Amerikai Foci Mez Készítés

November 21, 2020, 9:14 pm
4 év hány óra
  1. Amerikai foci mez készítés 3

Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Nyilvánosságra kerültek az Aaron Hernandez agysérüléséről készült felvételek, az eredmények meg egyben félelmetesek, szomorúak és elgondolkodtatóak. Hernandez a New England Patriots tight endje volt 2010 és 2013 között, ebben az évben gyilkolta meg egyik barátját, majd a börtönben öngyilkos lett. Most nyilvánosságra kerültek az agyáról készült felvételek, és a kutatók szerint ilyen szintű agysérülést korábban még nem láttak. A játékos krónikus traumatikus enkefalopátiában (CTE) szenvedett, ez egy olyan károsodás, amit csak a halál után lehet kimutatni. Az orvosok szerint Hernandeznek hármas szintű CTE-je volt, hasonlót korábban még nem diagnosztizáltak 46 évesnél fiatalabb embernél – a legnagyobb érték egyébként négyes. Egy átlagos 27 éves és Aaron Hernandez agya; Fotó: AFP A csütörtöki konferencián a bostoni kutatók elmondták, akinek ilyen szintű a sérülése, annak komoly dühkitörései vannak, és döntéshozatali, agressziós problémái is lehetnek.

Amerikai foci mez készítés 3

  • Amerikai foci mez készítés 2018
  • Amerikai foci bolt
  • Mire jó a teafaolaj
  • Keralit tyúkszemirtó vélemények

940 Ft Akciós ár: 15. 960 Ft Részletek

A CTE-t az elmúlt években több alkalommal is összekötötték az NFL-el, ahol a játékosokat rengeteg fejütés éri, és folyamatosan fájdalommal, különböző sérülésekkel versenyeznek, élnek együtt. Korábban már mi is írtunk a témáról, döbbenetesek az adatok: És arról is, hogyan próbálják elviselni a mindennapos fájdalmakat a játékosok: A liga sokáig próbálta cáfolni, hogy a CTE és az amerikai futball között van összefüggés, de ma már tény, hogy ez nem így van. Persze folyamatosan azt kommunikálják, hogy megpróbálják biztonságosabbá tenni a játékot, lecsökkentik az ütközések számát, és sokkal jobban megvédik a játékosokat. Remélhetőleg ez nem csak pr-szöveg, és lesznek változások, de ha ez meg is történik, hosszútávon az NFL komoly gödörbe kerülhet. Mert az amerikai középosztálybeli szülők inkább más sportra küldik majd a gyerekeiket. Ami teljesen érthető és logikus. Mert ennyit nem ér a pénz, az ismertség – már ha valaki eljut a profi sportig, a játékosok csak kis százaléka lesz NFL-játékos, sokan az egyetem után befejezik, alsóbb osztályokban folytatják.

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük és bővítjük, hogy mindig az aktuális szezon legmenőbb termékeit szerezhesd be tőlünk. Mire vársz még? Minőségi NFL mezt és szurkolói kiegészítőket keresel? Kattints és válassz a kedvenc csapatod termékeiből!

  1. Samsung 43m5502 smart led televízió 108 cm full hd
  2. Edenred ezüst ajandekkartya