Lisse Design Keratinos Hajegyenesítés

November 21, 2020, 10:34 pm
Palette hajfesték szőke színskála
  1. Lisse design karatinos hajegyenesítés furniture
  2. Lisse design karatinos hajegyenesítés online
  3. Lisse Design tartós hajegyenesítés
  4. Lisse design karatinos hajegyenesítés paper

3/8 anonim válasza: 1 év alatt 3* voltam, de mindig csak azért, mert a göndörségen, vagy hogy épp esőtől begöndörödött a vasalt hajam, mérgemben mentem el egyenesittetni, lisse design keratin therapyval. először jónak tűnt, vagyis egy ideig, pár hétig jó volt. nekem is nagyon kivilágosodott a hajam, de ezt mondta is a fodrász, hogy így lesz. amugy tönkreteszi a hajat rendesen.. az enyém nyúlik tőle, és elmondhatatlanul törik... na meg olyan száraz mint még soha.. közben 1-2* festettem is (barnára), gondolom az sem tett jót neki, de azért durva.. most várhatok pár évet, mire az egész lenő és egészséges lesz 2014. 16:36 Hasznos számodra ez a válasz? 4/8 A kérdező kommentje: Igen, szerintem abszolút nem tesz jót a hajnak, ma mondta az egyik ismerősöm, hogy ő 2-szer csináltatta meg 4 hónap alatt, de azt mondta, hogy soha többet nem, mert nagyon törik a haja. Mondjuk nekem alapból 5 cm törik a végéből, azt hittem, ha megcsináltatom, akkor szép lesz. Igen, az a rész szép is, meg úgy puhább, ami egészséges, de a megtört 5 cm még jobban meg lett törve, mint aki a gyertya fölé hajolt és megperkelte.

Lisse design karatinos hajegyenesítés furniture

Lisse design karatinos hajegyenesítés online

Lisse Design tartós hajegyenesítés

25. 00:18 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Lisse design karatinos hajegyenesítés paper

  • Lisse design karatinos hajegyenesítés paper
  • Lisse design karatinos hajegyenesítés collection
  • Lisse design karatinos hajegyenesítés house
  • Orfű, Abaliget | Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Közhasznú Nonprofit Kft.

Figyelt kérdés Aki részt vett ilyen kezelésen, le tudná írni a tapasztalatait? Göndör hajam van, ami a sok vasalás miatt nagyon száraz és törik. Szeretném kipróbálni ezt a kezelést. A fodrászom javasolta, azt mondta, hogy rendbe rakja a hajam szerkezetét és nem lesz ilyen sprőd. Ez mind szép és jó, csak félek, hogy hosszú távon többet árt, mint használ. Mik a tapasztalatok 1-2 hónap után? A válaszokat előre is köszönöm! :) 1/3 anonim válasza: Én pont 1 hónapja voltam, nem bántam meg, nagyon megéri és tuti, hogy fogok menni rendszeresen. :) Nekem a szőkítés tette tönkre (azóta már barna vagyok és nem festem), de amióta megcsináltattam ezt a kezelést, illetve hajegyenesítést, nagyon puha és teljesen egyenes a hajam. Speciális Alfaparfos samponnal mosom azóta, ami nem olcsó, nem kötelező ezzel mosni, de megéri, mert így elvileg tovább marad egyenes a haj. Szóval én negatívumot nem is tudok mondani, hajrá! ;) 24N 2017. szept. 26. 03:57 Hasznos számodra ez a válasz? 2/3 anonim válasza: Én már harmadszorra csináltatom meg.

Figyelt kérdés Én 1 hete voltam csináltatni, bár ne tettem volna, csak pénz kidobás volt. Már menet közben láttam, hogy a színe rendesen vagy 2-3 árnyalattal kivilágosodott, de ilyen foltokban és a töve meg olyan, mintha le lenne konkrétan 3 cm nőve. Jó, ez még elfogadható, úgyis nemsokára megyek festetni, de a leggázabb az, hogy ma mostam meg 1 hét után, még vettem is hozzá való sampont, balzsamot, hátha még tartósabb is lesz a hatás és semmi... Mintha teljesen kijött volna a hajamból a beleégetett keratin és ráadásul még lett egy ilyen hülye választék is a hajam elején (mintha valami forgó lenne, így szétválik kb 3 cm-t), akárhogy fésülöm, mindig visszaugrik. Na, ezt magyarázza meg valaki, hogy ez mitől van és mit lehetne ellene tenni, mert így nem igazán tudok normális frizurát csinálni. Meg szerettem volna csinálni a frizurámat, hogy elől magasabbra felcsatolom, de ott azon a bizonyos ponton szétnyílik. Most extra hajlakkal fújjam át, hogy ne nyíljon szét? Mi lehet az oka ennek? Valamit a fodrász ronthatott el, ahogy égette bele a keratint vasalóval, megtörhetett ott valamit?

A csúszás mélysége kb 5 oldal, átlagosan Szerves verseny szerves alapú keresési eredmények gyűjtöttünk információkat 19, 896, 984 versenytársak Hirdetési egységek 16, 757 a teljes hirdetési egységek számától. 16, 757 kulcsszó van legalább egy hirdetés Hirdetési versenytársak alapján 16, 757 hirdetési egységet gyűjtöttünk információkat 12, 185 konkurens weboldalak

Erősen festett, szőkített, roncsolt hajra nem vehető igénybe a további károsodás elkerüléséért! A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod a bejelentkezéskor. Hajad már egy kezelés után is simább, egyenesebb, jobban fésülhető lesz, és minden további kezeléstől még látványosabb eredmény érthető el! Göndör hajra is alkalmazható, remekül csökkenti a kreppes hatást! Tartós eredmény, akár 2 hónapig tartó hatás, mindezt formaldehid és parabén mentesen, hajbarát módon! A hajat extra keratinnal táplálja és teszi egyre egészségesebbé, simábbá, kezelhetőbbé és fényesebbé! Az eredmény: egyenes, fényes, és puha haj egyszerre! Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik! Időpont egyeztetés: Nyitva tartás: Hétfőtöl-Péntekig hívható (9:00-19:00-ig) Szolgáltatás helye 1111 Budapest, Budafoki út 51. Napszépe Szépségstúdió keratinos hajegyenesítés kuponunk leírása Frissítsd fel frizurádat! Meguntad, hogy tincseid továbbra is kócosan, rakoncátlanul omlanak vállaidra?

  1. 2019 filmek videa magyarul
  2. Ford lemezfelni 17 16