Csobánka Téri Rendelőintézet

November 22, 2020, 7:03 am
4 év hány óra
  1. Csobanka teri rendelo intezet honlapja
  2. Csobánka téri rendelőintézet
  3. Csobánka téri rendelőintézet fül-orr-gégészet
  4. Csobánka téri rendelőintézet teljes

Az intézményi épületek korszerűsítése fontos része a programnak, ennek keretében háziorvosi rendelők, óvoda épületek, szakorvosi rendelők és szociális intézmények korszerűsítése zajlik. A programokról bővebben itt tájékozódhat >>> A Csobánka téren a munkák december első felében, a rendelő külső homlokzatának felújításával és szigetelésével kezdődnek. Az épület külső felújítása alatt várhatóan teljesen zavartalan lesz a rendelő megközelítése illetve az épületben zajló egészségügyi szolgáltatások igénybevétele. A kivitelezés további ütemezéséről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk, addig is figyeljék az épületben hamarosan kihelyezésre kerülő tájékoztató táblákat.

Csobanka teri rendelo intezet honlapja

2017. december 11., 12:18 A munkálatok várhatóan decemberben elkezdődnek. A Szent Margit Rendelőintézet Csobánka téri telephelyén jelenleg járóbeteg szakellátás, gyermek- és felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői tanácsadás működik. A létesítmény építése, és 1986-os átadása óta csak kisebb felújítások, karbantartás jellegű beavatkozások történtek. A közelgő korszerűsítés célja, hogy a rendelő épülete komfortosabb, korszerűbb legyen, az intézmény fenntartási költségei pedig csökkenjenek. Az energetikai korszerűsítés még az idei évben, várhatóan a következő hetekben elkezdődik. A fejlesztés keretében a Szakrendelő külső homlokzata kerül felújításra, hőszigeteléssel, ezt követően pedig a nyílászárók cseréjére kerül sor. A tervek szerint a munkálatok 2018 áprilisában fejeződnek be, az időjárási viszonyok függvényében. A fejlesztés a HADRIANUS FEJLESZTÉSI és az ÖRLŐS ENDRE EGÉSZSÉGÜGYI PROGRAM része. Ezen programok tartalmazzák az Önkormányzat városfejlesztési terveit, projektjeit valamint egészségfejlesztési törekvéseit, melynek célja a kerületi egészségügyi szolgáltatások infrastruktúrájának és működésének megújítása.

Csobánka téri rendelőintézet

  1. Csobánka téri rendelőintézet ekg
  2. Csobánka téri rendelőintézet
  3. Csobanka teri rendelo intezet
  4. Mit jelez az evés utáni szédülés? - HáziPatika
  5. Versenytánc ruha varrás

Csobánka téri rendelőintézet fül-orr-gégészet

A Szent Margit Rendelőintézet telephelyei: Vörösvári úti Szakrendelő Csobánka téri Szakrendelő Laktanya utcai Tüdőgondozó és Tüdőszűrő Állomás FONTOS! A Szent Margit Rendelőintézet Laboratóriuma 2019. április 1-jétől kizárólag előjegyzés alapján tudja fogadni érkező pácienseket (III. kerületi vagy illetékességi területen belüli állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, vagy a III. kerületi családorvosi beutalóval érkezőket). Időpontot call centeres munkatársaink adnak a +36 21 383 22 29-es telefonszámon (nem emelt díjas, helyi tarifával hívható) hétköznapokon 7:00 – 18:00 között. Laboratóriumunk munkatársai hétfőtől péntekig 6:30-tól 10:00-ig veszik a vizsgálathoz szükséges mintákat. További infókat erről itt olvashat! További információk: Parkolás: utcán ingyenes A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Csobánka téri rendelőintézet teljes

Nyitvatartás A nyitvatartási idők 2020. 04. 24. lettek frissítve. Elérhetőségek +36 1 454 7500 Vélemény közzététele Hasonlóak a közelben Csobánka Tér 6, Budapest, Budapest, 1038 A nyitásig hátra levő idő: 2 nap Ezüsthegy Utca 66., Budapest, Budapest, 1038 Árpád Utca 86, Budapest, Budapest, 1039 A nyitásig hátra levő idő: 4 óra 58 perc Megyeri Út 53., Budapest, Budapest, 1044 Baross Utca 99., Budapest, Budapest, 1047 A nyitásig hátra levő idő: 3 óra 58 perc REGISZTRÁLJA VÁLLALKOZÁSÁT INGYENESEN! Regisztráljon most és növelje bevételeit a és a Cylex segitségével!

A Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. a III.