Hazug Csajok Társasága 6 Évad 7 Rész

November 22, 2020, 6:08 am
Forma 1 montreal időmérő
  1. Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) online sorozat 07. évad - SorozatBarát Online
  2. Downton abbey 6 évad 9 rész online

Feliratos: Indavideo 7. évad 2. rész A lányok még mindig Hanna elrablásának hatása alatt állnak, ám, ahogy Alison állapota romlik, a Hazugok kezdik megkérdőjelezni Elliott szándékait. Nagy a feszültség Liam, Aria és Ezra között, amint együtt dolgoznak a könyvön; de Caleb és Spencer kapcsolata sem felhőtlen, miközben egyikük sem akar beszélni a kínos történésekről. Mindeközben Emily aggasztó telefonhívást kap, aminek hála próbálja megtalálni annak módját, hogy láthassa Alisont. 7. évad 3. rész A Hazugok még mindig nem heverték ki a traumát, amit Hanna elrablása, és ennek sötét kimenetele okozott, azonban kénytelenek egy másik bajban lévő barátnőjükre koncentrálni. Hogy megvédjék Alisont Über 'A' fenyegetéseitől, a lányok megtesznek mindent, hogy kimentsék Alit a pszichiátriáról - azonban, miközben ezen ügyködnek, halálos hibát követnek el, ami mindent megváltoztat. 7. évad 4. rész A Hazugok elkeseredetten próbálják megőrizni titkukat, ennek tükrében pedig párjaiknak sem számolnak be a történtekről.

Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) online sorozat 07. évad - SorozatBarát Online

Mindeközben A. D. különleges ajándékot küld a lányoknak, amiből kiderül, mi a végső nagy játék – a Hazugoknak pedig rá kell jönniük, hogy ez mindent egy új szintre emel... 7. évad 12. rész Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, aki épp ugyanolyan, mint Ali volt gimis korában és akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez. Spencer kérdőre vonja anyát a családi titkok miatt. Aria Holdennek önti ki a szívét Ezrával való kapcsolatáról; míg Spencer Furey nyomozóhoz fordul segítségért. Jenna hatalmas port kavar, amikor visszatér Rosewoodba, ugyanis vannak információ Noel Kahnról és más közelmúltbéli eseményekről is. 7. évad 13. rész Hanna biztos benne, hogy legutóbb Jenna miatt ütköztek akadályba, ezért kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket. Aria és Emily Sydney után nyomoznak, hogy minél többet megtudjanak Jennáról és az ő A. D-vel való kapcsolatáról. Spencer közelebb kerül Furey nyomozóhoz; míg Aria szenved az Ezrával kialakult helyzettől. A játékban Hannán van a sor, az ő köre viszont durvább, mint amire vállalkozott – ez pedig sokkoló következményekkel jár.

Hazug csajok társasága - 6. évad (2010) Pretty Little Liars Kategória: Dráma Misztikus Romantikus Thriller Tartalom: A főszereplő négy, kb. 17 éves lány, akiknek az egyik barátjuk eltűnik, majd egy év múlva előkerül a holtteste. A lányt megölték és a rendőrség keresi a gyilkost, ezzel egy időben pedig a lányok SMS-eket, és e-maileket kapnak egy ismeretlentől, aki mindig –A. -ként szignálja fenyegetéseit. Eközben a lányok sok mindenre rájönnek, kiderül, hogy sok emberben nem bízhatnak, közben a saját kis titkaikat is őrizgetik. Azonban ez a bizonyos A mindent tud, figyeli őket. Szinte az összes szereplő gyanúsítottként is felmerül. Aztán kiderül, hogy A nem egyetlen személy, de ez csak tovább bonyolítja a dolgokat. Amikor közel kerülnek A személyazonosságához, valahogy mindig elintézik, hogy a lányok ne tudjanak meg semmit. Azonban ők mindenképp fényt akarnak deríteni arra, hogy ki ölte meg a barátjukat, Alisont.

7. évad 9. rész Az egyik Hazug bedurvul, hogy bebizonyítsa, Noel Kahn Über 'A' - míg a többiek bizonyítékot keresnek, amivel alátámaszthatják a sztoriját, és aggódnak az érzelmi állapota miatt. Emily váratlanul Paige-nél keres vigaszt a nehéz időkben, ami feszültséget kelt más kapcsolataiban. Jason és Aria összefognak, hogy Mary múltja után nyomozzanak és kiderítsék, mit rejtegethet. 7. évad 10. rész A lányok kaotikus harcba keverednek ellenségeikkel, ami halálos véget ér. Az egyik Hazug megtud valamit a múltjáról, ami mindent megváltoztat; míg egy másik jövőjével kapcsolatban fedez fel valamit, ami szintén megváltoztathat mindent – méghozzá örökre. Feliratos: 7. évad 11. rész Noel Kahn hirtelen halála után a Hazugok ismét megpróbálják rendbe szedni az életüket. Spencer azon van, hogy minél többet megtudjon édesanyjáról, Mary Drake-ről; míg Aria és Ezra próbálnak rájönni, mit tartogat számukra a jövő most, hogy Nicole visszakerült a képbe. Mona segít újraindítani Hanna divatkarrierjét; Emily pedig igyekszik mindent kordában tartani Ali és Paige között, hiszen immár mindhárman a rosewoodi gimiben dolgoznak.

Downton abbey 6 évad 9 rész online

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben tegyék meg. Jó szórakozást kívánunk és kínálunk.

Tartalom: A sorozat központjában öt lány áll, akik közül az egyikük, Alison egy rejtélyes éjszaka után eltűnik. De a testét nem találják sehol. Egy évvel később a lányok eltávolodtak egymástól, de hirtelen rejtélyes üzeneteket kapnak egy titkos A-tól? Ki lehet vajon az az A? És miért tudja a lányok összes titkát?

  1. Sok
  2. Nándi Konyhája
  3. Margitszigeti programok holnap

Öt gimnazista lány véd- és dacszövetséget köt, melyet semmi sem szakíthat szét. Egy tragédia azonban mindannyiuk életét beárnyékolja. Emily, Hanna, Spencer és Aria számára új, és korántsem felhőtlen időszak kezdődik, amikor váratlanul megtalálják barátnőjük, Alison holttestét. A rejtélyes haláleset egyre több hazugságot hoz a felszínre, mely lassan beborít mindent.

Ó, testvér, merre visz az utad? Amerikai filmsorozat (2016) Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos "A", aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal. Miután a lányok felfedezték, hogy "A" chip-et ültetett beléjük, hogy követhesse őket, azon dolgoznak, hogy tudnák kiszedni a chip-et és előnyükre fordítani a helyzetet. Hanna nagyon megörül, amikor anyja elújságolja, hogy egy magáncég, a Carissimi csoport ösztöndíja által lányának végül sikerül egyetemre mennie, azonban Hanna hamarosan gyanakodni kezd. Mikor lesz még a "Hazug csajok társasága" a TV-ben? 2020. július 4. szombat?? 2020. július 5. vasárnap? ?