Magyar Kezilabda Szovetseg

November 22, 2020, 6:24 pm
Kókuszos thai csirkeleves

– "Szerződésünk jelentősége a sportág jövője szempontjából kiemelkedő, éppen ezért szeretném ezúton is megköszönni valamennyi fél, azaz a Szerencsejáték Zrt.,, és mind 26 NB I-es kézilabda klub és az MKSZ munkatársainak megfeszített munkáját. Mindannyiunkat az a cél vezérel, hogy kiemelkedően népszerű sportágunk világviszonylatban is a legjobbak közé tartozó klasszisainak, csapatainak és utánpótlásának megfelelő támogatást biztosíthassunk. "

Magyar kézilabda szövetség elnöke

Katarina Krpez Slezak, az Érd női kézilabdacsapatának szerb jobbszélsője, a magyar élvonal háromszoros gólkirálya, aki három bajnoki szezonban is elérte a kétszáz találatot. A világbajnoki ezüstérmes játékos a klub ünnepélyes évnyitóján jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, ezért a következő idényben nem lép pályára. A magyar állampolgársággal is rendelkező Krpez Slezak 2014-ben igazolt az Érd csapatához, amelynek színeiben három bajnoki szezonban is elérte a kétszáz találatot és gólkirály lett. A posztjára a világbajnok brazil Alexandra do Nascimentót szerződtették, akik korábban Vácon és Székesfehérváron is kézilabdázott. Rajta kívül Bízik Réka és Termány Rita is az érdieknél folytatja pályafutását, a szakmai stáb pedig az izlandi Ragnar Oscarsson erőnléti edzővel és a francia Sebastien Gardillou szakmai konzulenssel bővült. Az Érd a tizedik élvonalbeli idényének első mérkőzését augusztus 31-én a Ferencvárossal játssza hazai pályán.

'Találja meg a normalitás útját, most ugyanis nem lehet megállapítani, hogy a…

Magyar

böngészés Tag TAO milliárdok ömlenek idén is Felcsútra! Minden jel szerint bőven van helye a közpénznek számító TAO-támogatásoknak a felcsúti fociakadémián. Miközben az idei év elméletileg a visszafogásról szól a TAO-támogatások terén, Felcsút idén is milliárdos nagyságrendű fejlesztést kíván… Olvass tovább... Ekkora égést! – A kutya sem kiváncsi… A kutya sem kíváncsi a kaotikus a profinak tartott mégcsak amatőrnek sem mondható magyar focira. Ritka nagy égés lett anikor kijöttek a valós számok. Mivel az állam annak ellenére öntötte a pénzt a fociba, hogy a magyarok többsége… Olvass tovább...

(1983). ISBN 963-253-562-6 A kézilabda magyarországi története; További információk [ szerkesztés] Magyar Kézilabda Szövetség honlapja m v sz Kézilabda Magyarországon Magyar Kézilabda Szövetség · Az év magyar kézilabdázója Bajnokságok Férfi NB I · NB I/B Női Kupák Magyar kézilabdakupa Barátságos kupák Kulcsár Anita-emléktorna · Szabella-Kupa Válogatottak Férfi válogatott · Női válogatott Sportportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap

  1. Kezilabda hirek
  2. Magyar kézilabda szövetség története
  3. Magyar kezilabda szovetseg hu

Kezilabda tv hu

Baranyi Krisztina nyerte a IX. kerületi önkormányzati választást, az addigi fideszes polgármestert, Bácskai Jánost váltotta októberben. A kerület ügyeinek továbbvitele, a kerületi fejlesztések a polgármester-választás kimenetele ellenére is viszonylag olajozottan mentek, így például a korábbi polgármester által képviselt Haller Park ügye is további támogatást kapott az új kerületi vezetőtől. Bácskaiék még 2018-ban pályáztak a Magyar Kézilabda Szövetséghez, hogy a Haller Parkban a kéziszövetség támogatásával kézilabdapálya épüljön. A kerület tervei a fideszes frakcióvezető Kocsis Máté vezette kéziszövetség elképzeléseivel is találkoztak, így tavaly márciusban Bardóczy Gábor ügyvezető arról a jó hírről tájékoztatta a kerületet, hogy a tornateremfelújítási pályázaton a kerület pályázatát támogatásra érdemesnek találták. A kéziszövetség "minden esetben kiemelt fontosságúnak és elengedhetetlennek tartja a kézilabda infrastrukturális fejlesztését", írták a levelükben. Az azóta eltelt tíz hónapban azonban nagyot fordult a világ, és Baranyi Krisztina kedden újabb fejleményről számolt be a Facebookján.

Jelenleg a férfi válogatott szövetségi kapitánya Csoknyai István és Vladan Matics, a női válogatotté pedig a dán Kim Rasmussen. Klubsikerek [ szerkesztés] A férfi BEK-et 1982-ben nyerte meg a Budapest Honvéd, ugyanebben az évben a női BEK-et a Vasas nyerte meg. A Dunaferr NK 1999-ben nyert Bajnokok ligáját (korábbi nevén BEK-et) és Európai-szuperkupát is. Férfi ágon meg kell említeni a Mol-Pick Szeged KC sikerét az EHF kupában, ugyanis a 2013-2014-es szezonban megnyerték, ezzel első nemzetközi kupasikerüket szerezték meg, és sikeresen elindultak a Bajnokok Ligájában, ahol szintén egy magyar csapat menetel mégpedig az MVM Veszprém KC. A 2013-2014-es szezonban egészen a Final 4-ig meneteltek, ahol negyedik helyezést érték el. Női ágon szintén sikeres klubcsapataink vannak, mint például az FTC-Rail Cargo Hungaria (Fradi) akik háromszoros KEK ( Kupagyőztesek Európa-kupája) és egyszeres EHF-kupa győztesek. Mégis a magyar női kézilabda történetben a legsikeresebbnek mondató női kézilabda klub a Győri Audi ETO KC, akik kétszeres bajonok ligája győztes csapat.

elnök-vezérigazgatója, Dr. Braun Márton szerint a mostani megállapodás azért is fontos, mert a hazai kézilabda sport a komoly sportsikereket elérő kluboknak és a válogatottnak köszönhetően Magyarország második kedvenc sportága. A hazai klubok eseményei a leglátogatottabb sport rendezvények között szerepelnek, a kézilabdás szurkolók pedig a Szerencsejáték Zrt. számára kiemelt célcsoport, hiszen komoly sportfogadói bázist jelentenek a társaságnak. A szponzoráció emellett tovább segítheti a Szerencsejáték Zrt. márka-imázs építését - a tervek szerint a vállalat új eszközökön és felületeken keresztül érhet el egy számára új fogyasztói csoportot. "A magyar kézilabdázás sikereinek alapja a klubokban zajló magas színvonalú munka. Magyarország második legnépszerűbb sportágában jelenhet meg hétről-hétre támogatóként, a magyar férfi és női kézilabda NB I, azaz a világ legerősebb bajnokságai közé tartozó pontvadászatban szereplő klubok pedig stabil háttérrel folytathatják munkájukat" – hangsúlyozta a megállapodás aláírása kapcsán dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

A játékvezetés minősége, különösen az utolsó tíz percben, a kézilabdázás egészére nézve kínos volt – mondta a többi közt, és hozzátette azt is, hogy a mérkőzésen történtek a személye ellen irányuló döntések voltak, lényegében kicsesztek vele, ahogyan ő fogalmazott. Ennek az egésznek a következménye az lett, hogy a nemzetközi szövetség eltiltotta őt. Azt ugyanakkor még mindig nem tudni, mennyi időre, ami már csak a márciusi, győri olimpiai selejtezőtorna miatt sem volt mindegy. A jelek szerint az MKSZ nem várta meg a nemzetközi szövetség döntését, és elküldte a dán szakembert. A mieink az oroszokkal, a szerbekkel és a kínaiakkal kerültek egy csoport. Az első kettő kijut Tokióba. Legutóbb 2008-ban, Pekingben volt ott a játékokon a magyar női kézilabda-válogatott, amely a negyedik helyen zárt. Rasmussen volt a 24. kapitány A kedden felmentett dán Kim Rasmussen volt a magyar női kézilabda-válogatott történetének 24. szövetségi kapitánya az MTI cikke szerint.

2017. október 9. Nagy László visszavonul a válogatottságtól Nem hivatkozott sérülésre vagy családi elfoglaltságra. 2017. szeptember 20. 9 gyanúsítottja van a kézilabdás bundabotránynak A szövetség elnöke, a fideszes Kocsis Máté tett feljelentést. A Bors szerint kiesési meccsekkel csaltak. 2017. június 8. Vesztegetést gyanítanak a kézilabda szövetségnél, házkutatás is volt Kocsis Máté szólt, a rendőrök máris ott termettek. 2014. június 10. A Magyar Kézilabda Szövetség is kiborult azon, hogy az RTL Klub megszakította az élő közvetítést Egy perccel a szlovénok elleni meccs vége előtt. Emiatt Dirk Gerkensnek és Kolosi Péternek írtak tiltakozó levelet.