Kezdőképernyő Beállításai Android

November 22, 2020, 2:46 am
Nézsa eladó ház
 1. Kezdőképernyő beállításai android application
 2. Öt nagyon hasznos Android-funkció, amiről talán még nem is hallottál | Az online férfimagazin

Válasszon a rendelkezésre álló háttérképek közül, vagy használja a kamerával készített bármelyik fényképet. Fontos: Csak Klasszikus kezdőképernyő-elrendezés esetén módosíthatja a hátteret. A Kezdőképernyőn húzza az ujját felfelé, majd érintse meg a lehetőséget. Érintse meg a Háttérkép módosítása elemet. Adja meg, honnan szeretne háttérképet választani. Érintse meg az Alkalmazás vagy a Háttérkép beállítása elemet. Ha a készülék megkérdezi, válassza ki, hogy a hátteret a Kezdőképernyőre, lezárási képernyőre vagy mindkettőre kívánja-e használni.

Kezdőképernyő beállításai android application

Animációk felgyorsítása Ez főleg azoknak szól, akiknek a telefonja szokott lassulni (vagyis mindenkinek). Hogyan működik? A Beállításokban lépj be A telefonról menübe, ennek az alján pedig nyomj hétszer egymás után a Buildszámra. Ha visszamész a menübe, megtalálod a Fejlesztői lehetőségeket, itt pedig az Ablakanimáció és az Áttűnési animáció méretét csökkentve (0, 5-szörösre vagy 0-ra) kicsit gyorsíthatsz az ablakok megnyitásának sebességén. Próbáld ki, mit csinál a tízszeres beállítás, és rögtön érteni fogod, mire jó. Weboldalak átküldése számítógépről telefonra egy kattintással Ha a számítógépedet és a telefonodat is szoktad netezésre használni, akkor nagyon hasznosnak fogod találni a Google Chrome to Phone alkalmazást, amivel a gépeden böngészett weboldalakat küldheted át egy kattintással a telefonodra. Hogy mire jó, azt valószínűleg mindenki érti, aki küldött már át levélben saját magának linket. Hogyan működik? A Chrome to Phone -t először a gépeden található Chrome böngészőhöz kell telepíteni innen, majd ha ezzel megvagy, akkor jöhet a mobilos alkalmazás.

Android-eszközön billentyűparancsokat is létrehozhat, ha új feladatot szeretne hozzáadni, vagy közvetlenül a kezdőképernyőn szeretne keresni. Parancsikon hozzáadásához először hozzá kell adnia To Do a kezdőképernyőn. Ehhez csak az alábbi műveleteket kell elvégeznie: Az összes alkalmazás megnyitása Érintse meg a To Do alkalmazást, és húzza a kívánt helyre. Ha a kezdőképernyőn van elhelyezve, a helyi menü megnyitásához nyomja le az To Do app ikonját. Ezután egyszerűen érintse meg és húzza az új tevékenység hozzáadása és/vagy keresés lehetőséget a kezdőképernyőn. Megjegyzés: Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Hasznos volt ez az információ az Ön számára? Itt találja az eredeti angol nyelvű cikket.

 1. Kezdőképernyő beállításai android
 2. Nora roberts konyvek magyarul
 3. Kezdőképernyő beállításai android tiktok
 4. Kezdőképernyő beállításai android smartphone

Az automatikusan landoló ikonokat könnyen kiiktathatjuk, ha a Play Áruház beállításai közt kiikszeljük az Ikon a kezdőképernyőn beállítás dobozát. 4. Állítsunk be Ne zavarj módot! Éjszaka semmi szükségünk arra, hogy a különféle értesítésekkel járó rezgések, csipogások merítsék tovább a telefont, ezeket egyszerűen kikapcsolhatjuk egyetlen beállítással. Az Androidnak van saját Ne zavar módja, amit a Beállítások -> Adatvédelem és Biztonság > Ne zavarj menü alatt találunk, ezt részletekbe menően testre szabhatjuk. 5. Készüljünk fel a legrosszabbra! Ugyan nem a készülék szívósságát növeli, de érdemes gondolni arra az eshetőségre is, hogy mihez kezdünk, ha elhagyjuk azt. A Google Készülékkereső szolgáltatásának előnye, hogy segítségével távolról is meghatározhatjuk a telefon pozícióját. Ez a funkció a Google Szolgáltatások része, és a Beállítások/Biztonság/Eszköz -rendszergazdák alatt tudjuk aktiválni. Amennyiben mégsem találnánk, keressünk rá a Play Áruházban a Find My Device-ra. Miután aktiváltuk, az alábbi linken (érdemes könyvjelzőzni) webes felületről követhetjük egy térképen, hol van a telefonunk, illetve messziről zárolhatjuk a készüléket.

Ezt akár az értesítési sáv lenyitásával, akár a telefon beállításai közt előhívható Kijelző beállítások közt találjuk meg. Forrás: 2. A fehérségre sincs szükségünk! Amennyiben AMOLED panellel felszerelt készülékünk van (a legtöbb Samsung mobil ilyen), élhetünk egy másik trükkel: válasszunk teljesen fekete háttérképet. Ekkor ugyanis a fekete pixelek megvilágítására nincs szükség, és mivel a háttérkép a kijelző jelentős részét lefedi, plusz üzemidőre teszünk szert. A háttérképet verziótól függően máshogy állíthatjuk be, de a legegyszerűbb, ha a kezdőképernyő egy tetszőlegesm üres pontján hosszan rányomunk a kijelzőre, és a Háttérkép opciót választjuk, persze előtte töltsünk le az eszközre egy teljesen fekete képet. 3. Nem kellenek azok a plusz ikonok! Ha elkap a láz, és app-beszerző körútra indulunk a Google Play Áruházban, érdemes figyelni arra, hogy utána rengeteg ikon fog landolni a kezdőképernyőn, ezen appokból pedig lesz, amit jó eséllyel csak alkalmanként veszünk elő, ezeket okosabb döntés valamilyen gyűjtőmappába elrejteni.

Öt nagyon hasznos Android-funkció, amiről talán még nem is hallottál | Az online férfimagazin

Az Android galéria olyan képeket és videókat tartalmaz, amelyeket a telefon és a memóriakártyája tárol. A beállítások megváltoztatásával módosíthatja a galéria bizonyos szempontjait. A módosítások nem vonatkoznak a teljes galériára, hanem a mappában található egyetlen albumra. Minden albumot meg kell nyitnia, és válassza ki az album beállításait. Az egyes albumok beállításait bármikor módosíthatja. 1. A kezdőképernyő megjelenítéséhez nyomja meg az "otthoni" gombot az Android mobiltelefonján. 2. Érintse meg a "Menü" elemet, majd érintse meg a "Galéria" ikont. Megjelenik a telefonon tárolt összes album. 3. Nyomja meg a "Menü" gombot a képernyő alján lévő menü megjelenítéséhez. Érintse meg az albumot a módosítani kívánt beállításokkal. 4. Érintse meg a "Menü" elemet, és érintse meg a "Több" gombot a rendelkezésre álló beállítások megjelenítéséhez. Az album beállításai magukban foglalják azt a képességet, hogy egy képet kapcsolattartó vagy háttérképként állítsanak be. 5. Az új beállítások megtartásához érintse meg a "Mentés" gombot.

Legyen szó Androidról vagy iOS-ről, a háttérkép váltása mellett mást is tehetünk a testre szabásért. Sokan beérik azzal is, hogy csak az okostelefonjuk háttérképét változtatják meg, és arrébb húznak egy-két ikont - legyen szó Androidról vagy iOS-ről. Ettől azonban sokkal többet is lehet tenni azért, hogy testre szabjuk a készülékünk kezdőképernyőjét. Természetesen ezúttal is el lehet mondani, hogy ha az operációs rendszerek babrálás nélküli verzióit nézzük, akkor a testre szabásra jóval nagyobb szabadságot biztosít az Android. Ennek ellenére van sok olyan trükk is, amelyik mindkét rendszerben működik. Mappák Hirdetés Ha tengerként lepi el a sok app ikonja a háttérképet, akkor az átrendezgetés és a több képernyő használata helyett sokkal praktikusabb, ha mappákba szervezzük az egyes programokat. Ezzel ráadásul rendet is teremthetünk, és kategóriákba gyűjthetjük az alkalmazásokat. Mindez arra is jó módszer, hogy elrejtsük a ritkán használt appokat. A mappák létrehozása meglehetősen egyszerű, és mindkét rendszeren ugyanúgy történik: elég egy ikont ráhúzni egy másikra.

Ezek a Beállításokban kezelhetőek. Nova Launcher Általában egy-egy témát kapunk a gyárira, de sokszor ezt plusz funkciókkal is kiegészítik. A közkedvelt Nova Launcher például igen részletesen testre szabható, a dokkolónak még a formája és a színe is módosítható, a mappáknak pedig az alakja. A Yahoo Aviate Launchere eközben a napszakokhoz próbál igazodni a megjelenített tartalmakkal, míg a Smart Launcher 2 például a leggyakrabban használt appokat teszi elénk. Természetesen van olyan launcher is, ami az iOS 8-at másolja. Hirdetés

Ezt Magyarországon egyelőre a Google Playből nem fogod tudni letölteni, de ezen az oldalon szerencsére elérhető (ha nem engedi telepíteni, akkor a telefon biztonsági beállításai között engedélyezni kell az ismeretlen forrásokat). Ezután csak kiválasztod a megfelelő Google-fiókot, és máris küldheted a linkeket orrba-szájba.

 1. King tony szerszám tálcák
 2. Miki egér farsangi jelmez
 3. Edwards kór képek 2019
 4. Két bébiszitter kalandjai teljes film magyarul
 5. Új autó 3 millió alatt 2015 cpanel