző madár fajok. A papagájok rendkívüli intelligenciája az emberhez való kötődése és változatos színezete ragadta meg fiatalon. Mint minden madarászt, a hullámos papagáj "fertőzte meg", mivel az első pár hullámos papagája egy hónapon belül öt tojást tojt, és mind ki is kelt. Ezen fellelkesülve vett egy pár énekes papagájt és hamarosan azoknak is született négy fiókájuk. Ezek után a folyamat megállíthatatlanná vált. Egyre több és több madarat vásárolt, és kudarcok és sikerek közepette elérte az álmát. Deák Úr tenyészete valóban szép. Aki már járt nála, az látta, hogy feleségével rendezett körülmények között tartják madaraikat és nevelik a fiókákat.

A kismadarak nevelésére egy különálló, fehérre csempézett fűtött helység épült hozzá a házhoz. Találhatunk kiskutyusokat is a lakásban, de őket komoly fegyelemben tartják a gazdáik is és a nagyobb papagájok is. A legkülönbözőbb tenyésztői versenyeken jelentős sikereket ért el. A ranglétrát végig járva először a mester, bronz, ezüst, aranykoszorús mestertenyésztői címet nyerte el, majd a legnagyobb elismerést a gyémántkoszorús mestertenyészői cím jelentette számára 2001-ben. Az évek alatt sikerült kialakítania egy csodálatos állományt és a felesége támogatásával élete részévé vált a fiókanevelés. A család tagjai közül, aki otthon tartózkodik, az kiveszi a részét a fiókaetetésben. Ez kétóránként ismétlődő elfoglaltságot jelent nappal is, éjjel is, szabadság nélkül. Viszont ez a tevékenység nem teher a számunkra, mert a madaraik ez által válnak szelíddé. Jelenleg több, mint 30 papagájfaj található a tenyészetében, Vecsésen. A fiatal madárkák f olyamatosan kaphatók, a kis méretűektől a legnagyobbakig.

 1. Peresi holtág eladó telek nyaraló
 2. Tulajdonostól elado apartman harkány
 3. Sterling ezüst
 4. 37 terhességi hét