The Sims 3 Csalások

November 22, 2020, 9:46 am
Disney plus magyarország

Csalás kódok CTRL+SHIFT+C billentyűk együttes lenyomásával a képernyő tetején megjelenő ablakba kell beírni a használni kívánt kódot. help: Megjeleníti az összes csaláskódot quit: Kilépés a játékból kaching: 1000 §-nal növeli a családi vagyont motherlode: 50 000 §-nal növeli a családi vagyont fps (on|off): Ki- és bekapcsolja a képkockasebesség-kijelzőt a jobb felső sarokban moveObjects (on|off): Építés és vásárlás módban feloldja a tárgyak elhelyezésére vonatkozó korlátokat. Engedélyezve lesznek a tiltott mozgatások, mint a használatban levő tárgy, vagy a simek mozgatása. Ezen tárgyak manipulációja irreverzibilis, törlésük esetén a tárgy vagy sim végleg elveszik. constrainFloorElevation (true|false): Engedélyezi a terepformálást a rajta található tárgyaktól és építményektől függetlenül. Ezek a talajjal együtt emelkednek, illetve süllyednek, így lehetséges torzított, a vízszintestől eltérő falak, padlók létrehozása is. Az új építmények elhelyezése továbbra is terepsimítást von maga után.

The sims 3 csalások cheat

A Shift billentyűt lenyomva a postaládára kell kattintani, és ott is vannak opciók; illetve ugyanígy (shiftet lenyomva) valamelyik simre (ezzel a kóddal akár át is lehet tervezni a simet teljesen játék közben). miután beírtad a kódot, a kapcsolati viszonyokat is módosíthatod úgy, hogy egész egyszerűen felhúzod a csúszkát az adott sim alatt boolprop testingcheatsenabled true: jártasságok felhúzása, vágyak teljesítése(de itt elötte meg kell nyomni a ctrl-t és azt tarsd nyomva és kattints a vágyra vagy félelemre és kész)a család létre hozóban ufot meg zombit lehet csinálni, a családodnál ezt írd be és kattints a shift-el bárhova titkos menüpont lesz ott

  1. The sims 3 csalások sims letrehozasanal
  2. The sims 3 csalások mod
  3. The sims 3 csalások kódok
  4. The sims 3 csalások pack
  5. The sims 3 csalások cc
  6. The sims 3 csalások mods

Ha egy a háztartásban élő simre kattintasz, szintén megjelenik az életszakasz-váltás. Ha pedig magára az aktív simre kattintasz, emellett megjelenik a jellemvonások megváltoztatása opció, ami nagyon hasznos, ha simed nem a legjobb személyiségjegyekkel rendelkezik. Ha a földre kattintasz, ezek az opció jelenek meg: Teleportáljon ide, Várárlás és Építés ezen a telken. Ha ezt kiválasztod, a simed egy villanással otterem az adott helyszínen, bármilyen messze is legyen az eredeti tartózkodási helyétől. Ha a postaládára kattintasz, sok opciót találsz: Mindenki boldog: a háztartásban élő összes sim összes szükséglete maximumra ugrik. Barátok szerzése: az aktív simed barátokat szerez Mindenkit ismerek: Az aktív sim a városban élő összes simet ismerni fogja Soron kívüli NJK (Nem Játszható Karakter): ezen belül kiválaszthatod az összes a játékban szereplő ilyen karaktert a kaszástól kezdve a postáson át egészen a betörőig! Válaszd ki, és nemsokára megjelenik a telkeden! Hivatás megadása: Kiválaszthatod az aktív sim munkájának területét, és annak szintjét, ágazatát.

Szükségletek statikussá tétele: A simjeid szükségletei soha többé nem csökkennek le. Soron kívüli látogató: Megjelenik a telkeden egy látogató, és becsenget. Mindentől független, véletlenszerűen dől el, ki látogat meg.

The sims 3 csalások play

Szóval a kód maga így szól: testingcheatsenabled true (ha ki akarod kapcsolni, true helyett false) Sajnos, vagy szerencsére, -mindenki döntse el maga- ebben a generációban már sokkal kevesebb lehetőségünk van ezzel a kóddal és annak titkos menüivel, mint a Sims 2-ben volt, de a leghasznosabb opciók megmaradtak, és ráadásul még le is fordították őket magyarra! A kód használata: Lépj be a kódablakba (Ctrl+Shift+C billentyűkombináció), és üsd be a fent említett kódot! Ekkor láthatólag semmi sem történik, de ha nem kapsz hibaüzenetet, akkor biztosan jól írtad be. A kód hatása akkor érzékelhető, ha a shift billentyűt lenyomva kattintasz a simmel. Mint említettem, kevesebb lett a lehgetőség, ezért nem mindegy, mire kattintasz, nem fogod mindenhol látni az eredményt. Még nem fedeztem fel minden használható helyet, de leírom, amire eddig rájöttem. Ha egy idegen (nem a háztartásban élő) simre kattintasz shifttel, hozzáadhatod a háztartáshoz, illetve életszakaszt válthatsz (a szülinapjára ugrik, és automatikusan a következő életszakaszba lép a sim).

(Kép jóváírása: EA) Lehet, hogy már több mint egy évtized óta működik, de a minden idők legjobb élet-szimulációs játékai továbbra is tartósak, részben annak köszönhetően, hogy a The Sims 3 csalások sokféleségét kínálták az Ön élményének testreszabásához és javításához. Ha pénzbeli befizetést szeretne adni virtuális családjának, válasszon egy új és izgalmas karriert, vagy csak örökké boldog legyen a háztartásában, egyszerűen írja be a Sims 3 csalókódok közül néhányat, és lendületet ad a digitális embereinek. anélkül, hogy előbb órákat kellett volna tennie a lábfejből. Ha a The Sims 3 csalások listáját keresi, akkor a megfelelő helyre jött, tehát további áttekintés nélkül nézzük meg, milyen változtatásokat lehet végrehajtani a billentyűzet elhúzásával.. The Sims 3 csalások A The Sims 3 csalásokkal való kezdéshez meg kell nyomnia a Control-Shift-C billentyűt a parancssor megnyitásához, amely lehetővé teszi az cheat kódok beírását a kívánt effektusok eléréséhez.. A fő Sims 3 cheat kód, amit akar a tesztelési csalások igazak, mivel ez lehetővé teszi a Shift-kattintást a világ különböző elemein, és szerkesztheti azok tulajdonságait.

A Shift-kattintson a Sim-re a tulajdonságok és az állapot szerkesztéséhez, Shift-Kattintson egy helyre, hogy engedélyezze a teleportálást, Shift-Kattintson a Más Sim-ekre a barátságok szerkesztéséhez, Shift-Kattintson a postafiókra a karrier szerkesztéséhez, és még sok más. Egyéb Sims 3 csalások a következők: Segítség – A legtöbb csalás megjelenítése kaching – +1000 Simoleon rózsabimbó – +1000 Simoleon Motherlode – +50 000 Simoleon családi alapok [sims vezetéknév] [pénzt akartak] – A legtöbb lehetséges pénz 9999999. Ez több alkalommal megtakarítja Önt, hogy folyamatosan belépjen az "anyalád" csalóba shazaam – +2500 élethosszig tartó boldogság az aktív Sim-re mutat tulajdonságok módosítása – Állítsa be vagy törölje a vonásokat boldoggá tesz – Beállítja az összes hangulat / hangulatjelet a ház mindenki számára; eltávolítja a negatív hangulatjeleket motívumokat készíteni [statikus | dinamikus] – Állítsa statikus vagy dinamikus motívumokat az egész háztartáshoz meghatározott életkor [szám] – Állítsa be a Sim életkorát ageuptonpc be – A Sim-et egy nem ellenőrizhető NPC-kké változtatja, aki a háztartásában él.

boolprop snapobjectstogrid true Az elobbi kód kikapcsolása intprop censorgridsize 0 Cenzúra (kitakarás fürdoben, vécén) kikapcsolása slowmotion x Lassított játékmenet, például filmfelvételhez jól jöhet. X helyére 0-8 között írj egy számot, 0=normál sebesség, 8=leglassabb autopatch -on Automatikus patch letöltés engedélyezése autopatch -off Automatikus patch letöltés letiltása terraintype X A városképernyon használható, megváltoztatja a talajtípust - X helyére írva temperate = füves, desert = sivatagos boolprop testingcheatsenabled true Segítségével különféle titkos menüpontokat hívhatunk elo, ha a Shift billentyut lenyomva tartva kattintunk simeken vagy tárgyakon. boolprop testingcheatsenabled true Az elobbi kód kikapcsolása

Nyomd meg a Ctrl+Shift+C billentyukombinációt és a konzolba írd be a kódokat. Fontos a kis/nagy betu különbsége!

  1. Balaton pláza fodrászat nyitvatartás
  2. Fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula ára
  3. Samo tervező és ingatlanfejlesztő kft
  4. Kiadó lakások győrben