Marenec Fruzsina Melle

November 22, 2020, 9:14 pm
Férj nélkül tökéletes turay ida színház

Nemrég csináltak egy oldalt az Instagramon, ahol a magyar influenszerek, celebek, youtuberek vicces bakizásait, furcsa vagy éppen ciki megszólalásait gyűjti egy helyre. A Sokan kértétek oldal úgy mutat görbe tükröt az influenszerekről, hogy nem figurázza ki őket közvetlenül, csupán posztolja azokat a vicces pillanatokat megörökítő videórészleteket vagy képeket, amelyeket maguk az érintettek osztottak meg. Már olyan ismert influenszerek is kikerültek az oldalra, mint Vajna Tímea, Zimány Linda, Viszkok Fruzsi, Gelencsér Tímea, Erdélyi Mónika vagy Sydney van den Bosch. A fiók célja a humorizálás és a szórakoztatás, csupán egy-egy szót fűznek hozzá a posztokhoz, amelyek jellemzik az adott tartalmat. Minden bejegyzésnél arra kérik a kommentelőket, hogy ne írjanak rosszindulatú, személyeskedő hozzászólásokat. Az oldal alig két hete indult, de már több mint 16 ezren követik, és rengetegen kommentelnek is a posztok alatt. hirdetés Mutatunk néhány gyöngyszemet a kínálatból: Gelencsér Timi 4 tojásból csinált vegán madártejet (erről egyébként mi is írtunk, ide kattintva olvashatsz róla bővebben: vegán madártej négy tojással ❤️ (Mindenkit megkérünk, hogy ne írjon rosszindulatú, személyeskedő kommentet, nem ez az oldal célja. )

Marenec fruzsina melle mo

Három évvel a kirúgása után visszahívták a Barátok köztbe Marenec Fruzsinát. Annak ellenére, hogy remélte, megkeresik még, váratlanul érte az ajánlat, de persze örömmel vállalta, mert hiányzott neki a stáb és a hely, ahol felnőtté vált. A sorozatba nem egyedül megy, az új melleit is magával viszi. "Az hiányzott a legjobban, hogy újra ott legyek, ahol gyakorlatilag felnőtté váltam, hiszen 15 évesen kerültem be a sorozatba és 19 évesen távoztam"- nyilatkozta a Velvetnek Marenec Fruzsina, aki három év kihagyás után visszatért a Barátok közt stábjába. A készítők négy év után írták ki a sorozatból a színésznőt arra hivatkozva, hogy időnként elengedhetetlen a vér-, arcfrissítés. Nem volt botrányos az elválás "Igazából a mi elválásunk nem volt botrányos, nem volt rossz szájízű, úgyhogy reméltem, hogy részese lehetek még újra ennek az egésznek. Kicsit számítottam rá, de váratlanul ért a felkérés" – tette hozzá Marenec. A 22 éves sorozatszereplővel már forgatnak a nyáron, de csak ősszel tűnik fel ismét a képernyőn.

"Sokáig vívódtam rajta, végül mégis úgy döntöttem, hogy a plasztika lesz a megoldás a problémámra. Ez a párkapcsolatom szempontjából lényegtelen, nem ezen múlik a boldogság, viszont a műtét után nagyon megváltozott az önértékelésem, annak ellenére, hogy az ismerőseim, akik nem tudtak a beavatkozásról, észre sem vették a változást" – meséli Fruzsina. Azt azonban nem tagadja, hogy történt egy kis változás, ugyanis a mellei frontérzékenyek lettek, megérzik az esőt, de a színésznő ezt sem bánja. "Amit veszítesz testi érzékelés szintjén, azt visszakapod önértékelésben" – véli Fruzsina. Olvasóink is bevállalják A plasztikai beavatkozáson átesett olvasóink döntő többsége arról számolt be, hogy pozitívan hatott szexualitás életére az implantátum beültetése, mert eleve több dicséretet kaptak a partnerüktől, de az is kidomborította az önbizalmukat, hogy egyszerűen csak élvezik, amit a tükörben látnak. És néha szó szerint értendő az élvezet: műtét után többen számoltak be arról, hogy saját maguk látványától is felizgulnak, sokkal kívánatosabbakká válnak és lelkesebben mennek bele a szexbe.

Talán abból a szempontból hátrány, hogy tudom, mi az, amit én sem szeretek, ha megkérdez tőlem egy újságíró. Így azokra a dolgokra én is nehezen vagy egyáltalán nem kérdeztem rá. Volt, hogy szóltak is emiatt. Hogy kicsit vegyem bulvárosabbra a formát. Ugyanakkor meg az ismertség miatt könnyebben megálltak nekem interjút adni. Most, hogy visszatérek a Barátok köztbe, sokan kérdezik, abbahagyom-e a riporterkedést. Szerencsére összeegyeztethető a kettő, úgyhogy amíg lehet, csinálom. - Nemrég megoperáltattad a melleidet. Miért döntöttél a műtét mellett? - Nem tudtam megbarátkozni a mellemmel, komoly önértékelési zavaraim voltak miatta. Ahogy az lenni szokott, édesapám tiltakozott a műtét ellen, abszolút konzervatívan állt az ötlethez. Viszont édesanyám megértette, nőként milyen nehéz ügy ez, ő támogatott. A párom - aki egyébként általában mindenben támogat, és semmit nem erőltet rám - szintén nem szerette volna feltétlenül a műtétet. Ő azt mondta: úgy szeret, ahogy vagyok. Nem volt egy egyszerű döntés, azért féltem is a műtéttől, és az esetleges komplikációktól.

Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is. 2015. július 12. 20:05 A SportKlub több közismert arca került le a képernyőről október elején. Tőlük elköszönt a csatorna, nem számítanak továbbra állandó képernyőseik, vendégeik és néhány műsorvezető munkájára. 2014. október 22. 12:45 Megkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. június 24. 18:41 Szexi naptárfotók készültek nemrég a SportKlub sztárjáról. Az első Lotus Ladies Cup naptárban a futam összes indulója szerepel majd- tudta meg 2013. augusztus 31. 11:26 Annyira élvezi a munkáját Marenec Fruzsina, hogy nem akart elmenni nyaralni, a főnökei azonban mégis elküldték pihenni. A műsorvezető Hollandiában és tengerparton készül kikapcsolódni - tudta meg 2013. július 06. 09:26 Csoda, hogy túlélte azt a szörnyű napot Marenec Fruzsina, amikor hatalmas sebességgel kirepült autójával a pályáról. 2013. június 13.

  • Marenec Fruzsina intim fotót posztolt
  • Velvet - Celeb - Hét hónap, hét pár új mell
  • Marenec fruzsina melle bulle
  • Velvet - Celeb - Marenec Fruzsina új mellekkel tér vissza a Barátok köztbe

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!

A csinos műsorvezető megmutatta, hogyan szokott lazítani. Sokak örömére ezt egy szál törölközőben teszi. A Barátok közt egykori színésznője rengeteget edz mostanában a tökéletes alakért. Egy fárasztó torna után pedig nincs is jobb kikapcsolódás, mint megpihenni a forró infraszaunában. A műsorvezető csupán egy törölközőben izzasztja magát tovább, ami alól kivillannak a hosszú combjai. Forrás: Facebook/Marenec Fruzsina