Téli Munkavédelmi Bakancs

November 22, 2020, 7:50 pm
Perilla krém vélemény

Ha Ön, Szeretné megvásárolni bármelyik terméket, leggyorsabban az itt elérhető feliratra kattintva teheti ezt meg, vagy ide kattintva webshopunkban: Ha Ön Kereskedő és szeretné nagykeráron megkapni termékünket, kérjük csatlakozzon Ön is viszonteladói hálózatunkhoz, és regisztráljon be nagykereskedelmi webshopunkra! Itt, ellenőrizzük adószámát regisztráció után, és ha jogosult rá, élesítjük regisztrációját! Ez után nagyker árakat láthat. Bakancs nagyker Ha spórolni szeretne a szállítási költségen, Nyíradony -i áruátvételt tudunk biztosítani. 0690- Bélelt bakancs. Téli bakancs. Stone Apatit S2 winter téli bélelt itt elérhető Stone Apatit S2 winter téli bélelt acélbetétes munkavédelmi bakancs -Acélbetétes munkavédelmi bakancs, bőr, acélbetétes orrésszel, műszőrme bélés, felhúzott orrész. -Sav és olajálló csúszásmentes PU-PU talp. -39-46 méretben. 11p2272—40 Strong LOW S1 Acélbetétes Cipő -munkavédelmi cipő itt elérhető Strong LOW S1 Acélbetétes Cipő -munkavédelmi cipő -Acélbetétes cipő. -Bőr Munkacipő acélbetétes orrésszel, sav és olajálló talp, -Antisztatikus.

Téli

  • Lehetséges egy okostelefont összekötni tv-vel, ha a tv nem okos?
  • Paleolit finomságok gyerekeknek
  • Talpreflexológi - Anaharta - Alternatív Mozgás- és Masszázsterápia

Regisztráció Az áruházunkban létrehozott fiókkal felgyorsíthatja a fizetési flyamatot, tárolhat több szállítási címet, megtekintheti és követheti a leadott megrendeléseit.

Most már nem minden munkaterületre ugyan azt a bakancsot kell használnia a dolgozónak, hanem a munkakörülmények és az egyéni preferenciák alapján választhatja ki a számára leg megfelelőbb munkavédelmi bakancsot. A sok féle gyártó által gyártott sokféle típust azért néhány főbb jellemzőjük alapján nem nehéz megkülönböztetni és kiválasztani a számunkra leg megfelelőbbet közülük. Azokon a munkaterületeken ahol nincs nagy igénybevételnek kitéve a lábbeli, fedett helyen kell dolgozni, nincsenek leeső tárgyak, amik megsérthetnék a dolgozó lábát ott egy egyszerű orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet. Ha a lábra eső tárgyak is jelenthetnek veszélyt, akkor már egy orrmerevítővel ellátott munkavédelmi bakancsot kell választani. Amennyiben az üzemben valami átszúrhatja a bakancs talpát pl. forgács, lemezvég. szeg… akkor már egy plusz talpátszúrás védelemmel rendelkező bakancs a megfelelő választás. Ha mindezekhez a körülményekhez még a szabadban is kell dolgozni akkor a orrmerevítővel, talpátszúrás elleni védelemmel és hidrofobizált bőr felsőrésszel készült munkavédelmi bakancs a jó választás.

Reméljük, hogy hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük Önt is. Iroda: 1202. Budapest, Olt u. 60. Munkavédelmi bakancs AROM S1P Ár: 4. 680 Ft + Áfa (Br. 5. 944 Ft) Részletek Munkavédelmi bakancs Copper (S1P) Ár: 8. 060 Ft + Áfa (Br. 10. 236 Ft) Munkavédelmi félcipő AROM S1P Ár: 4. 790 Ft + Áfa (Br. 6. 083 Ft) Munkavédelmi kesztyű 4515 M Ár: 768 Ft + Áfa (Br. 975 Ft) Munkavédelmi sisak Opus Ár: 1. 590 Ft + Áfa (Br. 2. 019 Ft) Plum Wipes nedves tisztítókendő PL5332 Ár: 40 Ft + Áfa (Br. 51 Ft) Zajvédelmi fültok MAX 400 (EP-106) Ár: 1. 390 Ft + Áfa (Br. 1. 765 Ft) Mire keresnek látogatóink?

Munkavédelmi eszközök

Oldal: 1 2 3 4 Következő » Munkavédelmi bakancsok a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez. A munkavédelmi bakancsok óriási fejlődésen mentek át az elmúl 20-30 évben. Új anyagok és új technológiák kerültek beépítésre. A nyolcvanas években még a leg elterjedtebb a teljesen bőr munkavédelmi bakancs volt, aminek a talpa és a felsőrésze is jó minőségű, vastag bőrből volt. Volt benne orrmerevítő is így ezek a munkavédelmi bakancsok a felhasznált anyagok súlya miatt rendkívül merevek és nehezek voltak. A talpa gyorsan kopott a betonon ezért sok akkori nagyvállalat saját susztert alkalmazott ezeknek a bakancsoknak a javítására. A következő fázis az volt, amikor a bőrtalpat lecserélték gumira, ami már könnyebb volt és nem is csúszott úgy a műhelycsarnokok padozatán, mint a bőr. Így alakultak ki lassan, ahogy az igények fejlődtek és az új technológiák lehetővé tették a most használt korszerű munkavédelmi bakancsok. Ezek a munkavédelmi lábbelik már, könnyűek kényelmesek és sok esetben dizájn szempontjából felveszik a versenyt az utcai lábbelikkel is.

Szeretettel üdvözlünk minden kedves látogatót és leendő vásárlót munkavédelmi termékek (munkavédelmi felszerelések) webáruházunkban. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus okozta rendkívül nagyfokú érdeklődések, megrendelések miatt a megelőzést szolgáló védőeszközökből, valamint egyszer használatos termékekből, átmeneti, illetve tartósabb készlethiány lépett fel. Ezért előfordulhat, hogy a leadott rendeléseket egyáltalán nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Kérjük, hogy rendeléseik leadása elött érdeklődjenek elérhetőségeinken! Tisztelt Látogatóink! Célunk olyan termékválaszték kialakítása, amiből minden kedves partnerünk a számára legmegfelelőbb védőeszközt tudja megvásárolni. Ebben nyújtunk segítséget Önnek szakmai tanácsainkkal, melyben sokéves gyakorlati tapasztalat halmozódott fel. Kérem, hogy amennyiben nem találja az Ön által keresett terméket oldalunkon, érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben! Ízelítő termékválasztékunkból: munkavédelmi sisak, munkakesztyű (munkavédelmi kesztyű, cérnakesztyű, gumikesztyű, hőálló kesztyű, precizíós szerelő kesztyű, antisztatikus szerelő kesztyű, fóliakesztyű, hegesztő kesztyű, egyszerhasználatos kesztyű, stb. )

A kategóriában 15 termék van.

-Fehér színben. -Strapabíró, jól szellőző termék. 11p2012—40 ERGON SZANDÁL GAMMA S1 SRC Panda safety Olasz itt elérhető ERGON SZANDÁL GAMMA S1 SRC Panda safety Olasz -Bőr szandál acélbetétes orrésszel, sav és olajálló talp, Antisztatikus. -S1 szandál, professzionális munkavédelmi szandál, – acélbetétes orrmerevítés (S1 kategória), – 200 J energiájú ütés, – 15 kN nyomás elleni védelem, a talp ellenál az üzemanyagoknak, – antisztatikus. -EU szabvány: EN344, EN345 -méret 36-48 -Helyettesíti a BOSCO szandált 11p2472—40 STRONG ANKLE S1 Bakancs Acélbetétes Orr -munkavédelmi bakancs itt elérhető STRONG ANKLE S1 Bakancs Acélbetétes Orr -munkavédelmi bakancs -Acélbetétes Bakancs Bőr bakancs acélbetétes orral, -sav és olajálló talp, -36-48 as méret. -EN 345. Acélbetétes bakancs. -Panda Safety

Ilyenek pl. a talpátszúródás, behatolási ellenállás elleni védelem ( P); a hideg elleni védelem ( CI); a meleg elleni védelem ( HI); az ellenállás vízfelvétellel szemben ( WRU); a hőhatással szemben védő talp ( HRO); a sarok energiaelnyelő képessége ( E); az antisztatikus képesség ( A); az elektromosságot vezető képesség ( C); az elektromosan szigetelő talp ( IS); a fűtőolaj ellen védő talp ( FO); a lábközép megerősített védelme ( M); a boka megerősített védelme ( AN).