Hvg Pszichológia Előfizetés

November 23, 2020, 2:44 am
Férj nélkül tökéletes turay ida színház
 1. Hvg pszichológia előfizetés 2018
 2. HVG előfizetés - bolt.hvg.hu
 3. Mobil előfizetés
 4. Hvg pszichológia magazin előfizetés

+36 1 436 2045 [email protected] Minden jog fenntartva. © 2012 - 2020 HVG Kiadó Zrt.

Hvg pszichológia előfizetés 2018

Vajon a nemi szerepek összemosódásával változik a függőségek nemi eloszlása? És hogyan formálja a függőség a nőiséggel és anyasággal kapcsolatos attitűdöket? Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológus most induló, háromrészes cikksorozata többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ. 2020. 12. 09:10 Ha nézne mostanában horrorfilmeket, jobb, ha tudja, mit tesz a félelem az aggyal Ha még nem mozdulunk ki otthonról teljes gőzzel, minden bizonnyal a filmnézés az egyik legkedveltebb időtöltésünk. A műfaj rajongói úgy vélhetik, eggyel több borzongás nem oszt, nem szoroz. 2020. 10. 07:30 Csak úgy önmagáért szeretni az életet Jó lenne arról írni, hogy itt a járvány vége, sosem jön vissza már. De tudjuk, hogy olyan időszaknak nézünk elébe, amely reménykeltő, ám kiszámíthatatlan. Hogyan alkalmazkodjunk ehhez a létformához, netán hogyan fejlődjünk benne? Belső Nóra pszichiáter írása. 2020. 07. 20:15 Az előbújás egy egész életen át elkísér A vallási meggyőződés vagy a társadalmi előítéletek mellett az identitásküzdelem is nehezíti a melegek önelfogadását – derül ki egy homoszexuális fiatalember terápiáját végigkísérő új könyvből.

HVG előfizetés - bolt.hvg.hu

2020. június. 24. 08:30 HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin Ezek lehetnek a járvány párkapcsolati tanulságai Háborúban, vészhelyzetekben, természeti katasztrófáknál az emberek gyakran félreteszik a nézetkülönbségeiket, konfliktusaikat, és összefognak. Így történik ez sok párkapcsolatban is. Ha van "közös ellenség", amely ellen küzdeni kell, mint a járvány volt – és jöhet még –, a belső problémák helyett a külsőkre koncentrálás kerülhet előtérbe. 2020. 23. 12:15 Lelki fejlődésem az elmúlt 10 év alatt A 10 éves HVG Extra Pszichológia magazin születésnapi pályázata. 2020. 21. 09:30 A jó apa-gyerek kapcsolat nélkülözhetetlen az önbizalomhoz Évtizedek kutatásai bizonyítják a mai napon ünnepelt apák központi szerepét az egészséges önértékelésben. Léder László pszichológus írása. 2020. 19. 08:20 A gyerekek szeme se rebben, ha lekváros trombiták potyognak az égből A koronavírus-járvány és a karantén lelki terheit nemcsak a felnőttek cipelik, hanem a gyerekek is. Vajon nyom nélkül elmúlik náluk a hatás?

Belépés E-mail cím Jelszó Regisztrációs adatok Van regisztrációm, belépek E-mail cím * Jelszó * Jelszó megismétlése * Megrendelési adatok Hány példányt kér a termékből? * Mikortól kéri az előfizetést? Megrendelési cím >> Név * Ország * Irányítószám / település * Utca / házszám * Adószám Céges számla igénylése esetén, kérjük, feltétlenül töltse ki! Számlázási cím Kézbesítési cím (a megrendelését erre a címre szállítjuk) Megegyezik az előfizetési címmel Egyéb adatok Kérjük, írja ide promóciós kódját vagy egyéb közlendőjét Telefonszám * Elfogadom a megrendelési feltételeket. A *-gal ellátott mezők kitöltése kötelező. Megrendelem Vissza az előző oldalra

Mobil előfizetés

Vagy éppen ellenkezőleg: a szorongás a visszarendeződés után örök társukká szegődik? Deliága Éva gyermekpszichológus tanácsai. 2020. 18. 07:15 Feldmár András: Személyes és személytelen A figyelmes megismerés csodája. 2020. 16. 08:30 Zavarba ejtő lehet, de nem kell feltétlen rosszra gondolni, ha a főnökével szexel Nemcsak azt lehet gyakorolni, hogy az álmokra emlékezzünk, hanem azt is, hogy "menet közben" tudatosan irányítsuk is őket – hökkentette meg hallgatóit a HVG Extra Pszichológia Szalon legutóbbi estjének vendége, Nógrádi Csilla pszichológus. A beszélgetés során a szakember a különféle álomtípusok jellegzetességein túl arra is kitért, miért fontos leírni az éjjel átélteket, és miért nem kell mindjárt a szexre gondolni egy erotikus álom elemzésekor. 2020. 14. 20:15 Mit titkolnak a nők? Például a szenvedélybetegségüket A függőségek a legstigmatizáltabb mentális zavarok közé sorolhatóak. Különösen igaz ez a nők esetében. Vajon milyen okai vannak e jelenségnek? Igaz, hogy vannak típusosan férfi és női addikciók, vagy ez puszta tévhit?

Hvg pszichológia magazin előfizetés

 1. Luxus lakások | Duna-parti eladó lakások | Eladó Budapesti Lakások
 2. Hvg pszichológia előfizetés remix
 3. Mobil előfizetés
 4. Modern szőnyegek
 5. Hvg pszichológia előfizetés karaoke
 6. Rántott csirkecsíkok szezámmagos bundában - Recept | Femina
 7. Hvg pszichológia előfizetés 2020
 8. Iphone 7 plus eladó phone

HVG Előfizetés HVG360 Előfizetés HVG Extra Pszichológia-előfizetés HVG Különszámok HVG Pártoló Tagság Adózással kapcsolatos tematikus kiadványok Műértő előfizetés HVG Extra Magazinok HVG Klubkártya HVG könyvek HVG szemináriumok & konferenciák Rangsorok és egyéb kiadványok