Innio Borbár Budapest

November 23, 2020, 2:34 am
Favorit motel és étterem szántód
  1. Valuta budapest
  2. Innio Borbár Budapest Étterem Borpince, Budapest
  3. Innio Borbár | Gasztro Mobil

Michael Browning / Unsplash Fontosnak tartjuk ugyanakkor elmondani, hogy az Év Innovatív Konyhája díjat nem adjuk oda akármilyen teljesítményre. Bár voltak kétségeink az étterem működését illetően, Tóth Szilárd és Sajben Csaba konyháját egyértelműen minőséginek, eredetinek és innovatívnak tartottuk, és az ő közös munkájukat az Innio konyháján pedig kifejezetten reményteljesnek. Nem titok, hogy mi is egy kicsit becsapva érezzük magunkat, hiszen a Dining Guide-on éppenhogy arra törekszünk, hogy a rengeteg nyitás-zárás és gyakori séfváltások ellenére a stabilan működő vendéglátóhelyekre fókuszáljunk, hiszen a munkánk tulajdonképpeni értelme, hogy megbízható útmutatással szolgáljunk az olvasóink számára. A Benkő Zoltánnal készült nagyinterjú is maga Benkő Zoltán többszöri megkeresésére jött létre. Ez egyébként egyáltalán nem jellemző a vendéglátás szereplőire, miszerint ők jelentkeznének nálunk, hogy szeretnének interjút adni. Ő szeretett volna a szakmai múltjáról és az Innio nagyívű terveiről mesélni.

Valuta budapest

A oldalára a felkerülés teljesen ingyenes és az is marad. Célunk, hogy Magyarország legszélesebb körű adatbázisát építsük fel 6 kategóriában. (Gaszto, Család és gyerek, Szabadidő és szállás, Sport és egészség, Szórakozás, Kultúra). A jelenlegi adataink egy része internetes adatgyűjtésből származik, a másik fele már személyesen leegyeztetett információk alapján. Minden adatlapnál megjelöljük, ha egy adat internetes adatgyűjtésből származik (Még nem partner), vagy már személyesen egyeztettük az információkat (Faninfo Partner). Van lehetőség Faninfo Prémium Partner-i státuszra, ebben az esetben extra, bővített adatokat jelenítünk meg.

Bemutató Innio, ennio, élnio – szól az innio restaurant & bar szlogenje, és itt bizony mindent megtesznek azért, hogy a jelmondatot igaznak érezzük, és egy átfogó gasztronómiai élményben legyen részünk. A fine dining jegyében Tóth Szilárd és Sajben Csaba séfpáros alkot, természethű komponenseket használó konyhájukat kreativitás és innováció jellemzi, magyar gyökerekkel és némi skandináv hatással. Az innio - nem szakítva korábbi hagyományaival - közel 300 palackot számláló, 5 kontinensről érkező, kifinomult borválasztékkal várja a borkedvelőket, Budapest belvárosában. Az ételek és borkortyolgatás után pedig érdemes megkóstolni a dán The Coffee Collective specialty kávéit is. Nem véletlen, hogy a Gault & Millau 2017-es kalauzában 15 pontot értek el. Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

  • Doblo borbár
  • Utcakereso.hu Budapest - Bethesda utca térkép
  • Parndorf nyitvatartás 2019 calendar
  • Reptéri busz budapest
  • Kávégép szervíz nagykanizsa
  • Hatalmas kis hazugságok szereplők

1051 Budapest, Október 6. u. 9. Sajnáljuk, de az Innio Restaurant & Bar már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7500 hely között válogathatsz! Találj új helyeket Hasonló helyek a környéken

Innio Borbár Budapest Étterem Borpince, Budapest

+1: Kés, villa, Buda (és velős csont) Illusztráció: Kés, villa, Buda, Pixeltaster Nem új étterem, de új projekt, szintén gaszto és szintén boldoggá tesz. Kés–villa–Buda néven fogott össze és alapított egyesületet 12 budai étterem azzal a céllal, hogy egyrészt nyilván hatékonyabban propagálják magukat és a budai oldalt, másrészt, ami nekünk fontosabb, hogy garantáljanak egyfajta minőséget, és klasszikus, egyszerűen és jól elkészített magyar ("békebeli") ételeket. Havonta kidolgoznak egy közös témát is, most éppen a húsleves és a velős csont fut, ezt minden tagétteremben kiemelten találjuk meg, többnyire ilyen-olyan extrákkal. A tagok a "klasszikus budai vendéglátást" képviselik, ilyen az Onyx-Gerbeaud családhoz tartozó Émile; a Kéhli, ahol állítólag egykor Krúdy is törzsvendég volt; a családi Budai Gesztenyés Nagyvendéglő; a Hadik a Bartókon; Zsidai Roy étterme, a budai Spíler; Kálmán Zoltán étterme, az ötletadó Jardinette; Náncsi néni vendéglője; a Haris Györgyhöz és családjához tartozó Mezzo; Földes Józsi vendéglője; a borászcsalád Schieszl Vendéglője; a Pasarét Bisztró és a Promontor Kertvendéglő.

Nemrégen kellemesen elüldögéltünk az INNIO-ban, és néztük a késő nyáresti nyüzsgést az Október 6. utcában. Ha valaki azt gondolja, hogy ez csak egy borbár, az nagyot téved, hiszen az "ENNI" van a főszerepben. Persze a bor továbbra is fontos. Igen széles a nemzetközi kínálat és a hazai válogatás is rendkívül izgalmas - főleg kis, ritka tételek, kisebb borászatoktól. Tóth Szilárd - a tehetséges séf - sok inspirációt merít a Skandináv országok konyhájából, és ezt kiváló alapanyagokkal és a magyar konyha ízeivel párosítja. Minden fogás csupa innováció, és a kis 'amuse bouche' séf ajándékok szellemesek és meglepőek, mint például az elején egy csigalevél apró görögdinnye darabkákkal és sudachi citromlével. Apró élmény, de kiváló. Kezdtünk egy gyöngytyúk erőlevessel, amelyben volt gyöngytyúk hússal töltött ravioli, finom apró zöldségek és pici petrezselyemolaj a tetején. Ezer íze volt. Ehhez egy biodinamikus Meinklang Grüner Veltlinert ittunk. Szenzációs. Volt még a kezdeteknél egy selymes nyúlmájas kis almakompóttal és a saját készítésű kenyerükkel (amit egyébként nehéz abbahagyni…).

Innio Borbár | Gasztro Mobil

2019. október 11. Bereznay Tamás séf és szakácskönyvíró CinCin Bistro néven nyitott éttermet a Pozsonyin, Szabadfi Szabolcs csúcspék Bombolini néven fánkozót nyitott ugyanott, The Good Morning néven reggeliző indult a Káldy Gyula utcában. Jó-jó, izgi-izgi. De lássuk be, ezek a városrészek részek egyébként is jól el vannak látva hasonló evős-ivós opciókkal. A lentiek viszont igazi űrt töltenek be. 1. Salt Tóth Szilárd a pisztráng-, csalán-, libatop-, sudachi összeállítást, welcome falatkát készíti (Fotó: Salt Facebook) // A nyitóképen Szilárd gyermekkort idéző sajtos tallérja azonos forrásból Szerdán (végre) megnyitott a Salt a Rum Hotel aljában. Akik szerették az Október 6. utcai Innio borbárt és éttermet (és jó néhányan voltunk ilyenek), tavaly tavaszi bezárása óta várták, hogy újranyisson. Eredetileg Hu/Nor néven ígérte a korábbi tulajdonos, Benkő Zoltán, ebből azonban nem lett semmi. Innentől azt lehetett várni, hogy a nagyjából egyben maradt konyhai- és szervizcsapat, élén Tóth Szilárd séffel megtalálja a helyét és ott folytassa a munkáját.

Mindezt egy elég nagy belső térbe pakolták, sőt már egy terasszal is megtoldották, így kínálva végre opciót azoknak, akik minőségi borokra vágytak a Madách téren (mint én). 3. Corvin Gastropub A bárszerű rész mellett klasszikus asztalok is akadnak (Fotó: Corvin Gastropub Facebook) Minden jó bisztró úgy kell a Lánchíd-Margit híd vonalra, főleg a Fő utcába, mint egy falat… szuvidált csirkecombfilé. Itt, a Francia Intézettől nem messze nyitott a Corvin, menő dizájnnal, pici belső térrel, délben minőségi ebédmenüvel (három fogás 2800 forint), estére a la carte-tal, meg egész jó és hosszú bor- és sörlappal. Az italválaszték pöpecsége nem véletlen: a már a tulajdonosi kör kezében lévő egyéb környékbeli belga sörözők mellé – ezek a Belgian Brasserie Henri és a Pater Marcus Belga Apátsági Söröző és Étterem – sorakozott be a Castro, de a turistás, a Castro szomszédjában lévő Horgásztanya Vendéglő is hozzájuk tartozik. A séf Tabányi Gábor, aki 16 éve a belga sörözők konyhafőnöke, és egy gyors kóstoló alapján tehetséges.

Ezért is állunk döbbenten a történtek előtt, hiszen naivság lenne azt gondolni, hogy az ilyen kaliberű üzleti manőverek mögötti döntések egyik napról a másikra születnének. Olvasta a Benkő Zoltánnal készült interjúnkat? Ehhez szívesen adom az arcomat is – Interjú Benkő Zoltánnal Sajben Csaba / Fotó: Vulman Péter Az érintett csapat egyik (volt) konyhafőnökével, Sajben Csabával váltottunk néhány szót a történtekről. Az utcára lehet rakni ma egy éttermi csapatot egyik napról a másikra? Sajnos velem nem először történt meg. A hazai vendéglátás bugyraiban biztosan vannak még hasonló történetek, de a fine dining világában nem sűrűn hall ilyet az ember. A cég bels ő ügyeit nyilván tiszteletben tartva, de el tudnád mesélni, hogy mi történt veletek a múlt héten? Persze. Június 24-én volt az utolsó szervize az Inniónak. Miután bezártunk, ünnepeltünk egy kicsit, iszogattunk és együtt tervezgettük az új éttermet. 25-én elkezdtük a konyha takarítását, kipakolását, július 3-án pedig bejelentette Zoli, hogy ennyi volt, nincs tovább.

A vacsora abszolút csúcsa az első osztályú kacsamáj szagos mügével, rebarbarával, ponzuval és almával, a mangalica modern toroskáposztával, és a sóska–burgonya–mogyoró fúzió, utóbbi meglepő módon egy remek desszert. Az ételeken kívül a stáb igazi programot kínál, két-három ponton alaposan meglepik a vendéget – nem veszem el az élmény esélyét azzal, hogy elmesélem, de higgyétek el, van hozzáadott érték. A Saltban Tóth Szilárd séf és Boldizsár Máté étteremvezető is tulajdonjogot szereztek a Királyi Pál utcai Rum Hotelt egyébként birtokló Lefkovics György mellett (őt a Leroy, a Tokyo, a TG Italiano és a korábbi Urban Tiger kapcsán ismerhetjük), ez pedig jó jel arra, hogy a séf nem fog eltűnni vagy motivációt veszíteni rövid időn belül. 2. Fiaker Az egykori Monarchia területének borai (Fotó: Fiaker Facebook) A Fiaker már magabiztosan birtokolja a "törzshely a bulinegyedben" címet minden borrajongó körében, hiszen nyár végén elindult. A budai Kisbécs osztrák borbár stábja és tulajdonosa, Kálmán András vágott itt nagyobb projektbe: egy elképesztően széles és igen izgalmas nemzetközi (régiós) borválasztékot tett a melegkonyha mellé.