Interaktív Avon Katalógus

November 22, 2020, 11:36 am
Nézsa eladó ház

Molnár Katalin - AVON tanácsadó July 1 at 9:47 AM Kedves Tanácsadóink, Vásárlóink! Júniusi kampányunkat meghosszabbítj... uk, így rendeléseiteket továbbra is várjuk a megszokott felületeken keresztül. A kampány zárásának pontos időpontjáról értesítünk Benneteket, jelenlegi információink szerint előreláthatólag július 8. -án történik meg. See More

Katalógus

forrás: Prím Online, 2018. július 23. 17:32 Az AVON 12 országban - köztük hazánkban – indította el Interaktív Katalógusát, amelynek segítségével az AVON Tanácsadók gyorsan, célirányosan küldhetik át Facebookon, Messengeren, Whatsappon vagy éppen e-mailben a legújabb AVON termékkatalógust, a vásárlók pedig egyszerűen, néhány kattintással tudják megrendelésüket elküldeni Tanácsadójuk számára. Közel 150 éves az az üzleti modell, ami alapján az AVON működik. A vállalat alapértékei változatlanok, ugyanakkor lépést tartva az újabb és újabb digitalizációs trendek térhódításaival, folyamatos megújulás is jellemzi. A termékfejlesztések mellett az AVON azon dolgozik, hogy termékei minél egyszerűbben és gyorsabban jussanak el a vásárlókhoz. Ennek egyik mérföldköve az AVON Online indulása volt 2012-ben, a következő állomása pedig az AVON Interaktív Katalógus megjelenése, amelyet első körben 12 országban - Magyarország mellett - többek között Brazíliában, Argentínában, Mexikóban, Oroszországban és Törökországban vezetett be a vállalat.

A klasszikus, nyomtatott katalógushoz képest az Interaktív Katalógusban már videók is elérhetők a termékekről, amivel még inkább hozzájárul a vásárlói élményhez, valamint segítséget nyújt a megfelelő termékek kiválasztásához. "Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország az első országok között volt, aki elindíthatta az új eszközt, amely július elejétől áll a Tanácsadók és vásárlóik rendelkezésére. Bízunk benne, hogy az új platform több tízezer AVON Tanácsadó mindennapi munkáját teszi dinamikusabbá" – tette hozzá Végh-Kósa Anita.

kirándulással Jeruzsálembe Kora reggel elutazás Ferihegyről, érkezés a délelőtti órákban Jordánia fővárosába, Ammanba. Ezen a napon egy Ammantól északra található ókori város, Jerash rendkívül látványos maradványait nézzük meg. E kiváló állapotban megmaradt romváros (erődfalak, templomok, színházak, fürdők, hippodrom, diadalív, 600 méter hosszú, hatalmas oszlopokkal szegélyezett főutca stb. ) a világ egyik legrégibb városa, virágkora a Római Birodalom időszakában volt. Szállás Ammanban (1 éj). Utazás a modern sivatagi autóúton Petrába, a titokzatos rózsaszínű városba, a nabateusok 2000 évvel ezelőtti fővárosába. A világ 7 csodája közé beválasztott műemlékegyüttes vadregényes sivatagi környezetben található, megtekintése minden jordániai utazás csúcspontját jelenti. Továbbutazás a Vörös-tengerhez, szállás Aqabában (3 éj). Szabad program Aqabában, vagy: Fakultatív program: kirándulás Wadi Rumba, az ország egyik legérdekesebb sivatagi tájegységébe (különleges sziklaalakzatok). A völgy fölé magasodik az 1754 méter magas Jebel Rum, Jordánia legmagasabb hegycsúcsa.

"A közvetlen értékesítést továbbra is a versenyelőnyünknek tekintjük, céljainkkal összehangban ez marad a fő értékesítési formánk. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy haladnunk kell a digitalizációs trendek változásaival, szükséges egyéb csatornákat és értékesítési lehetőségeket keresnünk. Látjuk, tapasztaljuk, milyen mértékben nő a hazai online értékesítés, az AVON Online értékesítési portál bevezetése is erre a folyamatra adott választ, ugyanakkor szeretnénk Tanácsadóink munkáját is naprakész, interaktív eszközökkel, platformokkal segíteni. Az Interaktív Katalóguson keresztül egyszerűen és gyorsan tarthatják a kapcsolatot a vásárlóikkal, értesíthetik őket például az akciókról " – mondta el Végh-Kósa Anita, az Avon Magyarország PR, Advertising & Digital Managere. Az AVON Tanácsadó ezentúl Messengeren vagy Whatsappon keresztül naprakész, mobilon is megosztható formában küldheti el vásárlóinak, baráti- vagy éppen potenciális vevőkörének az Interaktív Katalógust, így a vásárlók akár perceken belül visszaküldhetik megrendelésüket e-mailben vagy SMS-ben.

 1. Folt, rávarró, vasalható matrica - Varrás, foltvarrás - 3 -
 2. Interaktív
 3. Katalógus
 4. Eladó lakás körmend 2018
 5. Kaposvár adventi vásár 2019
 6. Smc katalógus
 7. Folytatódik az expo-k sora, most egzotikus állatokkal | BOON
 8. Baby annabell interaktív
 9. Interactive avon katalógus
 10. 7 betűs szavak
 11. Közös megegyezés felmondás minta munkavállaló
 12. Karácsonyi disney filmek 3