Bkv Napi Jegy

November 22, 2020, 5:38 pm
Favorit motel és étterem szántód
  1. Talán BKK havi bérletet is lehet venni mobiltelefonon - Napi.hu

A BKÜ Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. februárban jegyellenőr és HÉV-jegyellenőr pozíciókat hirdetett meg. Ennek aprópóján kérdeztük meg a céget, hogy mit ajánlanak a kezdőknek és mennyi az ellenőrök átlagkeresete. Fiatalos és dinamikus munkakörnyezettel, illetve versenyképes juttatási csomaggal csábítja az ellenőröket és a HÉV-ellenőröket a BKK száz százalékos tulajdonában álló BKÜ. Az elvárások nem magasak, középfokú végzettség kell hozzá és erkölcsi bizonyítvány. Vállalni kell a több műszakos munkarendet és nem árt, ha az ember bírja a stresszt. Előny az alapfokú angol nyelvvizsga, az emberekkel való foglalkozásban szerzett tapasztalat, illetve a kereskedelmi szakközépiskolai végzettség vagy kereskedelmi gyakorlat. Az ellenőrök és a HÉV-ellenőrök kezdő alapbére bruttó 220 ezer forint (nettó 146 300 forint), míg 5 éves munkaviszonnyal 230-245 ezer forintot (nettó 152 950-162 925 forint) lehet keresni. Erre azonban számos pótlék és jutalék jön, mint például az alagútban közlekedő vonalakon végzett munkáért fizetett pótlék, a több műszakban végzett munka után járó pótlék, vagy a rendkívüli munkaidő pótléka.

Talán BKK havi bérletet is lehet venni mobiltelefonon - Napi.hu

A Fővárosi Közgyűlés bővítené a Budapest-bérlethez hasonló formában a 24 és a 72 órás napi jegy, valamint a heti jegy érvényességét a Budapest közigazgatási határa utáni első megállóig. Az erről szóló, György István főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztés szerdán került az MTI birtokába. A dokumentum szerint 2011. január elsejétől a 24 órás, a 72 órás, valamint a heti BKV-jegyeket is használni lehetne egyes MÁV- és a Volán-járatokon a Budapest közigazgatási határát követő első megállóig. A tervezet szerint a jegyek ára nem változna. Az intézkedés a családi, a rendezvényhez kötött, valamint kedvezményes csoportos tanulójegyet nem érinti. A javaslat szerint ezzel egy időben a Budapesti Turisztikai Hivatal által kibocsátott 48 és 72 órás Budapest kártyák érvényessége is a városhatárt követő első megállóig tartana. Mivel a jegyek a MÁV és a Volán járatain is érvényesek lesznek György István azt javasolja, hogy a bevételekből 1 százalékot a két cégnek továbbítsák. A városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes azt is javasolja, hogy a tűzoltóság, a rendőrség, és a közterület-felügyelet szolgálatban lévő, egyenruhát viselő tagja igazolványa felmutatásával ingyen használhassa a BKV járatait.

Eddig a reptéri buszra lehetett jegyet venni, valamint beszerezhetők voltak a mobilapplikáción keresztül a 24 órás és 72 órás, valamint heti fővárosi jegyek is. Fotó: / Szász Péter Június 3-án kezdték el élesben tesztelni a BKK mobiljegyeit, amely még nem az elektronikus jegyrendszer, de már egy előremutató lépés volt a kölzkedési társaságtól. Szeptember 2. után az első lépésként elérhetővé tett 100E reptéri járat jegyei mellett megvásárolhatóvá váltak a Budapest 24 órás, a Budapest 72 órás jegyek és a Budapest-hetijegy is - írja a Világgazdaság. Az időszakos jegyek bár elsőre nem tűntek túl nagy volumenű vállalásnak, 2019 januárja és augusztusa között a három kategóriában összesen több mint 1, 2 millió jegy fogyott. Közülük a legnépszerűbb a napijegy, amelyből 900 ezer fölötti darabot adtak el. Ezek ára mobilon és papíron is azonos. A lap szerint a BKK további jegyeket tenné mobilon megvásárolhatóvá: részleteket a társaság nem közölt, de a havi bérlet jöhet valószínűleg.

  1. Mi történik a házasság előtt és után szerzett vagyonnal? | Jog és Pszichológia
  2. Talán BKK havi bérletet is lehet venni mobiltelefonon - Napi.hu
  3. Kiderült, mennyit keresnek a BKK jegyellenőrei - Napi.hu
  4. Jegy