Mi Táplálja A Rákos Sejteket

November 22, 2020, 10:36 pm
Perilla krém vélemény
  1. Index - Tudomány - A diéta kiéhezteti a rákos sejteket
  2. Brüsszeli élmények és mindennapok: április 2010

9. Amikor a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fert őzéseknek és k omplikációknak. 10. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire. 11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van. A RÁKSEJTEK táplálékai: a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesít ők, pl. a NutraSwe et, az Equal, a Spoonful stb. Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesít ők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben.

Index - Tudomány - A diéta kiéhezteti a rákos sejteket

Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényez ők. 5. Ahhoz, hogy e sokrét ű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására és étrend-kiegészít ők bevitelére van szükség, ezekke l fogjuk megerősíteni immunrendszerünket. 6. A KEMOTERÁPIA során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekv ő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvel őben, a bélrendszerben stb. lévő egészséges sejteket is, s őt egyéb szervek – a máj, vese, szív, tüd ő stb. - károsodását is okozhatják. 7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket. 8. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

A következő 8 élelmiszer a daganatos betegek számára lehet veszélyes. A WHO egy kampányt indított, hogy felhívják azokra az élelmiszerekre a figyelmet, amelyek nem tesznek jót a rákos pácienseknek, sőt még erősítik a daganatos sejtek terjedését, növekedését. 8 élelmiszer, amely "táplálja" a rákos sejteket. Jobb, ha felhagysz a fogyasztásukkal! Lássuk most azt a bizonyos 8 élelmiszert, amit kerülni kell. 1. Tenyésztett lazac Szakértők szerint a tenyésztett lazacban nagy mennyiségben található dioxin, PCB és egyéb rákkeltő anyag. A PCB kemikáliák magukba szívják az ösztradiol nevű női hormont, és ezzel olyan hatást fejtenek ki, amely ösztönzi a rákos sejtek szaporodását. A természetes élőhelyéről kifogott lazac azonban nem veszélyes, viszont csak az Egyesült Államok lazacfogyasztásának 60 százaléka halneveldékből származik. 2. Paradicsom konzerv A konzervek belső falain BPA-bevonat található, ami elkülöníti a paradicsomokat a fémtől. Azonban a BPA egy rendkívül veszélyes kémiai vegyület, amelyet a gyanták előállításakor használnak.

Brüsszeli élmények és mindennapok: április 2010

  • Index - Tudomány - A diéta kiéhezteti a rákos sejteket
  • Napi horoszkóp: vajon meddig tart a rossz hangulatod?
  • Füstölő – Wikiszótár
  • Igazgyöngy 1 rész magyarul magyarul teljes
  • Vonalkód olvasó app store
  • 1993-as Formula–1 olasz nagydíj - Wikiwand
  • 100ml hány dl? (1342694. kérdés)
  • 8 élelmiszer, amely “táplálja” a rákos sejteket. Jobb, ha felhagysz a fogyasztásukkal!