Crystal Nails Tulajdonos

November 21, 2020, 9:11 pm
Gluténmentes kifli zsemle

Ezután alakult az Elite Cosmetix (ma a legnagyobb magyar szépipari gyártó-forgalmazó cég); majd sorra további brandek születtek Jákob Zoltán keze nyomán.

Jákob Zoltán - A Crystal Nails és számos Brand alapítója -

Bio Jákob Zoltán üzletember: a Jacobs Holding Zrt. egyszemélyes tulajdonos-vezérigazgatója, a cégcsoport szépségipari- és ingatlanberuházói leányvállalatainak irányítója. Számos nemzetközi szépségipari brand megalkotója, termékfejlesztő mérnöke, trend-settere: Crystal Nails, LuXLash, Elite Körmösakadémia,... RTL klub Trendmánia műsorának szépségszakértője (2010-es indulás óta). Miss World Hungary zsűritag (2011-től, TV2, MTV1, Duna TV) Világutazó-felfedező: szépségipari kiállítások, marketing kreációk, fotózás és építészeti témákban. Építőipari beruházó/ingatlan fejlesztő. Tanulmányok Jákob Zoltán Bács-Kiskun megyében született, Baján járt gimnáziumba, ahonnan matematika versenyek győzteseként egyértelműen a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetemre vezetett az útja. Kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Karrier Mérnöki munkáját kezdetben építésvezetőként, később saját vállalkozásban, majd építésügyi szakértőként is folytatta. Az építészetből merített szépérzékét és kreativitását 2003-tól a szépségiparban is elkezdte kamatoztatni; ekkor indult a Crystal Nails brand, melyet az ő irányításával, az általa választott legjobb európai oktatók tesztjei alapján gyártottak amerikai nyersanyagokból, és ami ma már az egyik legnagyobb nail innovátor-ként és trend setter-ként ismert világmárkává nőtte ki magát.

Copyright © 2001 - 2020 Cylex Itt az ország minden szegletéből találhat vállalkozásokat, kormányhivatalokat, egyesületeket, ügyvédi irodákat stb. A helyes fogyasztói döntés meghozása érdekében, osztályozza a különböző vállalkozások termékeit, szolgáltatásait. Cylex Tudakozón megjelenített adatok publikusan fellelhető, harmadik felektől, prezentációs weboldalakról vagy egyéb szabadon hozzáférhető forrásokból származnak. A Cylex nem vonható felelősség alá és nem terheli semmilyen kötelezettség a megjelenített információk helyességét, pontosságát, megbízhatóságát vagy használhatóságát illetőleg. Az itt megtekinthető márkanevek, logók, képek és szövegek a jogtulajdonosok és harmadik felek tulajdonát képezik. Amennyiben bármilyen kérdése vagy javaslata lenne ezeket illetőleg, úgy kérjük bátran vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapatunkkal.

 1. Nem neumann elvű számítógépek
 2. Cetelem Klub | Magyar Cetelem Bank
 3. Naruto shippuuden 381 rész
 4. Tipegő hálózsákok | Téli álom tipegő hálózsák | www.cutebabyshop.hu
 5. Kitűnő krémes leveles tésztából
 6. Víz világnapja rajzok
 7. Kft járulékai 2019 date
 8. Lois Lowry: Az emlékek őre - Könyvnapló
 9. A DK a botrányos trieszti kikötő-vásárlás adatait követeli Szijjártótól – Nyugati Fény
 10. Születésnapi vers anyának
 11. Titkos flower velemenyek vs
 12. Mixvill Kft. ⏰ nyitvatartás ▷ Gödöllő, Dózsa György Út 160. | nyitva.hu