Castle Rock 6 Rész

November 22, 2020, 3:10 am
Debreceni református kollégium

fontosabb szereplők: Molly Strand Melanie Lynskey Alan Pangborn Scott Glenn Henry Deaver Andre Holland Jackie Jane Levy Dale Lacy Terry O'Quinn Ruth Deaver Sissy Spacek Bill Skarsgård The Kid Ha tudsz valami érdekességet, küldd el nekünk! Képarány: 16:9 HD Nyelv: angol Szín: színes Hang: Stereo

Castle rock 6 rész hotel

A Castle Rock egy lélektani horrorsorozat, amely Stephen King univerzumában játszódik, és J. J. Abrams Bad Robot Productions nevű cége gyártásában készült a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben. A sorozat főszerepeiben André Holland (A sebész, Holdfény, Selma, A 42-es), Melanie Lynskey (Együttlét, Egek ura) és Bill Skarsgård (AZ, Atomszőke) láthatók, a további főszerepeket Jane Levy (Kertvárosba száműzve, Shameless – Szégyentelenek) és Sissy Spacek (Carrie, A szénbányász lánya) játssza, mellettük Scott Glenn (A hátrahagyottak) bukkan fel különleges vendégszereplőként. rendező: Daniel Attias Michael Uppendahl producer: J. Abrams Scott Brown Liz Glotzer Stephen King Sam Shaw Ben Stephenson Dustin Thomason Andrew Balek Lila Byock Tamara Isaac forgatókönyvíró: Stephen King Sam Shaw Dustin Thomason Gina Welch zeneszerző: Chris Westlake Thomas Newman operatőr: Richard Rutkowski Jeffrey Greeley John Lindley vágó: Trevor Baker Ryan Jones Matthew Colonna Kelley Dixon Tammis Chandler Eleanor Infante.

Castle Rock - 2. évad (2018) Castle Rock Kategória: Dráma Fantasy Horror Misztikus Sci-Fi Thriller Tartalom: Stephen King univerzumában játszódik a lélektani horrorsorozat. A Maine állambeli Castle Rock visszatérő helyszíne a rémkirály történeteinek. J. Abrams antológia-sorozata King legkedveltebb műveinek hangulatát és karaktereit ötvözi. A lélektani horrorsorozat Stephen King univerzumában játszódik, a Castle Rock nevű kisvárosban. A Maine állam sötét erdei között megbújó település visszatérő helyszíne a rémkirály történeteinek (A holtsáv, Cujo, Hasznos holmik, Tortúra és mások). Abrams antológia-sorozata – minden egyes epizód önálló történet – King legkedveltebb műveinek hangulatát és karaktereit idézi, melyekben a fény és a sötétség erői küzdenek egymással. A szériában számos King-filmből ismert színész is felbukkan.

Információk Cím: Castle Rock Ország: Amerikai Hossza: 60 perc Premier: 2018. 07. 25. TV-csatorna: Hulu Évadok: 2 (jelenleg is tart) Előzetes Tartalom Epizódok Stáblista Érdekesség Főcímzene Egyéb A Castle Rockban – amely az elismert bestseller-szerző, Stephen King hátborzongató világába kalauzolja a nézőket – találkozik az író legnépszerűbb műveire jellemző mitológiai lépték és az intim, karakterközpontú történetmesélés, és mindebből a sötétség és fény epikus sagája bontakozik ki a maine-i erdőség néhány négyzetkilométerén. A Maine állambeli fiktív város, Castle Rock számos alkalommal kapott már hangsúlyos szerepet King írásaiban: a Cujo, a Halálos árnyék, az AZ, a Hasznos holmik, A test című kisregény, továbbá számos olyan novella, mint például A remény rabjai vagy Castle Rockban játszódnak, vagy tartalmaznak utalásokat a városra. A Castle Rock egy eredeti suspense-thriller – az első olyan alkotás, amely újragondolja a King-kánon jellegzetes, visszatérő témáit és világait, miközben kapcsolódik is az író legikonikusabb és legkedveltebb történeteihez.

CASTLE ROCK II. 2019 | dráma, horror | 18+ | 7. 6 /10 Kipróbálnád az HBO GO-t 7 napig ingyen? Fizess elő közvetlenül az HBO GO-ra és élvezd teljes kínálatunkat. PRÓBÁLD KI 7 NAPIG INGYEN Van már HBO előfizetésed a Szolgáltatódnál? Regisztrálj meglévő HBO előfizetéseddel és már nézheted is online kínálatunkat. REGISZTRÁLOK Visszatér a Stephen King univerzumában játszódó sorozat, mely a címbéli kisvárosban játszódik. A második évadban az egymással harcoló klánok közötti küzdelem a tetőfokára hág, amikor feltűnik Annie Wilkes – a Tortúra pszichopata nővére.

 • Castle rock 6 rész download
 • Eco hu deviza
 • Castle rock 6 rész magyar felirattal
 • Doc martin 6 évad 1 rész online
 • Castle rock 6 rész for sale
 • Európai Parlamenti Választás 2019 | BIATORBÁGY
 • Dr csont 6 évad 1 rész
 • Castle rock 6 rész 12
 • Castle rock 6 rész 9
 • Virágbolt xiii kerület
 1. Hallstatt szállás