Tv2 Áll Az Alku Adás

November 22, 2020, 2:00 am
4 év hány óra

Július 15-től hétköznap esténként újabb évaddal tér vissza a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku. A rejtélyes Igazgató Úr már készül ajánlataival, Gundel Takács Gábor, a népszerű gameshow házigazdája pedig szuper játékoscsapattal és módosult játékszabállyal várja a nézőket, hogy együtt izguljanak azzal az egy szerencséssel, aki esélyt kap, hogy megváltoztathassa az életét. Ebben az évadban is lesznek tematikus adások - például amikor a western filmek világát idéző ruhákban vagy a 90-es évek diszkó stílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok - közölte a TV2. Áll az alku Forrás: TV2 "Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni - különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg. Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról.

Új évaddal jön vissza az Áll az alku

Lesznek nagyon izgalmas, nevetős és sírós adások is az elkövetkező hetekben" - tette hozzá Gundel Takács Gábor. Az új évadban is fontos szereplője lesz az adásoknak egy szerencsehozó kismalac, Csipesz Ödön. A játékos az első 5 táska nyitása során bármikor bemondhatja, hogy él a "malac-tippel", vagyis megpróbálja eltalálni, hol rejtőzhet Csipesz Ödön. Ha jól tippel, 500 ezer forintos garantált nyereménnyel gazdagodik. Az előző szériához képest a szerencsemalac szerepe itt azonban nem ér véget - ha az első 5 nyitáskor a "malac-tipp" nem sikerül, a játékos újabb kísérletet tehet a következő 3 esetben, és egyszer megint bemondhatja a tippet. Igaz, ha ebben a körben sikerrel jár, a garantált bónusz feleződik, 250 ezer forint lesz. Az extra, 23-as táska szabálya is módosult - a felező, duplázó, és +1 millió forintos lehetőségek mellé bekerült a "hiába" feliratú tábla. Vagyis az eredményt nem módosító opció, melynek kinyitása esetén természetesen a játékosé marad a megnyert összeg. Kulisszatitokként eláruljuk, hogy ennek lehetősége sokkal bátrabbá tette a játékosakat mikor arról döntöttek, hogy kinyissák-e az igencsak kockázatosnak számító "ráadás táskát".

- Én hogyan leszek bemutatva, a többieknek? Mivel gondolom találkozni, fogok a vacsoránál egy pár emberrel. - Még nem tudom, majd ki találom. Milyen erkölcsös lettél, bezzeg egy pár évvel ezelőtt nem érdekelt az ilyen. - Jó az akkor volt. Most azért más világ lett. - Na, ide figyelj engem hidegen hagy az amit körülöttem mondanak rólam, így hát majd ki találom, hogy mit mondok a többieknek. De ide úgy is a legtöbben nem a család tagjukat hozták. - Nekem nyolc, majd leszek aki leszek és kész. – mondtam neki miközben elkezdtem simogatni a melleit, gondolván, hogy egy menet talán belefér. - Most nem lehet mivel nekem mennem kell. Azt remélem hallottad, hogy a szállodából közvetlenül eltudsz menni a fürdőbe? - Persze, úgy hogy akkor el is megyek amíg te az agyadat fárasztod az előadással. – ennek a mondatnak, hogy nagyobb legyen a foganatja, lehúztam a nadrágom a bokszeremmel együtt. A farkam olyan félhatot mutatott. - Úgy látom, hogy nem kopott meg. – szólt Ildikó és megnyalta a szája szélét jelezvén, hogy kívánja a farkam.

 • Tv2 áll az alku tegnapi adás
 • Szelfi tippek kezdőknek és függőknek - Jófényeket blog
 • A mi kis falunk tarol, A Fal erősítésre szorul | 24.hu
 • Tv2 áll az alku ads in english
 • Tv2 áll az alku ados.fr
 • Horol filmek tejes magyarul kedvencek temetője videók letöltése
 • Erste bank célbetét
 • Tv2 áll az alku 2019 adások
 • 6 részes ágynemű szett
 1. Telefon szám
 2. Mátyás király élete gyerekeknek
 3. Kis siss
 4. Vízhatlan lepedő 160x200 árgép