Bőrgyógyász Magánrendelés Pécs

November 23, 2020, 1:46 am
Palette hajfesték szőke színskála

Anyajegyszűrés, Bőrfiatalítás, Lézeres tetoválás eltávolítás, Ér- és pigment eredetű bőrelváltozások kezelése A bőrgyógyászat a bőr, a köröm és a haj elváltozásaival, betegségeivel foglalkozik. Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Okozhatnak egészségi, esztétikai és lelki problémát is. A bőrön észlelt elváltozások megvizsgálásával felismerhető a bőrrák kialakulása még a kifekélyesedési stádium előtt. A rosszindulatú bőrdaganatok, illetve ezek legveszélyesebb fajtája, a melanoma korai felismerése döntő jelentőségű, mert a daganat időben felállított diagnózis esetén egyszerű, helyi érzéstelenítésben végzett műtéttel eltávolítható, ami legtöbbször teljes gyógyulást hoz. A különböző lézerek csak a hullámhosszuknak megfelelő képletbe juttatják az energiát, és így megóvják annak környezetét. A kezeléseket mindig egyedi szakorvosi elbírálás alapján testreszabott terv alapján végezzük. Bőrgyógyászati vizsgálatok, kezelések Lézeres szőrtelenítés A szőrtelenítés a szépségápolás természetes része, amelynek elterjedt házi és kozmetikai módszerei (pl.

Bőrgyógyász magánrendelés pécs magyarul

A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban. Rendelési idő Hétfő: 14:00-16:00 Válaszon időpontot. HTS Medical Kft. A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója. Medical Center A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel. Szaküzleteink A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit. © 2007 - 2020 HTS Medical Kft.

5. Szombat Vasárnap Térkép: Megosztás Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot", kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább! Hozzászólások, vélemények: Az eddigi hozzászólások, vélemények: Még nem érkezett hozzászólás. Írjon hozzászólást, véleményt Ön is! Értékelés: Még nem érkezett értékelés. Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként. Megválaszolt kérdések:

Oldalainkon a rendelők illetve orvosok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt közvetlenül tájékozódj az orvosnál vagy rendelőnél. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A Doklist weboldal nem nyújt orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést. Minden tartalom tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti a látogató és az orvosa közötti kapcsolatot. © 2013-2019 Minden jog fenntartva.

Dr Várszegi Dalma PhD Bőrgyógyász - nemigyógyász Pécs - Orvosok.hu - Allergológus

  1. Kocsma-jaj
  2. Bőrgyógyász magánrendelés pes 2013
  3. Dr. Rózsa Annamária - Dermatica- bőrgyógyász
  4. Akciós ezüst nyakláncok
  5. Hatos lotto számok e heti
  6. Bőrgyógyászat • Szolgáltatásaink • Da Vinci Magánklinika
  7. Szeged hostels

Anyajegy eltávolítás Amennyiben a dermatoszkópos anyajegyszűrés során kezelőorvosa kockázatot jelentő anyajegyet észlel, úgy magánklinikánkon professzionális környezetben tudjuk elvégezni annak eltávolítását. Néhány anyajegy eltávolítása akkor is indokolt lehet, ha nem mutat elváltozást, de esztétikailag zavaró helyen helyezkedik el vagy fokozott sérülésveszélynek van kitéve (például hölgyeknél a váll környékén, uraknál az arcon). Az anyajegy eltávolítása nagyjából 30 percet vesz igénybe. Az anyajegy eltávolítás folyamán az érzéstelenítést követően szakorvosunk kimetszi a bőrből a kockázatosnak ítélt anyajegyet, majd a seb összevarrását követően vékony plasztikai csíkokkal látja el a még esztétikusabb gyógyulás érdekében. A varratszedésre testtájtól függően, 1-3 hét elteltével kerülhet sor. A beavatkozás után az eltávolított anyajegyet minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük. A szövettani vizsgálat eredményéről a műtétet követő kontrollvizsgálat során nyújt szóban, majd később írásban is részletesebb tájékoztatást bőrgyógyász szakorvosunk.

Bőrük védekezőképessége még fejletlen, könnyen fertőződnek különböző bakterális és vírusos betegségekkel. Lézeres szőrtelenítés Sokan szeretnénk megszabadulni hosszútávon a nem kívánatos szőrszálaktól, melyre a lézeres szőrtelenítés a legjobb megoldás. Szemölcs eltávolítás A szemölcs eltávolítás a legjobb megoldás, különösen akkor, ha a szemölcsök elhelyezkedésük miatt kellemetlenséget, fájdalmat okoznak. A beavatkozás szinte teljesen fájdalommentes! Fogászati fémallergia A fogászati fémallergia vizsgálat segít feltárni a probléma okát nagyobb fogászati beruházás előtt, így ennek fényében tud a fogorvos kezelési tervet összeállítani. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal! Amennyiben további információra van szüksége vagy időpontot szeretne kérni, keressen telefonon vagy látogasson el a kapcsolat oldalra ahol feltudja velem venni a kapcsolatot. Azt vallom, hogy az orvos-beteg kapcsolat napjainkban már egyre inkább partnerivé válik. Ebben az orvos segít felállítani a diagnózist, beállítani a modern kezelést, de a betegnek magának kell megérteni a betegség lényegét, felismerni a tüneteket, értelmezni azokat, így a gyógyuláshoz a beteg aktív közreműködése is szükséges.