A Fiúknak Akiket Valaha Szerettem Szereplők

November 22, 2020, 10:04 am
Debreceni református kollégium
 1. 85 Best A fiúknak, akiket valaha szerettem... images in 2020 | Fiúk, Romantikus filmek, Filmek
 2. Jön a Fiúknak, akiket valaha szerettem film & És ők a főszereplők!
 3. A fiúknak, akiket valaha szerettem - Minden napra egy film
 4. Ettől a tinifilmtől és annak főszereplőjétől azonnal felrobban a méhe | 24.hu

— Farheen (@RossAndLaura_) 2018. augusztus 19. Valaki azt is kiszúrta, hogy a színész – aki most egy olyan filmben játszik, ami többek közt azért is fontos alkotás, mert végre ázsiai főszereplője van – 2011-ben, pár nappal a Japánban történt földrengések után azzal viccelődött Twitterén, hogy milyen kár, hogy a japánok mind megették a kutyákat, mert azok megérzik, ha földrengés lesz. Broussard a posztjairól készült screenshotok elterjedése után Twitterén kért bocsánatot és azt írta: Sajnálom, hogy helytelen és érzéketlen szavakat használtam. Vállalom a felelősséget a tetteimért és bocsánatot kérek. Sorsfordító volt és tanultam belőle. Szeretnék tájékozottabb és tanultabb ember lenni. De ne miatta ne nézze meg a filmet! Kiemelt kép: Instagram

85 Best A fiúknak, akiket valaha szerettem... images in 2020 | Fiúk, Romantikus filmek, Filmek

(Mivel eredetileg regény, aminek három része volt, további siker esetén könnyen lehet belőle trilógia. ) A gondom annyi volt, hogy olvastam a Jenny Han regényt, amiből készült, és azt nagyon nem szerettem. De annyit hallottam már itt-ott emlegetni ezt a filmet, most rászántam magam. Nem bántam meg, mert egyike azon történeteknek, amelyek jobban sikerültek filmen, mint amennyire az irodalmi alapanyagot szerettem. A történet sok tekintetben tipikus, a megjátszott szerelem lesz igazi a végére. Mégis, ahogy tálalják, amilyenek a szereplők, az egésznek a hangulata eladja. Romantikus, de messze nem nyálas és szó sincs benne első látásra egymásba szeretésről. Lara Jean és Peter először csak barátok lesznek, és látjuk azokat a lépcsőfokokat, ahogy mélyülnek köztük a dolgok. Ki nem állhatom, amikor felnőtt vagy kamasz, mindegy melyik zsánerben, az a szerelem alapja, hogy fizikailag tetszenek egymásnak a karakterek. Peter ugyan itt is az iskola legnépszerűbb fiatalembere, de nem az kapja a hangsúlyt, hogy milyen jó sportoló vagy mennyire helyes.

A szomszédban lakó Josht a Happy Death Day-ből ismerős Israel Broussard alakítja. Ő Margot pasija, és nem is sejti, hogy Lara Jean nagyon régóta szerelmes belé. A legkissebb testvért, Kittyt az Utódok 2-ben feltűnt kis tehetség, Anna Catchcart kelti életre. Kitty szerepe pedig nagyobb a történetben, mint elsőre hinnénk. A Szex és New York által sztárrá lett John Corbett a lányok édesapjaként tűnik fel a filmben. A történet szerint a lányok édesanyja volt koreai származású, de az apukájuk nem. Legalábbis, remélem jól emlékszem (már vagy két éve olvastam 🙂)

Jön a Fiúknak, akiket valaha szerettem film & És ők a főszereplők!

 • Gombás ételek apróséf
 • Budapest biatorbágy vonat menetrend map
 • Narcos - 1. évad | Online sorozatok (2015)
 • Távirányítós villám mcqueen auto occasion
 • Abba múzeum
 • Karel Gott - Szép város Kolozsvár (& Milan Lasica, Julius Satinský)
 • Lezeres visszer eltavolitas
 • 8 db Eladó ház Domonyon KEDVEZŐ ÁRON - Ingatlannet.hu
 • A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
 • Gt radial champiro teszt

A fiúknak, akiket valaha szerettem - Minden napra egy film

yeah sex is great but have you ever seen peter kavinsky put his hand on lara jean covey's back jean pocket? — annelie ⁺✧. 。 (@COVlNSKY) 2018. augusztus 17. Ahogy Peter Kavinsky megfogja Lara Jeant a jacuzziban – Utána azonnal tudtam, hogy terhes vagyok. The way PETER MF KAVINSKY GRABS LARA JEAN IN THE HOT TUB SCENEEEEE — Mari (@spideyconvisky) 2018. augusztus 17. Pedig ezek a tweetek még azelőtt születtek, hogy megnézhették volna Centineo Buzzfeednek adott interjúját, amiben a színész elmondja, hogy élete legjobb első randija az volt, amikor arra kérte a lányt, hogy vigyen magával a találkozóra egy könyvet, a randin pedig könyvet cseréltek és három órán keresztül olvastak egymás mellett. Ki az, akinek ettől nem robban fel azonnal a méhe?! via GIPHY Centineo és az általa játszott karakter mögött viszont gyakorlatilag eltűnik szegény főszereplő, pedig Lana Condor is érdekes, és ő sem kevésbé szerethető, mint Centineo, vagyis Peter Kavinsky. Condor egyébként egy vietnámi származású színésznő, akit féléves korában fogadtak örökbe amerikai nevelőszülei.

Ettől a tinifilmtől és annak főszereplőjétől azonnal felrobban a méhe | 24.hu

Ez az első főszerepe, de láthattuk már a X-Men: Apokalipszis ban, illetve hamarosan Robert Rodriguez Alita című filmjében is. A filmben pedig tökre nem mellékesen játszik még John Corbett, vagyis a Szex és New York Aiden Shaw -ja is, akinek borzalmasan jól áll az öregedés meg az ősz hajszálak. És érdemes megemlíteni egy szintén fontos szereplőt, Israel Broussard ot, aki Lara Jean nővérének pasiját alakítja. A filmnek köszönhetően kezdett keringeni a hétvégén pár screenshot Broussard korábbi tweetjeiről, amikből kiderül, hogy a Trump -szimpatizáns színész kissé mintha rasszista és homofób lenne. Évekkel ezelőtti tweetjei közt olyanokat lehet olvasni, hogy nem akarta elvállalni egy meleg karakter szerepét, illetve többször is fontosnak érezte kiemelni, hogy nem csak a feketék élete számít – utalva ezzel a Black Lives Matterre –, idén júniusban pedig egy olyan cikket osztott meg oldalán, ami arról szól, hogy a határon a szüleiktől elválasztott gyerekekkel igenis emberségesen bánnak. Reminder: Israel Broussard is trash and we're not going to Stan him.

Tegnap bombaként robbant a hír: film készül Jenny Han sikerkönyvéből! A fiúknak, akiket valaha szerettem főszerepében Lara Jean, egy gimis lány, aki sok fiúba volt már szerelmes. Minden alkalommal levelet ír, hogy lezárja magában az érzéseit. Ezeket a leveleket viszont egy nap feladják a címzetteknek… A regény a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában már megjelent, a második kötet itthon várható. A film rendezője Susan Johnson lesz, a forgatókönyvért Sofia Alvarez felelős, a forgatás Vancouverben lesz. A bemutató időpontjáról még nincs hír, viszont a főszereplőket már kiválasztották. Íme, ők azok! * A könyvről ide kattintva találsz információkat! * Lana Condor alakítja a szeleburdi, romantikus lelkületű hősnőt, Lara Jeant. A színésznő az X-Men: Apocalypse filmből lehet ismerős. A The Fosters -sztár Noah Centineo lesz Peter, a suli népszerű sráca, aki szintén megkapja Lana egyik levelét, és ez fenekestül felforgatja az életét. Margot szerepében a Pretty Little Liars hősnője, Janel Parrish. A lányok között nagy a kötelék, a történet elején Margot más országba megy főiskolára.

 1. Madártej
 2. Károlyi kert kft 2