Lilo És Stitch Csillagkutya

November 22, 2020, 8:22 am
Palette hajfesték szőke színskála
  1. Lilo és stitch a csillagkutya legújabb kalandjai indavideo

0 0 0 Méret: px px Videó jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Lilo és stitch a csillagkutya legújabb kalandjai indavideo

  • Lilo és stitch
  • Albérlet árak budapest 2019
  • Lilo és stitch csillagkutya
  • Lilo és Stitch – A csillagkutya teljes mese – MeseLandia – Ahol a mesék laknak
  • Benzinkutas kasszás az A3 Autópálya pihenőnél Németország -ban | Németországi Magyarok

Lilo és Stitch – A csillagkutya teljes Disney mese, online magyarul nézhető a Napi Mesék oldalon. 2002-ben készült rajzfilm a Disney jóvoltából. Egy távoli galaxisban egy nagyravágyó tudósnak egy szörnyű gonosz és ijesztő lényt sikerül létrehoznia kísérletei során. A galaxis vezetői túl veszélyesnek ítélik meg az önfejű lényt, így arra ítélik, hogy egy elhagyatott aszteroidán élje le hátralévő életét, azonban megszökik a fogságból és egy csendes és nyugodt szigetre, Hawaiira érkezik meg űrhajójával, aminek életét teljesen felborítja. Pont ezen a szigeten él Lilo is, a kissé magányos ám annál vagányabb kislány, akit a felnőttek nem tartanak épp jó gyereknek. Lilo megtalálja a fura kis jövevényt, amit kutyának néz, és örökbe fogadja. Stitchnek nevezi és megpróbálja megszelídíteni, elég kevés sikerrel. Stitch igazi vadóc: amit nem tud megenni, azt megcsócsálja, vízbe ejti, vagy egyszerűen csak tönkreteszi. Idővel azonban egyre jobban kötődni kezd Lilo-hoz, azonban a távoli galaxisról már nyomában van üldözője, akinek feladata, hogy megsemmisítse a csillagkutyát.

Stitch - A csillagkutya legújabb kalandjai (2003) Stitch! The Movie Kategória: Animáció Kaland Vígjáték Családi Sci-Fi Tartalom: A Lilo és Stitch - A csillagkutya kedves szereplőinek története ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött: Stitch, a barátságos kutyusnak tűnő, valójában vérengző földönkívüli kísérleti lény a Földön maradhat kis barátjával, Liloval, és ahelyett, hogy alkotója eredeti tervének megfelelően tömegpusztító szuperfegyverként funkcionálna, Elvis dalokat dúdol és hullámlovagol az idilli Hawaii napsütésben. Köztudott, hogy Stitch valódi neve 626-os számú kísérleti lény. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy merre található az első 625 darab teremtmény?! A válasz hátborzongató: mindegyik a Föld felé tart! Úgy tűnik, Hawaii mesés szigete hamarosan félelmetes földönkívüli lények űrkikötőjévé változik. Talán csak egyvalaki állhat az invázió útjában: Stitch, a csillagkutya!

Lilo és Stitch – A csillagkutya online mesefilm – MeseKincstár Lilo és Stitch – A csillagkutya online mesefilm Hawaii-on él Lilo, a magányos kislány, aki egy napon egy nagyon érdekes, fura jószágra akad. Ám a lány nem tudja, hogy a kutyának nézett teremtmény nem más, mint egy távoli galaxisban létrehozott kísérleti baklövés, amelyet még a Galaktikus Szövetség is el akar kapni. Az érdekes páros kalandozása során Stitch, az űrlény is megtanulja mi az a szeretet. Kettejük kalandja egyre mókásabban alakul még nem előkerülnek az űrkutya üldözői, akik feladata az, hogy visszavigyék ők, elszakítva új barátjától. Szavazatok 4. 6 ( 130 votes) +Mesevideó

Dr. Jumbo Jocki ba, egy távoli galaxis, távoli bolygójának tudósa, akit illegális kísérletei miatt most büntetésben részesítik. Legújabb remekműve, a 626-os számú lény, nagy káoszt képes létrehozni, így száműzniük kell. Ám a kis teremtmény megszökik és egy űrhajóval a Föld felé veszi az irányt. Sikeresen landol is Hawaii közelében, ám egy sintér kutyának nézi és elfogja. Nem sokkal később, és igazi rosszcsont kislány látogat el a menhelyre, hogy új kis barátja leljen. Lilo, a helyi kislány, Stitch nek nevezi el a kis "kutyuskát" és hamar nagyon jó barátok lesznek, sőt, lassan egy családként kezdenek viselkedni. Ám világűrből hamarosan látogatók érkeznek, hogy Stitch nyomára leljenek. Rating: +35 (from 41 votes) Lilo és Stitch - A csillagkutya teljes mese, 4. 7 out of 6 based on 58 ratings Lilo és Stitch – A csillagkutya teljes mese képek:

Walt Disney Pictures | Walt Disney Animation Studios | Animációs | Családi | 7. 5 sFilm IMDb Mesefilm tartalma Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós-genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi. A kis izé megszökik, és egy békés, távoli bolygó, nyugodalmas kis szigetén bújik el: Hawaiin. Attól kezdve Hawaii nem békés többé... Egy magányos kislány, Lilo, megtalálja a jövevényt, kóbor kutyának nézi, és örökbe fogadja. Lilo egyedül sem volt a jóság szobra, de most méltó párjára akadt. Az új kutya idomíthatatlannak bizonyul. Amit nem tud felfalni, azt megrágja. Ami még neki is túl rosszízű, azt összetöri, felborítja vagy vízbe ejti. De valami mégis megváltozik benne: még az őrült tudós sem gondolta volna, hogy az űrélőlény képes a szeretetre. Márpedig a csillagkutya fokozatosan megszereti új gazdáját. Épp akkor, amikor üldözői a nyomára akadnak, és haza akarják toloncolni... Rendezte: Chris Sanders, Dean DeBlois, Főszereplők: Daveigh Chase, Tia Carrere, Eredeti cím: Lilo & Stitch