Iphone Tisztító Program

November 22, 2020, 5:18 am
Nézsa eladó ház

Az egérmutatót az egyes szegmensek fölé helyezve további információkat is megtekinthet. Kattintson a Kezelés gombra a Tárhelykezelés ablak megnyitásához (az alábbi képen látható). A gomb csak a macOS Sierra és újabb rendszereken áll rendelkezésre. Tárhelykezelés Macen A Tárhelykezelés ablak javaslatokat ad a tárhely optimalizálásához. Ha néhány javasolt lehetőséget már bekapcsolt, akkor kevesebb javaslat jelenik meg. Tárolás az iCloudban Kattintson a Tárolás az iCloudban gombra, majd válasszon az alábbi lehetőségek közül: Íróasztal és Dokumentumok. A két helyen található összes fájl tárolása az iCloud Drive-ban. Ha több helyre van szükség, csak a legutóbb megnyitott fájlok maradnak a Macen, így offline állapotban is nyugodtan dolgozhat. A csak az iCloudban tárolt fájlok mellett a letöltési ikon látható – duplán rákattintva letöltheti az eredeti fájlt. További információk erről a funkcióról. Fotók. Az összes eredeti fotó és videó tárolása teljes felbontásban az iCloud Fotókban. Ha több helyre van szükség, csak a fényképek helytakarékos (optimalizált) verzióját tárolja a Mac.

IPhone tisztítás szoftveresen-Frissítve!

Iphone tisztító program reviews

Iphone tisztító program for kids

Ezenfelül továbbra is ajánlott az AnyTrans alkalmazás, amivel szelektíven tudsz adatokat menteni. ( forrás:) 2. Állíts be jelkódot Ezzel megóvhatod az adataid illetéktelenek elől, ha esetleg valahogyan hozzájutnának a telefonodhoz. Plusz funkciója, hogy lopás esetén a tolvaj nem tudja kikapcsolni a Find my iPhone-t a kód nélkül. Használd a Find My iPhone App-ot Ha esetleg valamikor ellopnák a telefonodat, ez lehet a mentőöved. Az alkalmazás képes lezárni a rendszert, üzenetet tudsz küldeni rá távolról, illetve le is tudod töröltetni az összes rajta lévő adatot, ha netán kényelmetlen lenne illetéktelenek kezébe kerülnie. Ez az Apple ingyenes alkalmazása, az App Store-ból le tudod tölteni. Szerezd vissza az elveszett adatokat ( forrás:) Nem számít mennyire figyelsz oda használatkor, előfordulhat, hogy önhibádon kívül eltűnnek tartalmak a készülékről. Emellett persze véletlen törlés, frissítési hiba stb. is okozhat ilyen problémát. Ha van biztonsági mentésed, semmi gond. Visszaállíthatod az egészet, ám erre nagyon ritkán van szükség.

Több tartalomblokkolót is használhat. Ha segítségre van szüksége, forduljon az alkalmazás fejlesztőjéhez. A nem az Apple által gyártott termékekre, illetve az Apple ellenőrzésén kívül eső vagy általa nem tesztelt független webhelyekre vonatkozó információk nem tekinthetők javaslatoknak vagy ajánlásoknak. Az Apple nem vállal felelősséget a harmadik felek webhelyeinek és termékeinek kiválasztására, teljesítményére, illetve használatára vonatkozólag. Az Apple nem garantálja, hogy a harmadik felek webhelyei pontosak vagy megbízhatóak. Forduljon az adott félhez további információkért. Közzététel dátuma: 2019. október 09.

A film vagy a tv-műsor újbóli letöltéséhez kattintson a neve melletti letöltési ikonra. Csak a legutóbbi mellékletek letöltése. A Mail automatikusan csak a legutóbb kapott mellékleteket tölti le. Manuálisan bármikor letöltheti a mellékleteket: nyissa meg az e-mailt vagy az adott mellékletet, vagy mentse a mellékletet a Macre. Ne töltse le automatikusan a mellékleteket. A Mail csak akkor tölti le a mellékletet, ha Ön megnyitja az e-mailt vagy a mellékletet, illetve ha menti a mellékletet a Macre. Nincs szükség iCloud-tárhelyre ahhoz, hogy optimalizálja a tárhelyet filmekhez, tv-műsorokhoz és e-mail-mellékletekhez. Kuka kiürítése automatikusan A Kuka kiürítése automatikusan funkció véglegesen törli azokat a fájlokat, amelyek több mint 30 napja vannak a Kukában. Rendezetlenség csökkentése A Rendezetlenség csökkentése funkció segítségével megkereshetők a nagy méretű fájlok és azok a fájlok, amelyekre valószínűleg már nincs szüksége. Kattintson a Fájlok áttekintése gombra, majd válassza ki bármelyik fájltípust – például Alkalmazások, Dokumentumok, Zenekészítés vagy Kuka – az oldalsávon.

  1. Iphone tisztító program for pc
  2. Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek - PROHARDVER! Hozzászólások
  3. Iphone tisztító program cost
  4. Az első lovag · Film · Snitt
  5. Bláthy gimnázium budapest
  6. Cll betegség gyógyítása
  7. Iphone tisztító program application
  8. Peugeot 206 bal első ülés eladó