Calypso Miskolc Menü

November 22, 2020, 5:58 pm
Nézsa eladó ház

Írd meg a véleményed! Calypso Kisvendéglő Miskolc vélemények 2019. februárban, egyedül járt itt Értékelt: 2019. február 24. Most jártam itt először, de azt hiszem ha legközelebb Miskolcon járok, újra itt fogok ebédelni. Nagyon figyelmes a pincér, pedig valami fesztivál volt a városban, és tiszta bolondokháza volt a környék. A "Báránypalóc" levesük nagyon finom, csak ajánlani tudom. A sztrapacska méltó párja volt a levesnek, olyan volt, "ahogy a nagykönyvben meg van írva"! Az értékelést az Ittjá egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjá véleményét. 2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt Értékelt: 2017. december 10. Már többször is jártam ott. Sajnos az idén még nem de éppen e hónapban tervezem. A szakács nagyon tud a kiszolgálás hibátlan a Korhely Halászlé a kedvencem és külön élvezet hogy télen fűtött teraszról szemlélhetjük evés közben a kinti nyüzsgését a térnek. Szuper vendéglő és nagyon jó helyen van. Remélem még sokáig élvezhetjük gazdag kínálatuk finom ízeit!

Calypso étterem miskolc menü ára

  • Dabasi táncsics mihály gimnázium
  • Értisztító citromos fokhagyma kúra véleményi
  • Szeged kínai étterem
  • Calypso miskolc étlap
  • A jövőből vagyunk online film
  • Gyik rendezvényközpont sopron
  • Tommy hilfiger női sportcipő
  • Miskolc tapolcai

2016. augusztusban, barátokkal járt itt Értékelt: 2017. június 27. Már régóta üzemel szerencsére ez az étterem. Nagyon jó az elhelyezkedése, a Városháztéren van a villamosmegállónál. Régebben is ebédeltünk már itt és ízletes ételeket kaptunk, többször betértünk kávézni és megtalálhatóak minőségi italok (sörök) is itt, bár azért azt meg kell fizetni. Teraszos része is van, ami félig zárt, így rosszabb időben is igénybe vehető. 2016. novemberben, családjával járt itt Értékelt: 2017. január 10. Egy szép napos novemberi nap jártunk Miskolcon mikor betértünk ebédelni ebbe a vendéglőbe. Az étterem előtt egy nem igazán szép zárt részt találunk, gondolom nyáron leszedik az oldalait és nyitott éttermi részt kapunk. Nekem nem nyerte el a tetszésemet és még a városképet is rontja. Így inkább a belső térbe mentünk. Így ebédidőben nagy zsúfoltság volt, így majdnem otthagytuk. 2015. decemberben, a párjával járt itt Értékelt: 2016. november 2. Az étterem könnyen megközelíthető gyalogosan is. Miskolc főutcáján a Városháztéren található.

Kinti helyisége is van. Elég nívós étteremnek számít már régóta. Azonban mégsem étkezni tértünk be, hanem italra és kávéra. A kiszolgálás udvarias volt. Kávéjuk finom, sörből is többféle volt. Ár érték arányban kicsit drágának mondanám. 2016. áprilisban, barátokkal járt itt Értékelt: 2016. április 30. - 3 látogató hasznosnak vélte Házi koszton nevelkedtem, de iskoláim során megismertem a menzai fagyasztott ételek ízét is. Az ország számos éttermében voltam már fizetővendég Győrtől-Gyuláig. Baráti társasággal tértünk be ide a Calypso kisvendéglőbe. A szakács elképesztő ételeket készített, az italok hűtöttek voltak, nem láttam tévelygő pincéreket. Mobilról küldte. | 2016. februárban járt itt Értékelt: 2016. február 11. Sok étteremben jártam már, külföldön és Magyarországon egyaránt, de ilyen esettel még nem találkoztam. A főételem 2/3-ával nem boldogultam, így kértem elvitelre, azt mondták nem lehet. Kérdeztem, hogy mit fognak vele csinálni. Kidobják. - hangzott a válasz, mely úgy gondolom, komoly etikai kérdéseket vet fel, a marketingről nem is szólva.