Simson Gyenge Szikra

November 23, 2020, 2:50 am
Nefelejcs panzió gödöllő

Figyelt kérdés Simson S51-em gyenge a szikra, a gyertyát meg tudom fogni, nem ráz, mint ahogy normál körülmények között kellene. A szikra apró és sácseréltem a kondit, a trafót, a gyertyá eredmény. Természetesen a motor sem keressem a hibát? 1/3 anonim válasza: Én a helyedben lehúznám a lendkereket és belenéznék, húú vagy 10évvel ezelőtt mindennapos teendőim közé tartozott:) 2013. márc. 3. 13:54 Hasznos számodra ez a válasz? 2/3 anonim válasza: Megszakítót nézném meg. 2013. 14:07 Hasznos számodra ez a válasz? 3/3 anonim válasza: Több oka is lehet. A legegyszerűbb talán az ha a gyertya, gyertyapipa vagy a gyújtáskábel öregedett el vagy sérült. Ezeket a legegyszerűbb cserélni. Aztán lehet kondi, gyújtótekercs vagy megszakító is. Ezek ellenőrzése, cseréje bonyolultabb és drágább. Aztán az, ami régi motornál már mondhatni alap hiba az az elgyengült lendkerékmágnes. Az évek alatt ez rengeteget képes veszíteni az erejéből és így a gyújtás és a világítás is gyengébb lesz, sok esetben a csere sem ér semmit(ha a cseredarab is régi jó esetben az is el van már gyengülve), de fel lehet delejeztetni.

Simpson gyenge szikra

| Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Miért ilyen gyenge a szikra?

Simson star uj kondi megszakitó de nincs szikra?

 1. Plasma pont szeged kígyó utca 9
 2. Erste netbank bejelentkezés
 3. Tulajdoni lap hiteles
 4. Simson gyenge szikra gyujtótrafó hibájábol nemjo?
 5. Legolcsóbb internet előfizetési
 6. Arany jános letészem a lantot
 7. Simson star uj kondi megszakitó de nincs szikra?
 8. Belépő
 9. Almási kitti előadás 2019
 10. Szoba szeged
 11. Simpson gyenge szikra

Szikra

Miért gyenge a szikra a 2ütemü kis motromnál?

(0, 4 mm) és koszosoghat, illetve beéghet a megszakító. tűreszelő a megolrás. Ha ezek jók akkor pipa nélkül szikráztasd meg (eredetileg fa-műanyag ollóval vizsgáljuk hogy ne üssön meg) ha itt intenziv a szikra akkor pipa és/vagy gyertya kizárásos alapon. A gyertya úgy is tud rossz lenni hogy látszatra jó, de hengerbe tekerve nyomás alatt már nem szikrázik. 2015. 20. 12:06 Hasznos számodra ez a válasz? 4/4 A kérdező kommentje: Kondi gyanús nagyon. Napokban lesz csere, és akkor majd kiderül. ;) Köszönöm szépen mindenkinek. Kapcsolódó kérdések:

Figyelt kérdés Nos, a gyújtókábel végét megfogom, berúgókart letolom, és olyant vág, hogy huh, a gyertyapipa Rajta van, és abba nyúlok be, ott már elég gyenge a szikra, a gyertyán egyáltalán nincs is. Egyetlen egyszer sikerült egy szikrát (( fehér)) azt is úgy, hogy már belegyömöszöltem a gyertya végét a gyújtókábelbe. De ott se volt több. Ötletek? Új gyertyapipa+gyertya? Mind a kettő egyszerre halt volna be? A válaszokat előre is köszönöm szépen. :) 1/4 anonim válasza: a gyertyapipa sosem szokott bedöábbis annyira ritka az ilyen hogy mégis beszarik, hogy ha te életedben egyszer is találkozol majd ezzel a hibával akkor te nagyon szerencsés ember vagy! Ajánlanám hogy vegyél bele egy új, és megfelelő hőértékű gyertyát, ha azzal sem jó akkor meg a trafót mondanám, az a másik olyan dolog ami reális hogy tönkrement! 2015. febr. 18. 16:04 Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 A kérdező kommentje: Ha a trafo a rossz, akkor a kábelen miért üt nagyot a gyertya pipaban meg gyengét? 3/4 anonim válasza: Kondenzátorral és a megszakító hézzaggal kezd el!