Nadia Hashimi Kövek És Gyöngyök

November 22, 2020, 3:34 pm
Favorit motel és étterem szántód
 1. Nadia Hashimi - Kövek és gyöngyök | Extreme Digital
 2. Nadia hashimi kvk és gyöngyök in urdu
 3. Nadia hashimi kövek és gyöngyök teljes
 4. Nadia hashimi kvk és gyöngyök usa
 5. Nadia hashimi kvk és gyöngyök en

Összefoglaló Rahíma alig serdül még, amikor egy deresedő szakállú, nagy hatalmú hadúrhoz kényszeríti kokainfüggő apja, negyedik feleségnek. Pedig a lány éppen csak felhagyott a fiúszereppel, amelyet lánytestvérei között kellett vállalnia egy ősi afgán szokás szerint. Sokáig egyetlen vigasza a családi legendárium egyik nőalakja, Sekíba, aki száz évvel ezelőtt ugyancsak férfiszerepbe kényszerült élete egy szakaszán: a sah háremét kellett őriznie. Sekíbának is el kellett szenvednie a szeretetnélküliséget és a rabszolgasorsot a nagycsaládban, ahová árván került. Ám a férfiak és az idősebb nőrokonok abszolút uralma alatt is ki mert állni jogaiért. Ez ad erőt a napjainkban élő Rahímának, akinek egy ponton már a puszta élete is kockán forog. De milyen esélyei lehetnek a kitörésre, a menekülésre, ha minden lépését figyelik? Két afgán nő sorsának alakulását követhetjük nyomon ebben a felkavaró regényben, mely közel hozza egy távoli kultúra hétköznapjait.

Nadia Hashimi - Kövek és gyöngyök | Extreme Digital

Tartalom: Rahíma alig serdül még, amikor egy deresedő szakállú, nagy hatalmú hadúrhoz kényszeríti kokainfüggő apja, negyedik feleségnek. Pedig a lány éppen csak felhagyott a fiúszereppel, amelyet lánytestvérei között kellett vállalnia egy ősi afgán szokás szerint. Sokáig egyetlen vigasza a családi legendárium egyik nőalakja, Sekíba, aki száz évvel ezelőtt ug … Cím: Kövek és gyöngyök Alcím: Író: Nadia Hashimi Kiadó: Central Kiadói Csoport Kft. Oldalak száma: 432 ISBN: 9789633244739 Nyelv: magyar Kiadás éve: 2016 Kategória: Irodalom, Könyv, Regények Bolti ár: 3 065 Ft Név: Kövek és gyöngyök (Nadia Hashimi) / Formátum: PDF / Licensz: Teljes könyv / Fájlméret: 90 Mb 6 oldalletöltés eddig

Nadia hashimi kvk és gyöngyök in urdu

Nadia hashimi kövek és gyöngyök teljes

Kötés: keménytábla, védőborító Teljes leírás Cikkszám 472975 Gyártó Animus Kiadó Garancia nincs Kiadó Animus Kiadó Könyv témája Regény, Irodalom, Próza, Szépirodalom, Kortárs, Világirodalom Termék átlagos értékelése Mások ezt is vásárolták!

Nadia hashimi kvk és gyöngyök usa

Nadia hashimi kvk és gyöngyök en

Nadia Hashimi-Kövek és gyöngyök pdf. 2016 Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Rahíma alig serdül még, amikor egy deresedő szakállú, nagy hatalmú hadúrhoz kényszeríti kokainfüggő apja, negyedik feleségnek. Pedig a lány éppen csak felhagyott a fiúszereppel, amelyet lánytestvérei között kellett vállalnia egy ősi afgán szokás szerint. Sokáig egyetlen vigasza a családi legendárium egyik nőalakja, Sekíba, aki száz évvel ezelőtt ugyancsak férfiszerepbe kényszerült élete egy szakaszán: a sah háremét kellett őriznie. Sekíbának is el kellett szenvednie a szeretetnélküliséget és a rabszolgasorsot a nagycsaládban, ahová árván került. Ám a férfiak és az idősebb nőrokonok abszolút uralma alatt is ki mert állni jogaiért. Ez ad erőt a napjainkban élő Rahímának, akinek egy ponton már a puszta élete is kockán forog. De milyen esélyei lehetnek a kitörésre, a menekülésre, ha minden lépését figyelik? Két afgán nő sorsának alakulását követhetjük nyomon ebben a felkavaró regényben, mely közel hozza egy távoli kultúra hétköznapjait.

 1. Nadia hashimi kvk és gyöngyök live
 2. Nadia hashimi kvk és gyöngyök collection
 3. Városháza park advent
 4. Nadia hashimi kvk és gyöngyök college
 5. Weöres sándor buba éneke vers
 6. Könyv Letöltés • Kövek és gyöngyök (Nadia Hashimi)
 7. Nadia Hashimi: Kövek és gyöngyök | bookline
 8. A Szivárvány könyvek és a női szeszély - Twice.hu
 9. Nadia hashimi kvk és gyöngyök full
 10. Sas utca 25 29
 11. Java runtime environment 1.5 0 letöltés 0

Összefoglaló Rahíma alig serdül még, amikor egy deresedő szakállú, nagy hatalmú hadúrhoz kényszeríti kokainfüggő apja, negyedik feleségnek. Pedig a lány éppen csak felhagyott a fiúszereppel, amelyet lánytestvérei között kellett vállalnia egy ősi afgán szokás szerint. Sokáig egyetlen vigasza a családi legendárium egyik nőalakja, Sekíba, aki száz évvel ezelőtt ugyancsak férfiszerepbe kényszerült élete egy szakaszán: a sah háremét kellett őriznie. Sekíbának is el kellett szenvednie a szeretetnélküliséget és a rabszolgasorsot a nagycsaládban, ahová árván került. Ám a férfiak és az idősebb nőrokonok abszolút uralma alatt is ki mert állni jogaiért. Ez ad erőt a napjainkban élő Rahímának, akinek egy ponton már a puszta élete is kockán forog. De milyen esélyei lehetnek a kitörésre, a menekülésre, ha minden lépését figyelik? A letöltéssel kapcsolatos kérdésekre itt találhat választ.