Michael Kors Női Szandál

November 22, 2020, 3:18 pm
Forma 1 montreal időmérő

0000207013506 Gyártó Model: Mk Plate Thong 40U2MKFA1L Szín Piros Lábszár Természetes bőr - Felsőbőr Belső rész: bőr Betét: Kivehető betét: Nem A cipő teljes magassága: 8 cm A sarok magassága: 2 cm A sarok anyaga: kiváló minőségű anyag Talp: A cipő súlya (legkisebb méret): 188 g Díszítések: aranyozott fém A termék eredetisége garantált: Az kínállatában található összes termék eredeti és közvetlenül a gyártóktól vagy megbízható forgalmazóiktól kerülnek beszerzésre. Hasonlók megtekintése Termékleírás A márka általános ajánlata MICHAEL Michael Kors. Alaposan kidolgozott szár - Természetes bőr - Felsőbőr. A sarok karcsúsított körvonala: 2 cm. A betét emeli meg a viselés kényelmét: bőr. A talp anyaga kiváló minőségű anyag. A cipők jellegéről a díszítés dönt: aranyozott fém. Ez a modell kiváló kiegészítője lesz a mindennapos viseletnek. Hozzávetőleges mérettáblázat Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az itt megadott adatok tájékoztató jellegűek, egyes márkák esetén előfordulhatnak minimális eltérések.

Michael kors női szandál boots

oly módon, hogy csak telefonos üzenetet fogadhasson. Attól függően, hogy Ön milyen tevékenységet folytat a weboldalunkon és a közösségi weboldalakon lévő profiljainkban, az általunk Önnek biztosított e-mailfiókban (pl. hogy létrehoz-e fiókot a boltunkban, illetve hogy milyen árukat vásárol) és hozzájárul-e a sütik használatához, elemezzük az Ön tevékenységét, hogy jobban tudjunk alkalmazkodni ügyfeleink egyes csoportjaihoz, pl. más hírlevelekkel célozhatjuk a férfiakat, és mással a nőket, de nem korlátozzuk az érdekes ajánlatokat az ügyfelek bizonyos csoportjaira, és nem befolyásoljuk jelentősen döntéseiket. On-line tevékenységét kizárólag hozzájárulása esetén követjük és elemezzük. Természetesen ellenezheti a fenti magatartásokat, illetve kérheti azok bizonyos korlátozását is, pl. hogy csak telefonon küldjünk Önnek üzeneteket. Ha Ön legalább 18 éves, és beleegyezett ebbe, akkor az online tevékenységének elemzésével olyan hirdetéseket és ajánlatokat (árengedményeket) is létrehozhatunk és közölhetünk Önnel, amelyek a lehető leginkább az Ön egyedi igényeire szabottak.

Ezúton kijelentem, hogy elfogadom a Zielona Góra-i székhellyel rendelkező S. A. () és a vele együttműködő szervezetek által elektronikus úton küldött kereskedelmi célú üzeneteket a Felhasználási Szabályzatnak Kijelentem, hogy elolvastam a Szabályzatot illetve az Adatvédelmi Szabályzatot és elfogadom a feltételeket. Ha szeretne hírlevelet kapni tőlünk, kérjük, írja be az e-mail címét! Az e-mail cím megadása önkéntesen történik, ám annak elmaradása estén nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni. Az Ön által megadott e-mail cím az ön személyes adatát képezheti (például ha tartalmazza az Ön kereszt- és vezetéknevét). Ebben az esetben a személyes adatok adatkezelője az S. (Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, e-mail:, telefon:+36 1 900 9777. Az elérhetőségen Ön az Adatvédelmi tisztviselőnkkel is kapcsolatba léphet. Személyes adatait az S. () és együttműködési partnerei marketing céljaira kezelik, annak érdekében, hogy e-mailben vonzó reklámokat és ajánlatokat (árleszállítással kapcsolatos információkat) küldhessenek Önnek.

  • Hajdúböszörmény bajcsy zsilinszky endre utca
  • Doc martin 6 évad 1 rész
  • Michael kors női sandal slide
  • Papírból karácsonyi ajándék
  • Michael kors női szandál jacket
  • Gino rossi csizma
  • Oxy reload vásárlás