Kálium Nitrát Ár

November 22, 2020, 1:52 am
Fejtámlára szerelhető autós tablet tartó

YaraTera kálium-nitrát 25 kg Ár: 11. 159 Ft (8. 787 Ft + ÁFA) Elérhetőség: Raktáron YaraTera™ Krista™ K Plus nitrogént és káliumot tartalmazó öntöző műtrágya. Vízben teljesen és maradék nélkül oldódik, bármilyen öntözési rendszerrel kijuttatható. Nitrát-nitrogén tartalma közvetlenül felvehető, azonnal megindítja a növekedést, nem kötődik le a talajban, így rögtön a növények rendelkezésére áll. Növeli egyéb tápelemek, mint a kálium, kalcium és magnézium felvételét is. Kálium tartalma javítja a többi tápelem hasznosulását, növeli a termést, javítja a termés minőségét, beltartalmi mutatóit, úgymint szárazanyag tartalom, cukortartalom, íz- és színanyagok. Javítja a növények vízháztartását, hozzájárul a környezeti stressz okozta hatások elviseléséhez. Alacsony N:K arányú (1:3), amely ideális az érés időszakában. Miért tőlünk vásárolj? Megbízható minőség, kedvező árak! Biztonságos és kényelmes online fizetés! Raktári készlet esetén másnap postára adjuk! Leírás A YaraTera kálium nitrát (KNO3) egy nagy tisztaságú, tökéletesen vízben oldódó, nálunk kedvező áron kapható műtrágya.

YaraTera kálium-nitrát 25 kg vízoldható műtrágya

A Káliumnitrát tulajdonságai kedvező környezeti hatásokkal párosulnak. A kálium nitráttal minden kultúrában jó hatást érhetünk el. Többek közt zöldségeknél, Paprika, paradicsom uborka, sárga dinnye, káposztafélék, a szántóföldi növényeknél és gyümölcsösök Őszibarack esetében is növeli a termésátlagot, hatékony, klórmentes formában juttatja a növényeket nitrogén- és káliumforráshoz. A káliumnitrát műtrágya növeli a hideggel szembeni ellenállóképességet. A káliumtartalom segít az erősebb sejtfalak képződésében és növeli az elektrolitok koncentrációját a sejten belül, ezzel segíti a növényt a hideg elviselésében. A káliumnitrát műtrágya növeli a betegségekkel szembeni ellenállóképességet. káliumnitrát műtrágya = szebb és több termés A megfelelő káliumellátás nem csak a termésátlagot növeli, hanem a minőséget is. Így a káliumtrágyázás magasabb értékű termést és jobb megtérülést hoz a termelőnek. A káliumnitrát műtrágyaban lévő kálium segít javítani a következő jellemzőket: termésnagyság – nagyobb méretek és egyenletesebb termésnagyság külalak – jobb színeződés, a színhibák és mechanikai sérülések, vagy betegségek nyomai kevésbé látszanak Tápérték: magasabb fehérje, olaj, C-vitamin, stb.

Ár: 1. 560 Ft (1. 228 Ft + ÁFA) Cikkszám: kaln2001 Szállítási díj: 985 Ft Elérhetőség: Rendelésre 1-10 napon belül Átlagos értékelés: Nem értékelt Miért tőlünk vásárolj? Ingyenes kiszállítás 40. 000 Ft felett, kiscsomagnál Visszavásárlási garancia 30 napon belül Szakértő ügyfélszolgálat Akik elérhetőek Akciós vásárlás Minden nap Leírás és Paraméterek A tápoldatozási program kálium arányát növelő kertészeti kiegészítő műtrágya. Minőséget, az érés gyorsaságát, tárolhatóságot javítja. Tápoldatozásra és lombtrágyázásra is alkalmas. Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Mások ezeket is megvásárolták

Kiszerelés: 25 kg Vélemények 5. 00 1 értékelés | Jó.

A Multi-K segít elkerülni a fölösleges öntözést és a szikesedést. A Multi-K nitrát-nitrogén tartalma növeli a gyökér felületének pH-ját. A nitrát gyökérzet általi felvétele hidroxil aniont szabadít fel (OH –), ezzel enyhén lúgos környezetet hoz létre a gyökérzónában, ami javítja a savas talajok tulajdonságait. A Multi-K javítja a foszfor és a mikroelemek felvételét. A Multi-K nitrát serkenti a szerves savak termelődését (karboxilátok) és azok szétterjedését a gyökér környezetében. Ez aktiválja a foszfátok és mikroelemek felszabadulását a talajrészecskékből. A Multi-K könnyen kezelhető és használható Multi-K vízoldhatósága kiváló. A Multi-K gyorsan és teljesen oldódik, ez a tulajdonsága ideálissá teszi tápoldatozáshoz és levéltrágyaként való alkalmazáshoz. A víz hőmérsékletének növekedésével az oldhatóság is növekszik. A Multi-K nem higroszkópos. Akár zsákban, akár ömlesztve tárolható anélkül, hogy nedvességet venne fel, ami összeállást és ezzel kezelési nehézségeket okozhatna. A Multi-K is keverhető más műtrágyákkal.

Kálium hidroxid

tartalom Érzékszervi tulajdonságok: jobb illat és íz Hosszabb lesz az eltarthatóság Jobb lesz az ipari feldolgozhatóság Káliumnitrát műtrágya vízoldhatósága kiváló. A káliumnitrát műtrágya gyorsan és teljesen oldódik, ez a tulajdonsága ideálissá teszi tápoldatozáshoz és levéltrágyaként való alkalmazáshoz. A víz hőmérsékletének növekedésével az oldhatóság is növekszik. A káliumnitrát műtrágya nem higroszkópos. Akár zsákban, akár ömlesztve tárolható anélkül, hogy nedvességet venne fel, ami összeállást és ezzel kezelési nehézségeket okozhatna. A káliumnitrát műtrágya is keverhető más műtrágyákkal. Nem képez oldhatatlan csapadékot, ami elzárhatná a csepegtetőket és fúvókákat, biztonságosan használható tartályos többkomponensű műtrágyakeverékek készítéséhez A káliumnitrát műtrágya nem illó anyag. Az ammóniummal ellentétben, a káliumnitrát műtrágya nitrátja nem illó anyag, tehát nem feltétlenül kell bedolgozni a talajba sortrágyázásnál. vízoldhatósága kiváló. További részletes Információ A Kálium nitrát nitrogént és káliumot tartalmazó öntöző műtrágya.

Használata különösen javasolt a következő kultúráknál: paprika, uborka, dinnye, paradicsom. Felhasználható önállóan, vagy összetett tápoldatok készítéséhez is. Javasolt koncentráció: 0, 05-0, 15% Uborka esetében: Nitrát-nitrogén tartalma közvetlenül felvehető, azonnal megindítja a növekedést, nem kötődik le a talajban, így rögtön a növények rendelkezésére áll. Kálium tartalma javítja a többi tápelem hasznosulását, növeli a termést, javítja a termés minőségét. Intenzív növekedés: 0, 2-0, 4% Nyárvégi szedés alatt: 0, 3-0, 4% Paprika esetében: A Krista K PLUS nitrogént és káliumot tartalmazó öntöző műtrágya. Szedés ideje alatt adagolás: 15 kg/ha/hét Keverhetőség:Minden vízoldható műtrágyával keverhető. Kiszerelés:25 kg Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

  • A felhők fölött 3 méterrel 2. részének van már magyar szinkornja?
  • Éhezők viadala videa
  • Sportfogadás - Blikk
  • Hengerfej tömítés FIAT vásárlás online webáruház - Fekmester.hu
  • Eladó ingatlan vasztély
  • Eu szavazás átjelentkezés
  • Vásárlás: KALENJI Sportóra, okosóra kiegészítő - Árak összehasonlítása, KALENJI Sportóra, okosóra kiegészítő boltok, olcsó ár, akciós KALENJI Sportóra, okosóra kiegészítők
  • Krista-K 2/1 kg / Kálium-nitrát - Műtrágya, termésnövelő anyagok - Vitivető vetőmag webáruház

Szerkezet: Kristályszerkezet 4. Felhasználási területei: • mûtrágyák egyik összetevõje. • rakéta-hajtóanyagként, és egyes füstbombákban is alkalmazzák. A cukorral és kálium-nitráttal készült füstbomba térfogatának 600-szorosát produkálja füst formájában. • élelmiszerekben tartósítószerként alkalmazzák E252 néven. Leveles zöldségekben természetes úton is elõfordul, ezen kívül megtalálható még sajtokban, húsételekben, pizzákban. A maximum napi beviteli mennyiség 3, 7 mg/testsúlykg. Közvetlen egészségügyi kockázata nincs, bár hõ és savas környezet hatására kálium-nitritté alakulhat, melybõl káros nitroaminok képzõdhetnek Ezeknek rákkeltõ hatást tulajdonítanak. • cigarettákban az égés folyamatának szabályozásában alkalmazzák. • érzékeny fogakra ajánlott fogkrémekben is megtalálható, bár a hiperszenzitivitást csökkentõ hatása nem bizonyított. • a feketelõpor egyik összetevõje, a kén és a szén oxidációját segíti elõ, oxidálószer. 5. A kálium nitrát az élelmiszeriparban. Védekezés a sajtok puffadása ellen.

tartalom Érzékszervi tulajdonságok: jobb illat és íz Hosszabb lesz az eltarthatóság Jobb lesz az ipari feldolgozhatóság Káliumnitrát műtrágya vízoldhatósága kiváló. A káliumnitrát műtrágya gyorsan és teljesen oldódik, ez a tulajdonsága ideálissá teszi tápoldatozáshoz és levéltrágyaként való alkalmazáshoz. A víz hőmérsékletének növekedésével az oldhatóság is növekszik. A káliumnitrát műtrágya nem higroszkópos. Akár zsákban, akár ömlesztve tárolható anélkül, hogy nedvességet venne fel, ami összeállást és ezzel kezelési nehézségeket okozhatna. A káliumnitrát műtrágya is keverhető más műtrágyákkal. Nem képez oldhatatlan csapadékot, ami elzárhatná a csepegtetőket és fúvókákat, biztonságosan használható tartályos többkomponensű műtrágyakeverékek készítéséhez A káliumnitrát műtrágya nem illó anyag. Az ammóniummal ellentétben, a káliumnitrát műtrágya nitrátja nem illó anyag, tehát nem feltétlenül kell bedolgozni a talajba sortrágyázásnál. Vízoldhatósága kiváló. További részletes Információ A Kálium nitrát nitrogént és káliumot tartalmazó öntöző műtrágya.

5Mn 12-0-42+2MgO+0. 2B Multi-K ® Zn 11-0-40+4Zn Cinkkel dúsított kálium-nitrát 12-0-43+2Zn Multi-K ® S 12-0-46+4. 5 SO 3 Szulfáttal dúsított kálium-nitrát Multi-K ® B 12-0-44+0. 5 B Bórral dúsított kálium-nitrát Multi-K ® ME 12-0-43+Mg+ME Magnéziummal és mikroelemekkel dúsított kálium-nitrát Multi-K ® prills (gyöngyös granulált forma, jól szórható) Közvetlen talajtrágyázásra (sortrágyázás) Multi-K ® Prills Kálium-nitrát granulátum Multi-npK ® Prills Multi-K ® Mg Prills 12-0-42+2MgO 11-0-39+4MgO Lassú lebomlású kálium-nitrát Multicote ® 12-0-44 A speciális bevonatos kálium-nitrát dísznövények, virágok, örökzöldek, pázsit és más mezőgazdasági kultúrák számára készült, lebomlási ideje 2, 4, 6, 8 illetve 12 hónap. A Multicote 12-0-44 keverhető más, bevonatos vagy bevonat nélküli műtrágyákkal, így bármilyen keverési arány megvalósítható.

  1. Mariann lábbeli gyöngyös