Bodi Guszti O Mami

November 22, 2020, 2:58 am
Nézsa eladó ház

"Nagyon jól éreztük magunkat a Bódi családnál, akik Mama (Bangó Margit) régi barátai. Még az első, több mint húsz évvel ezelőtti TV-s szereplésük felvétele is előkerült az este folyamán. Nagyon jól nyomták már akkor is. El tudok képzelni egy Bangó Margit-Bódiék-Emilio fellépést. Remélem egyszer sor kerül erre" – mondta Emilio, akinek fergeteges szájdoboló produkcióját 21:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n. forrás

Bodi guszti o mami lyrics

Amikor érkezel estefelé, Leslek az ablakon át. Nyitom az ajtót és egyszeriben Mosolyog rám a világ. Színesnek látom a szürkületet, Miközben bámulok rád, Csoda finom vagy, Esti boldogság. Hé, hé, hé, Találd ki gyorsan a gondolatom, Mi az, amit szeretnék! Találd el gyorsan a hangulatom, Húzd ki a szíved antennáját. Nagyon okos lehetnél, Tudod te jól, na és én is tudom, Mi az, amit szeretnék. Forró a kávé, az asztalon áll, Tálcán a sós sütemény, Ott az ital, na és ott a pohár, Mindenre gondolok én. Remek a kávé, a sós sütemény, Igazi főnyeremény. Valahogy mégis mást kívánok én. Ígérem én, hogy nem jársz rosszul. Szeretném, ha szeretnél. Szeretném, ha szeretnél.

Bódi Guszti és a Fekete szemek : Aranyos hintó dalszöveg, videó - Zeneszöveg.hu

Bodi guszti o mai 2015

Bodi guszti o mami n

  • Született feleségek 6 évad 4 rész
  • Bodi guszti o mami 2
  • Dupláz Szegeden az ALDI | Trade magazin

Ilyen “szerény” körülmények között élnek Bódi Gusztiék. Margó megmutatta a hálószobájukat is. – Egyhelyen

Bódi Guszti és Margó Törökországban nyaraltak néhány hónapja, ahol jókat ettek, így felszaladt néhány kiló Margóra. Férje ezt szóvá is tette, az énekesnő ezért kemény edzésbe kezdett. "Guszti eljött mellettem a lakásban, és hangosan megjegyezte: jó nagy lett a bulád, mama! " – mesélte a Blikknek Bódi Margó. "Aztán, amikor orvosnál voltunk kontrollon Guszti szíve miatt, a doktornője megjegyezte, hogy jót tenne nekem, ha sportolnék. Emlékezetes, egy vérrög átment az agyamon, így sokáig lelassult a gondolkodásom. Ekkor döntöttem úgy, megszabadulok a feleslegtől. " Margó felkeresett egy fitneszterapeutát, akivel immár négy hónapja heti háromszor-négyszer edzenek, és kezd eltűnni az énekesnő súlyfeleslege. Március óta már négy kilót fogyott. Forrás: "Guszti a lelkemre kötötte, hogy férfiedzőm nem lehet. Nálunk, lovári romáknál a hagyomány szerint ráadásul a nőknek nincs barátnője, így nem járok társaságba, shoppingolni vagy kávézni csajokkal. Itt, az edzőteremben azonban kiszakadok a Bódi családból, és jókat beszélgetek a lányokkal.