Pocket Zsebkönyv Automata Helyek

November 22, 2020, 5:10 am
Kókuszos thai csirkeleves
  1. Pocket zsebkönyv automata helyek magyarul
  2. Pocket zsebkonyv automata helyek 9
  3. Pocket zsebkonyv automata helyek download
  4. Holnap indul a POKET – a város 7 pontján találunk majd könyvautomatákat!
  5. Pocket zsebkonyv automata helyek 8

Figyelt kérdés Ahol én szeretnék venni, ott napok óta nincs:( 1/2 anonim válasza: A tegnap esti Petőfi tv-s interjúban elhangzott. Az egyik srác aki részt vett a projektben tételesen felsorolta merre vannak és, hogy mit szeretnének a jövőben. Nézd csak vissza a neten az interjút! [link] 2018. ápr. 24. 12:52 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 A kérdező kommentje: Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Pocket zsebkönyv automata helyek magyarul

Bemutató A POKET egyrészt egy zsebkönyv-automata, másrészt pedig egy szuper városi kezdeményezés, amely egy maroknyi fiatalhoz, a Sztalker Csoporthoz kötődik: 2018. április 11-én, a költészet napján elkezdtek színes könyvekkel teli automatákat kihelyezni Budapest több pontjára, hogy ezzel népszerűsítsék az olvasást és a manapság el-elhanyagolt offline világot. Azóta már lépést is nehéz tartani azzal, hány klasszikus és kortárs regényt szerezhetünk be tőlük egy-két gombnyomással (mérsékelt áron), de ha például miniatürizált Utas és holdvilág, A Pál utcai fiúk vagy Egy elmebeteg nő naplója kerül elő valakinek a táskájából a buszon, az jó eséllyel egy POKET példány lesz. Helyszínek: Batthyány tér (HÉV) Déli Pályaudvar Károlyi-kert Keleti Pályaudvar (M2 mozgólépcső) Madách tér Móricz Zsigmond Körtér (Gomba) Széll Kálmán tér Várkert Bazár Vígszínház (jegypénztár) Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Pocket zsebkonyv automata helyek 9

Ahogy a könyvfesztiválos élménybeszámoló végén említettem, külön bejegyzést szentelek a nemrég Budapesten indult POKET zsebkönyv automatáknak. Mi ez a kezdeményezés? A Sztalker csoport olvasásnépszerűsítő akciója, amely több hírességet maga mögött tudva indította el a projektet. Budapest 7 helyszínén helyeztek el április 11-től olyan automatákat, amiből zsebkönyv méretű könyveket lehet vásárolni, egységesen 990 Ft-os áron. A céljuk, hogy a tömegközlekedésen ne a telefonunkat nyomkodjuk, hanem olvassunk. A könyvek tényleg utazásbarát méretben készültek: notesz kivitelezésűek - gumipánttal zárhatóak, és még könyvjelző is van bennük. A méretük pedig tényleg akkora, hogy beleférnek egy normális farzsebbe akár, vagy kabátzsebbe is. Milyen művek közül választhatunk jelenleg? Szerb Antal – Utas és Holdvilág, Esterházy Péter – "És mesélni kezdtem", Molnár Ferenc – A Pál utcai fiúk, Csáth Géza – Egy elmebeteg nő naplója, Krúdy Gyula – Ady Endre éjszakái. Hol találhatóak meg az automaták? (Zárójelben a támogató intézmények. )

Pocket zsebkonyv automata helyek download

  1. Poket - Poket zsebkönyvek - rendelési információk
  2. POKET zsebkönyv automata - Dóri Online Olvasónaplója
  3. Pocket zsebkonyv automata helyek 3

Holnap indul a POKET – a város 7 pontján találunk majd könyvautomatákat!

A helyszínek pedig a következők: Széll Kálmán tér ( Petőfi Irodalmi Múzeum automatája) Vígszínház ( Vígszínház automatája, az Új Nemzedék támogatásával) Keleti Pu. ( Katona József Színház automatája) Stadionok ( Müpa Budapest automatája) Móricz Zsigmond körtér ( Radnóti Miklós Színház automatája, Újbuda Önkormányzat támogatásával) Déli Pu. ( MOMkult automatája, Hegyvidéki Önkormányzat és a MOMKult támogatásával) Madách tér ( Örkény István Színház automatája Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával) Ezen kívül pedig lesz még egy nyolcadik automata egy mikrobusz hátuljában, ez a nyári fesztiválokat fogja majd bejárni országszerte.

Pocket zsebkonyv automata helyek 8

Erről készült egy vicces videó is, amikor is rossz számot nyomok meg - de ekkor még nem esik le, hogy nem az Utas és holdvilágot választottam ki, amit igazából szerettem volna, hanem Eszterházy könyvét... Utána bénáztam azzal, hogy nem középre esett a könyv, hanem a tálca bal szélére, úgy kellett kihalásznom #bénázás1. A fizetéssel amúgy nem volt probléma, készpénzzel fizettem, ahogy látjátok egy 2000-essel, majd kaptam egy maroknyi 100-ast visszajáróként. Azt már nem vágtam be a videóba, ahogy azt kapkodom ki:D Lehet amúgy kártyával is fizetni. Dóri / theodora (@dora_w89) által megosztott bejegyzés, Ápr 21., 2018, időpont: 9:20 (PDT időzóna szerint) A Délihez visszasétálva, Meli megbízásából megnéztem ezt az automatát is (Csáth kötet miatt).

Széll Kálmán tér (Petőfi Irodalmi Múzeum automatája) Vígszínház (Vígszínház automatája, az Új Nemzedék támogatásával) Keleti Pu. (Katona József Színház automatája) Stadionok (Müpa Budapest automatája) Móricz Zsigmond körtér (Radnóti Miklós Színház automatája, ÚjbudaÖnkormányzat támogatásával) Déli Pu. (MOMkult automatája, Hegyvidéki Önkormányzat és a MOMKult támogatásával) Madách tér (Örkény István Színház automatája Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával) [ez booktasticboglinc infója szerint nem működik most, valamilyen engedélyre vár] + Trafó House (Budapest Tavaszi Fesztivál) - ez április 17 óta működik. Személyes tapasztalataim: Szombaton mindenképp szerettem volna vagy a Déli pályaudvaron, vagy a Széll Kálmán téren megkeresni és lehetőleg venni is egy POKET zsebkönyvet. Kérdéses volt, mert a nagy népszerűségnek hála sokszor le vannak fosztva, végül mindkét helyen szerencsém volt - egyedül Csáth Géza könyvét nem találtuk egyikben sem. A könyvfesztivál helyszínét elhagyva Meli barátnőmmel elsétáltunk a Széll Kálmán térre és a metrókhoz vezető mozgólépcsők mellett felfedeztük az automatát.

  1. Városházi esték 2015 cpanel